Menu

Ervaringen met paardenmelk

De werking van paardenmelk is niet wetenschappelijk bewezen in Nederland. Daarom vinden wij belangrijk dat de ervaringen van mensen die paardenmelk gebruiken gedeeld worden. Hieronder staan de ervaringen.


Geplaatst door Mel

06-08-2018 | 11.22

Paardenmelk... wie had gedacht dat, dat zo top zou werken bij eczeem?! mijn dochtertje is nu 20 maanden erg veel last van eczeem op de warme plekjes van de huid: hals,binnenkant elleboog, knieholtes. Eerst haver geprobeerd in een badje werkt ook maar heeft zijn tijd nodig.
nu gelezen over paardenmelk en dat geprobeerd. Binnen 1 dag (2x smeren) was het weg. :o
We bleven dagelijks smeren 1x zodat het niet terug kwam! Maar nu met de extreme hitte wil ze toch ook lekker zwemmen en dat is ook geen probleem.
Alleen nu waren we bij iemand zwemmen die niet had aangegeven dat er chloor in het zwembadje zat dus regelmatig wakker van de jeuk en heeft ze extreem rode vlekken. Zo zielig! maar gelukkig hebben we paardenmelk lotion lekker veel smeren dan is het gelukkig zo weer weg!
Had ik het geweten had ik het eerst met vaseline ingesmeerd. Dat werkt top als beschermlaag in het chloorwater.
De ene fles is inmiddels bijna leeg dus een nieuwe besteld! Zeker een aanrader!
(Heb ook de doucheschuim top om samen te combineren want water is funest voor eczeem!) 


Geplaatst door Marleen

24-07-2018 | 09.11

Wij hebben onze kinderen, 6 mnd en 11 jaar, paardenmelkpoeder gegeven omdat ze kinkhoest hadden. Na de paar dagen werden de hoestbuien veel minder heftig. Toen was de paardenmelk op... het hoesten verergerde heel snel! Nieuwe paardenmelk besteld en na een paar dagen werd t weer minder. Lang leve de paardenmelk!


Geplaatst door Sahin

05-07-2018 | 09.04

Hallo
Ik gebruik nu ongeveer 3 weken paardenmelk capsules en werkt goed al. Merk al goede verbetering van eczeem en huid jeukt niet meer zo erg door de lotion.


paardenmelk ervaring


Geplaatst door Laura

22-05-2018 | 19.43

Al een paar jaar heb ik ernstige eczeem klachten over mijn hele lichaam.Ik heb al vele cremes geprobeerd en loop ook bij de dermatoloog.De creme van de dermatoloog werd uiteindelijk ook pijnlijk voor mijn huid en daarom gebruik ik dat zo min mogelijk.
Ik gebruik nu al 3 maanden de paardenmelhk capsules en de creme en ben zeer tevreden over het resultaat de creme is heel fijn voor mijn huid en de capsules daar voel ik mij veel beter bij.
groetjes Laura 13 jaar.


Geplaatst door A.V.

07-05-2018 | 07.49

Ik heb ongeveer 9 weken lang de paardenmelkshampoo gebruikt ivm hoofdhuid klachten. Schilfers, psoriasisachtige plekken. Ik ben erg tevreden. De huid is rustig geworden. De shampoo was op en ik ging weer een andere shampoo gebruiken. Dat werkte dus niet. De klachten kwamen na 1,5 week weer terug.
Dus toch weer aan de paardenmelkshampoo. Het is gewoon goed spul. Mijn hoofdhuid wordt er blij van!


Geplaatst door Betty

14-03-2018 | 13.08

Ik heb een aantal maanden kennis gemaakt met de producten van Sanvita en ik ben er heel tevreden over. Voor iemand met een gevoelige huid is de lotion, verzorgende crème, handcrème en shampoo weldadig in gebruik. Het voordeel van de crème en lotion s dat het snel in de huid trekt en verder dat het een kalmerende werking heeft op de jeuk die mijn huidklachten veroorzaken.


Geplaatst door R. Kruijs

04-03-2018 | 18.45

Veel last van astma. Pufjes en met regelmaat een kuur Prednison. Na 4 weken capsules wordt het al minder. Ik hoop dat het na 3 maanden nog beter gaat. Na jaren tobben is er toch iets wat helpt. Dank je wel.


Geplaatst door Job Schenk

20-02-2018 | 19.10

Bedankt voor uw bericht, mijn acne is al een groot gedeelte weg. Ik gebruik nu 2 maanden capsules en het gaat al stukken beter. Nog bedankt voor het lekkere zeepje! Groeten.


