• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sanvita Psoriasis Programma

€284,01 €184,50

This product is available in the following variants:

Het psoriasis programma bevat paardenmelk capsules voor drie maanden, een E-Book over de effectieve aanpak van Psoriasis, drie maanden iedere drie dagen een tip en twee keer een telefonisch consult.
Levering Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen bezorgd
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sanvita Psoriasis Programma

Psoriasis programma voor mensen met psoriasis. Psoriasis beïnvloedt je dagelijkse leven. Je wordt gek van de jeuk, je hebt soms het gevoel dat je eruit ziet als een tomaat en de schilfers vliegen in het rond.

Met dit Sanvita Psoriasis Programma bereiken onze deelnemers in drie maanden een van deze resultaten:

  1. Je bent psoriasisvrij, het komt niet meer terug en hebt niets meer nodig om psoriasisvrij te blijven;

Of

  1. Je houdt je psoriasis onder controle en het beheerst niet meer je dagelijkse leven;

Of

  1. Je bent psoriasisvrij maar op sommige momenten in het jaar gebruik je nog een lotion of minimum dosering capsules.

 

''Mijn naam is Sandra Bonestroo, eigenaar van Sanvita en ervaringsdeskundige op het gebied van huidaandoeningen en allergieën. Met mijn ervaring heb ik dit Sanvita Psoriasis Programma ontwikkeld en zal je hierin begeleiden. De afgelopen jaren heeft deze aanpak zich al honderden keren bewezen!

Mijn ervaring met huidklachten was heel heftig en begon al op jonge leeftijd. Open wondjes van het krabben, jeuk aan alle kanten, slecht slapen, allergisch voor ieder chemisch middel en ook voor zon, bloemen, gras en stof.

Na heel veel testen en jarenlange strijd met mijn huid was de uitkomst: leer er maar mee leven. En dat ging ik doen. Mijn vriend stelde me gerust over het feit dat ik met schilfers op mijn gezicht rond liep op mijn 18de en op de tuinderij van mijn vader krabde ik de hele dag.

Een aantal jaren later kreeg ik mijn eerste zoontje, en je raadt het al: huidklachten, volgens de dokter eczeem! Een baby met eczeem. Als moeder (toen met nog steeds zelf de klachten) ben je ten einde raad. De dokter kon mij niet helpen, want hormoonzalf mocht je niet gebruiken bij een jonge huid. De vraag die boven kwam was: en mijn huid dan? Ik smeer het wel op mijn eigen huid maar het mag niet op zijn huidje.

Ik moest stoppen met hormoonzalf en zelfs prednison deed niets, sterker nog.. het werd alleen maar erger. De zoektocht begon: een natuurlijk middel tegen mijn klachten. Zout, alles zeepvrij, alleen nog maar onbespoten groenten en fruit, elke dag wandelen, Aloë Vera, enzovoort.

Tot het moment dat ik op internet een Duitse behandeling tegenkwam op basis van paardenmelk. De universiteit van Jena hadden ze onderzoeken gedaan bij mensen met eczeem en psoriasis en bijna alle personen kwamen van hun eczeem of psoriasis af. Dát gaf hoop. Én resultaat!

Nu, zo’n zes jaren verder: ik ben klachtenvrij én mijn zoontjes (inmiddels ook een tweede zoontje) zijn eczeemvrij.

Door deze en alle ervaringen van onze klanten, hebben we dit Sanvita Psoriasis Programma ontwikkeld. Naast onze andere producten geloof ik in een duurzame oplossing bij psoriasis als je het bij de oorzaak aanpakt. Dit programma is geschikt voor alle leeftijden, in combinatie met gebruik van medicijnen en ongeacht hoelang je al last hebt van psoriasis.''

psoriasis programma sanvita

Psoriasis Programma; wat houdt het in? 

Het Sanvita Psoriasis Programma duurt drie maanden en bestaat uit vier onderdelen:

  1. Drie maanden dagelijks vijf paardenmelk capsules innemen:

Dit zorgt voor de afvoer van afvalstoffen, bevordert de darmflora en bestaat uit meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen, stuk voor stuk voeding voor je huid van binnenuit! De capsules zijn 100% natuurlijk zonder andere vulstoffen en de capsule zelf is gelatinevrij.

psoriasis programma sanvita

  1. E-Book over de effectieve aanpak tegen psoriasisklachten

Beschrijving en uitleg van de werking van je huid en inzicht in de oorzaak van je huidklachten.

  1. Drie maanden tips

Je krijgt van ons drie maanden lang iedere drie dagen, een emailbericht met een tip die direct toepasbaar is, een goed effect heeft op je psoriasisklachten en op natuurlijke basis.

  1. Twee keer een telefonisch consult tijdens het Sanvita Psoriasis Programma

We bespreken je situatie, de aanpak en de vooruitgang die je boekt. Het consult wordt gedaan rond de 40ste en 80ste dag van het programma en je plant dit moment zelf in. 

Wil jij ook een rustige huid zonder jeuk op een natuurlijke manier? Begin vandaag en bestel ons Sanvita Psoriasis Programma met 35% korting!

- Paardenmelk capsules van € 224,11 voor € 149,50

- E-Book, drie maanden tips en twee keer telefonisch consult van € 59,90 voor € 35,00

Deelnemen aan het Sanvita Psoriasis Programma

Op het moment dat je je bestelling doet, neem je deel aan het Psoriasis Programma. Binnen vijf minuten wordt het E-Book opgestuurd en vanaf dit moment krijg je de tips opgestuurd. Ook verzenden wij de paardenmelk capsules voor drie maanden. Deze wordt iedere werkdag om 23:59 uur verzonden en is dan de volgende dag in huis.  

Optioneel:

Met ons programma verzeker je je huid van de juiste voeding van binnenuit. Je huid is er erg bij gebaat als je je huid verzorgd met huidvriendelijke verzorgingsproducten. Je kunt bij dit programma ons voordeelpakket huidverzorging kiezen. 

Dit huidverzorging pakket bestaat uit een dagcrème, nachtcrème en serum op basis van paardenmelk, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige of beschadigde huid. Van €116,70 voor €87,50!

Welkom in ons Psoriasis Programma!

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
4.35 sterren op basis van 3 beoordelingen
Kurt 13-03-2024
Ervaringen van gebruikers

Ik kan na 1 week moeilijk een beoordeling geven

Elise M 19-09-2022
Ervaringen van gebruikers

Zo fijn dat die schilfers weg zijn. In drie maanden ben ik bijna vrij van prosiases. Nog wat kleine plekjes die al
Veel rustiger zijn, dat is al een hele vooruitgang.

Wilhelm Baak 02-09-2021
Ervaringen van gebruikers

Nu twee maanden bezig en kan al wel zeggen dat ik bijna geen klachten meer heb. Wat een verademing na jaren ernstige klachten!

4.35 sterren op basis van 3 beoordelingen