Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Onderzoek bij kinderen met astma

31 Aug 2017
door Sanvita Healthy

Al jaren is de wetenschap op zoek naar een preventief middel tegen astma bij kinderen. Veel kinderen hebben deze longaandoening wat een stempel zet op het dagelijkse leven van kinderen. Zo gaat slapen, intensief bewegen en een middagje naar het zwembad soms bijna niet. Elke dag worden kinderen, en hun ouders, geconfronteerd met de gevolgen van astma. 

De NOS schreef er het volgende over: 

Wo 20 december 2017, NOS

Internationale medische instituten gaan onder leiding van het Leids Universitair Medisch Centrum en het Longfonds onderzoek doen naar astma bij kinderen. De longaandoening is onder kinderen de meest voorkomende chronische ziekte.

Het doel van het onderzoek is preventie. Het Longfonds zegt dat ieder jaar 32.000 kinderen onder de 14 jaar de diagnose astma krijgen. Dat betekent dat zo’n 3,5 procent van alle kinderen in Nederland lijdt aan astma.

Gebruik van melkpoeder

Een van de concrete oplossingen waaraan de onderzoekers werken is een melkpoeder. Ze denken dat de toename van astma mede te wijten is aan het feit dat kinderen in een steeds schonere omgeving opgroeien.

"Kinderen van nu komen minder in aanraking met bacteriën, virussen en schimmels uit de omgeving", zegt LUMC-arts Hermelijn Smits. "Daardoor leert hun afweersysteem niet meer om onderscheid te maken tussen onschuldige stoffen en gevaarlijke stoffen. Door je afweersysteem dusdanig op te voeden dat ze niet meer zo overdreven op die prikkels reageren, neem je de oorzaak weg en zal er geen astma ontstaan."

Paardenmelk voor astma bij kinderen

Als natuurlijk middel tegen astma kunnen wij stellen dat in veel gevallen kinderen baat hebben bij het gebruik van paardenmelk. Iedere dag drie theelepels door de vla of water en veel kinderen hebben bijna tot geen last meer van astma, hebben meer energie en zijn fitter. Meestal na een maand kan paardenmelk de pufjes of reguliere middelen vervangen.  

Paardenmelk is een heilzaam natuurproduct tegen astma, door de veelheid vaan verschillende vitaminen en mineralen. Met deze gezonde voedingsstoffen worden de longen versterkt en de darmflora gezonder gemaakt, zodat het lichaam een hogere weerstand krijgt. Deze combinatie zorgt voor minder last van astma of zelfs helemaal geen last meer.

Paardenmelk bij volwassenen

​Ook helpt dit natuurproduct bij volwassenen. Vooral de werking vanuit de darmflora, waar paardenmelk de oorzaak van astma vindt, is astma goed te verhelpen. Met vijf paardenmelk capsules per dag en minimaal drie maanden innemen zijn al veel mensen van astma afgekomen. Veel mensen hebben na jaren last van astma nu eindelijk een product gevonden wat natuurlijk werkt en een gezonder en fitter gestel geeft.  

Lees hier alles over paardenmelk bij astma.