• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Psoriasis shampoo met natuurlijke ingrediënten

-35%
Psoriasis Programma
Psoriasis Programma
€284,01 €184,50
+
€79,60 €63,70
+

Psoriasis shampoo met natuurlijke ingrediënten

Wij bieden jou de juiste shampoo bij psoriasis

Ben jij op zoek naar een natuurlijke shampoo bij psoriasis? Gebruik dan onze paardenmelk shampoo. Psoriasis is een veel voorkomende huidaandoening, die een grote negatieve invloed heeft op de hoofdhuid. Dankzij onze shampoo bij psoriasis verzorg jij je hoofdhuid en laat het herstellen van psoriasis.

Waarom paardenmelk shampoo bij psoriasis?

Je vraagt je misschien af waarom je Sanvita shampoo bij psoriasis moet gebruiken, in plaats van die van een ander merk. Voor al onze producten gebruiken wij paardenmelk. Dit is een middel dat al honderden jaren gebruikt wordt tegen veel verschillende (huid)klachten.

In paardenmelk zitten erg veel mineralen en vitaminen (onder andere A, B, D en E). Het is goed voor je huid, heeft een goede werking op het afweersysteem en het verbetert de darmflora. 

Om uit te leggen hoe dit zo goed werkt tegen psoriasis, zullen we eerst iets dieper ingaan op de aandoening zelf.

psoriasis shampoo natuurlijk sanvita

Psoriasis komt vaak voor

Psoriasis is een huidaandoening die veel voorkomt in Nederland. Ongeveer 300.000 mensen hebben er last van. De meeste mensen beginnen er voor het eerst last van te krijgen in hun puberteit. Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Psoriasis kan op elke leeftijd beginnen.

Ook heel jonge kinderen of baby’s hebben soms al last van psoriasis. Meestal hebben zij dit geërfd van (één van) hun ouders. De kans op erfelijke psoriasis is 10% bij één ouder met de aandoening, en zelfs 50% als beide ouders er last van hebben.

Behalve erfelijkheid is er nog geen duidelijke oorzaak voor psoriasis, zodat het lastig is om te voorkomen. Een goede huidverzorging en shampoo bij psoriasis helpen bij het gezond houden van de huid.

Klachten bij psoriasis zijn:

  • een rode huid
  • witte blaren of vlekken
  • een schilferige huid
  • jeuk
  • pijn

Vooral bij psoriasis capitis, een type psoriasis waarbij de aandoening vooral te zien is op de hoofdhuid, is er veel sprake van jeuk en schilfers.

Naast psoriasis capitis zijn er nog veel andere soorten psoriasis, die allemaal op verschillende plekken op het lichaam voorkomen. Om de klachten van psoriasis tegen te gaan is een goede verzorging en voeding van de huid essentieel. Onze shampoo bij psoriasis zorgt hiervoor door de paardenmelk die erin verwerkt is.

shampoo tegen psoriasis

In veel shampoos zijn chemische stoffen verwerkt die de huid kunnen beschadigen. Hierbij moet je denken aan toxische sulfaten, formaldehyde en parfum. Vooral de laatste zorgt ervoor dat het product beter wordt verkocht, maar geen goede werking heeft op het haar.

Al onze shampoos bevatten enkel allergeenvrije parfums en huidvriendelijke stoffen. Je haar ruikt lekker en is zacht, terwijl je hoofdhuid verzorgd wordt.

Onze producten zijn pH-huidneutraal. Dit betekent dat de natuurlijke beschermlaag van de huid niet wordt aangetast. Wij zijn er trots op dat we jou een goede en natuurlijke shampoo bij psoriasis kunnen bieden.

Onze producten

Wij bieden verschillende producten voor onder de douche die jouw klachten zullen verlichten of verhelpen. Ons doel is een goede verzorging en voeding van jouw huid.

Lees verder om meer te weten te komen over onze shampoo bij psoriasis, onze douchegel, en onze andere huidverzorgende producten.

Paardenmelkshampoo

Om je haar onder de douche zo goed mogelijk te laten herstellen, adviseren wij onze shampoo bij psoriasis aan. Deze shampoo biedt een milde reiniging en een natuurlijke verzorging voor je haar en hoofdhuid.

In onze shampoo gebruiken wij alleen etherische oliën en allergeenvrije huidvriendelijke parfum. Je haar ruikt lekker én verzorgt je hoofdhuid. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik, en voor het beste resultaat raden wij aan om deze minimaal twee keer per week te gebruiken.

shampoo bij psoriasis

Je brengt de shampoo één of twee keer aan op nat haar, laat het even inwerken en spoelt het uit. Zo wordt je hoofdhuid op een natuurlijke wijze verzorgd en gevoed. Het helpt ook om de haarzakjes te laten herstellen.

Paardenmelk douchegel

Onder de douche wil je natuurlijk niet alleen je hoofdhuid, maar ook de rest van je lichaam verzorgen. Hiervoor bieden wij onze douchegel met paardenmelk. Zoals al onze producten is de douchegel pH-huidneutraal en vrij van parabenen, omdat deze schadelijk zijn voor de huid. Mensen die last hebben van psoriasis krijgen soms een allergische reactie van douchegel. Bij deze is dat niet. 

Het trekt snel in de huid en is geschikt voor dagelijks gebruik, zodat je jouw huid iedere dag de verzorging kan geven die ze verdient. Na het douchen adviseren wij aan om de Sanvita Bodylotion te gebruiken, zodat je huid de tijd en voeding krijgt die ze nodig heeft om te herstellen na het douchen.

douchegel tegen psoriasis

De beste aanpak tegen psoriasis

Om de huid de beste verzorging te bieden, én waar we het meeste resultaten mee boeken is onze shampoo, bodylotion in combinatie met onze paardenmelk capsules. In deze capsules zit paardenmelk poeder in de puurste vorm. De poeder heeft een goede werking op de darmflora, die belangrijk zijn bij het verzorgen en voeden van de huid.

Deze capsules zorgen er dus voor dat je huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit kan herstellen. Belangrijk is de capsules minimaal drie maanden innemen voor een natuurlijk en goed herstel. 

capsules bij psoriasis shampoo sanvita

Kijk ten slotte eens naar ons psoriasisprogramma, waarin we jou gedurende drie maanden begeleiden bij het verhelpen van je klachten, waardoor jij aan het einde van het programma psoriasisvrij kunt zijn.

Bestelling en levering

Wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk wilt beginnen aan het herstel van je huid. Daarom verzenden wij iedere werkdag tot 23:59 uur, zodat jij het product de volgende werkdag nog in huis hebt. Wil je liever achteraf of gespreid betalen? Dat kan. Wij bieden veel verschillende betaalmogelijkheden, zodat er altijd iets is dat bij jou past. Proost op jouw gezonde huid op een natuurlijke manier!