Geplaatst door GvE

31-01-2018 | 10.04

Ik was de ergste patient in de huisartsenpraktijk. Na 70 jaar heb ik geen last meer van de jeuk als gevolg van eczeem. Alles geprobeerd: teerzalf (vroeger), allerlei hormoonzalven, 3x een lichtkuur in het ziekenhuis. 5 krabpakken versleten. Na een kuur van 3 maanden paardenmelkcapsules is het eczeem hoegenaamd verdwenen. Iedereen kan ik dit natuurmiddel aanbevelen.
Nunspeet, 31 januari 2018


Geplaatst door Jolanda Halle

11-01-2018 | 08.02

Na veel verschillende middelen heb ik paardenmelk geprobeerd. Het werkte bij mij na een maand, en na 3 maanden ben ik nu bijna van eczeem af. Ik las ook dat het voor hooikoorts werkt, dus ben er benieuwd naar het voorjaar.


Hoelang moet je paardenmelk gebruiken? Lees het hier.

ervaringen met paardenmelk


Geplaatst door Smith

12-09-2017 | 17.52

Jaren heb ik last van erge obstipathie.
Na gebruik van paardenmelkcapsules is het elke dag
een feest.
Ik kan weer naar de toilet.
Nu nog afwachten of mijn astma weg gaat.
Ook heb ik na veel jaren van stress
weer kleur op mijn wangen.
Zag er slecht uit.
Maar nu weer bijna mijn oude ik.
En veel fitter.


Geplaatst door Annette Joosten

18-08-2017 | 16.05

Ongeveer 6 weken slik ik elke dag 5 paardenmelk capsules omdat ik vaak veel last heb van hooikoorts, het lijkt te helpen. Één keer heb ik nog een paar dagen last gehad maar wel in mindere mate dan anders. Ik ga de capsules drie maanden slikken en hoop dat het dan ook na die tijd nog helpt.


Geplaatst door van der Brink

08-08-2017 | 21.15

Hallo,

Ik heb over jullie gelezen in een krantenartikel, en toen heb ik bij jullie besteld. Ik had erge last van eczeem en paardenmelk werkt er goed bij. Ik merk nu na enkele weken veel verschil. Ik hoop dat ik er helemaal van af kom!

 


Geplaatst door G. van der Linden

24-07-2017 | 20.08

Van mijn kinderjaren af heb ik al veel last van astma, en in de zomer kwam daar hooikoorts bij. Al jaren heb ik veel geprobeerd om ervan af te komen en was inmiddels gewend aan de pufjes en pilletjes tegen hooikoorts. In de krant las ik over paardenmelk en zodoende gebruik ik het nu een aantal weken. Het helpt goed, ik heb veel meer lucht en heb ook veel minder last gehad van hooikoorts de warme dagen die zijn geweest. Ik hou het nog even vol, want ik wil er zoveel mogelijk vanaf zijn.

De bezorging was heel snel nadat ik het besteld had en ik kreeg snel antwoord op de vragen die ik had gemaild van tevoren.
Vriendelijk groet,
Gerrieke van der Linden, Epe


Geplaatst door Dineke

15-06-2017 | 16.04

Ons jongste zoontje had snel last van eczeem. Zalfjes van de dokter hielpen niet. Paardenmelk lotion werkt perfect! Binnen een paar dagen helemaal weg! Super!!

 


Geplaatst door willemijn

14-06-2017 | 17.55

Hoi Allemaal,

Ik zit aan de paardenmelk capsules en lotion. Ik vind het super fijn. Ik heb last van eczeem en hooikoorst. Ik haast geen eczeem meer (slik het nu 1.5 maand, dus geloof wel in de 3 maand dat het helemaal weg. Ik voel m ook een stuk fitter! Echt een aanrader! Ik heb zelf al heel veel middelen geprobeerd wat elke keer op een mislukking eindigde!

Groetjes Willemijn

 


Geplaatst door Bas Rook

14-06-2017 | 15.04

Hoi,

Gebruik nu ongeveer 2 maand paardemelk en het helpt goed tegen hooikoorts.
Eerder vaak heel benauwd en vastzittend slijm, nu nergens geen last meer van.

Heel erg blij met de paardemelk!

