• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eczeem zalf op basis van paardenmelk

Natuurlijke eczeem zalf voor een goede verzorging van de huid.
€116,70 €87,50
+
-35%
Eczeem Programma
Eczeem Programma
€284,01 €184,50
+
€79,80 €71,80
+

Eczeem zalf op basis van paardenmelk

Eczeem zalf op natuurlijke basis van paardenmelk is een van de meest gebruikte producten voor natuurlijke huidverzorging. De zalf voor eczeem is een goede verzorging voor iedere huid met gevoelige plekken of aandoeningen. Onze zalf op basis van paardenmelk bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en géén chemische stoffen, parabenen en is ook pH-neutraal.

Zalf tegen eczeem op basis van paardenmelk met natuurlijke ingrediënten heeft een veelzijdige invloed op de huid. De paardenmelk zalf is geschikt voor jong en oud en door de toevoeging van natuurlijke oliën en aroma’s lang houdbaar.

Natuurlijk eczeem zalf

De paardenmelk zalf voorkomt het uitdrogen en voedt de huid na het baden, douchen, zwemmen of zonnebaden. De biologische bestanddelen, natuurlijke vitaminen en mineralen staan garant voor een optimale voeding van de huid. Deze zalf tegen zalf houdt de huid soepel en elastisch en heeft een zeer verfrissende werking. Al onze verzorgingsproducten zijn parabenenvrij en pH-neutraal.

Dankzij het hoge gehalte aan biologische paardenmelk is deze zalf zeer geschikt voor mensen met een gevoelige, droge en schrale huid. De eczeem zalf bevat een natuurlijke melange van onder meer heilzame kruiden, diverse plantaardige oliën en milde tensiden. Natuurlijke etherische oliën zorgen voor een aangename geur.

eczeem zalf tips tegen eczeem

Waarom is eczeem zalf pH-neutraal?

De pH-waarde is de zuurgraad van de huid. De pH-waarde van zalf ligt door het gebruik van natuurlijke ingrediënten dicht bij de pH-waarde van de huid. Als de pH-waarde van de huid niet stabiel blijft, verzwakt de natuurlijke beschermlaag en daardoor droogt de huid sneller uit. De paardenmelk zalf zorgt ervoor dat het huid beter vocht kan vasthouden en er is minder kans op uitdroging en scheurvorming of schilfering. De paardenmelk producten van Sanvita zijn daarom pH-neutraal.

Waarom parabenen vrij?

Parabenen zijn chemische stoffen. Deze hebben eigenschappen die ervoor zorgen dat de cosmeticaproducten voor een langere tijd bewaard kunnen worden. Parabenen kunnen in sommige gevallen een allergische reactie veroorzaken. De paardenmelk producten van Sanvita bevatten biologische, natuurlijke ingrediënten. Onze paardenmelkproducten bevatten geen synthetische toevoegingen en zijn gemiddeld een zo’n 6 maanden houdbaar na openen.

Gebruik van eczeem zalf

De paardenmelk zalf is geschikt voor het hele lichaam. Gebruik onze bodylotion voor het hele lichaam en onze dagcrème en nachtcrème voor het gezicht. Breng een kleine hoeveelheid paardenmelk zalf op de huid aan en verdeel het gelijkmatig. Het trekt snel in en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Bevat geen Sodium Laureth Sulfaat (SLS) of andere synthetische toevoegingen.

eczeem zalf bodylotion paardenmelk

Eczeem zalf op natuurlijke basis met paardenmelk is de succesformule voor veel mensen met eczeem. 

Nachtcrème bij eczeem

De Refit Night Cream is een nachtcrème op basis van paardenmelk. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bij eczeem. 

nachtcreme bij eczeem