Groeten Bas


Geplaatst door ron

14-06-2017 | 14.45

Ik heb ongeveer 2 weken geleden capsules besteld, ik merk dat ik nu al bijna geen last meer heb van hooikoorts. Ongelofelijk omdat ik al jarenlang heb getobt. Dit is zeker aan te raden, vooral omdat het ook een natuurlijkmiddel is.


Geplaatst door Annette van Dam

07-06-2017 | 20.35

Al lange tijd heb ik astma en ook periodes eczeem. Na wat speurwerk op internet ben ik bij jullie terecht gekomen. Nu gebruik ik de capsules en de lotion ongeveer 1,5 maand en merk al heel duidelijk verschil. De lotion gebruik ik alleen als ik het nodig vindt.

Ik ga nog even door en ben al heel blij met dit resultaat, veel meer lucht en voel me ook fitter.

Groetjes Annette.

 


Geplaatst door Leontine

22-05-2017 | 12.24

Bedankt voor jullie advies! Het heeft bij mij goed geholpen, erg fijn!

 


Geplaatst door Laura

11-05-2017 | 10.27

Hi, ben echt super blij met jullie paardenmelk. Het werkt gewoon echt. Ik wis niet dat dat zo kon. Bedankt hoor!

 


Geplaatst door Van Harten

10-04-2017 | 19.17

Goedemiddag,

Ik heb de capsules gebruikt op uw advies bij pfeiffer. Ik was altijd al snel moe, en dit kwam er ook nog bij. Na een week voelde ik al resultaat, en na 2 maanden was ik weer helemaal de oude, alleen nu ben ik veel minder snel moe. Bedankt, erg fijn.

 


Geplaatst door Mark

06-04-2017 | 15.07

Helpt goed tegen hooikoorts. Na heel veel jaren eindelijk er van af

Paardenmiddel!

 


Geplaatst door Thirza

10-03-2017 | 15.39

Ik gebruik paardenmelk o.a. tegen hooikoorts en dat werkt ook uitstekend! Nog geen last gehad van allergieën.

 


Geplaatst door Gerda

08-03-2017 | 13.35

Na bijna 20 jaar tobben ben ik eindelijk van mijn eczeem af. Ik heb veel zalfjes, pilletjes en allerlei andere troep gebruikt. Eindelijk een middel gevonden wat natuurlijk is, en ook echt werkt! Ze hebben mij even moeten overtuigen, omdat ik best sceptisch was om weer iets uit te proberen. Ik raad echt iedereen dit product aan die last hebben van eczeem of allergieën!!! Dankjewel sanvita 🤗

 


Geplaatst door T

20-02-2017 | 13.17

Een vriendin van mij zei, je moet paardenmelk gaan gebruiken omdat ik last van uitslag, soort exzceem had.

Ik heb het gekocht en ben gaan smeren en ik merkte al snel verbetering, en ben er nu zelfs helemaal vanaf.

Als ik nu uitslag of een wondje heb, smeer ik er meteen paardenmelk op.

Het werkt prima

 


Geplaatst door Rianne

18-02-2017 | 11.35

Ik heb vaak uitslag als ik uit de douche kom. Maar toen hoorde ik dat dit tegen allergie is. Ben het maar gaan proberen maar sinds dat ik paardenmelk gebruik gaat het steeds beter en is het nu bijna over.

Fijn dat dit bestaat

 


Geplaatst door A.

15-02-2017 | 15.52

Na lang op zoek te zijn naar een geschikte handcreme, (omdat ik niet overal tegen kan) eindelijk een gevonden die goed werkt voor schrale handen en het trekt ook nog eens snel in. Aanrader dus!


Geplaatst door Ria

26-12-2016 | 15.20

Heb al jaren pufjes gebruikt ben begonnen met paardemelk na drie maanden dat ik het gebruikt heb ben ik gestopt met de pufjes en hebt nog niet benauwd gehad ben er heel blij mee heb al jaren last van astma dus ik blijf het lekker gebruiken.


ervaringen paardenmelk


 

Bestellen en ontvangen

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaal je géén verzendkosten.

 

Op werkdagen vóór 22:00 uur besteld, morgen bezorgd.

Ervaringen

  • 15-10-2018 - Mijn zoontje is bijna 2 jaar en heeft sinds zijn...  lees meer
  • 12-09-2018 - De zeep en handcreme zijn echt superfijn.
    De shampoo blijft erg...  lees meer
  • 12-09-2018 - Goed resultaat bij hoofdhuid eczeem. lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Mis niets en meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2016 - 2018 Sanvita.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Sanvita.nl maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.