Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Ontdek de beste dagcrème voor een vette huid

25 Sep 2023
door Sanvita Healthy

Heb je last van een vette huid en ben je op zoek naar de perfecte dagcreme? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij weten hoe lastig het kan zijn om de juiste huidverzorgingsproducten te vinden voor een vette huid. Daarom hebben we een oplossing voor je: de Active Sebo Cream. Deze dagcreme voor een vette huid kan je huid helpen om weer in balans te komen.

Hoe ontstaat een vette huid

Een vette huid wordt veroorzaakt door een overproductie van talg. Dat is een natuurlijke olie die door de talgklieren in de huid wordt geproduceerd. Talg is belangrijk voor het hydrateren en beschermen van de huid. Overmatige talgproductie kan leiden tot een vette huid.

Verschillende factoren kunnen bijdragen aan een vette huid. De meest voorkomende oorzaken van een vette huid zijn genetische aanleg, hormonale veranderingen in bijvoorbeeld de pubertijd of tijdens een zwangerschap, voeding met een hoog vet of suikergehalte of de verkeerde huidverzorging.

Talgproductie niet volledig wegnemen maar reguleren

Het is belangrijk op te merken dat een bepaalde hoeveelheid talgproductie normaal is. Het houdt je huid gezond en soepel. Het streven van een vette huid dagcrème is niet om de huid volledig te ontdoen van talg, maar om de talgproductie te reguleren. Zo voorkom je dat je huid overmatig vet wordt. Dit kan worden bereikt door de juiste huidverzorging en levensstijlaanpassingen. Een milde reiniger, een dagcrème zoals de Active Sebo Cream, evenwichtige voeding en het verminderen van stress.

Waarom een speciale dagcreme voor een vette huid?

Een vette huid heeft specifieke verzorging nodig. Het is belangrijk om producten te gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor dit huidtype. Een goede dagcrème voor een vette huid kan helpen bij het reguleren van de talgproductie, waardoor je huid minder vet aanvoelt en er minder glimmend uitziet. Bovendien kan een dagcrème helpen bij het hydrateren van je huid, waardoor deze gezond en stralend blijft.

Active Sebo Cream: de ideale dagcrème voor een vette huid

De Active Sebo Cream is een van de beste crèmes op de markt voor een vette huid. Deze dagcrème is speciaal ontwikkeld om de talgproductie te reguleren en de huid te hydrateren, zonder deze te verzwaren. Enkele voordelen van de Active Sebo Cream zijn:

  • Helpt bij het reguleren van de talgproductie
  • Hydrateert de huid zonder deze te verzwaren
  • Laat de huid stralen zonder glimmend te zijn

Daarnaast is de Active Sebo Cream makkelijk aan te brengen en trekt snel in, waardoor je huid snel en effectief wordt verzorgd.

Natuurlijke ingrediënten

Je huid is een complex orgaan die je op een natuurlijke manier moet verzorgen. Synthetische en kunstmatige therapieën en agressieve behandelen maken het vaak alleen maar erger. De Active Sebo Cream is opgebouwd uit deze ingrediënten:

  • Biologische paardenmelk bevat van nature meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen. Deze werkzame stoffen helpen de huid gezond te worden en te houden. Paardenmelk kun je ook innemen met onze capsules waardoor de huid van buiten én van binnenuit hersteld.
  • Distarch Phosphate is een natuurlijk cosmetisch ingrediënt, gewonnen uit maïs. Het helpt talg te absorberen en geeft de huid een langdurige matte teint. Ook heeft het een hydraterend effect en helpt het tegen rimpelvorming en vorming van littekens.
  • Cetearyl glucoside is een zacht ingrediënt die geschikt is voor de gevoelige huid omdat het niet irriteert en poriën niet verstopt. Het zorgt dat de huid aangenaam zacht en glad aanvoelt en zorgt ervoor dat de paardenmelk en andere werkzame stoffen in de Active Sebo Cream beter in de huid worden opgenomen.
  • Hamamelis virginiana extract heeft een natuurlijke ontstekingsremmende en zuiverende werking. Ook reguleert het de talgproductie van de huid. De toverhazelaar staat vooral bekend om ontstekingen te verlichten en de gevoelige huid te kalmeren. Het extract stimuleert celvernieuwing en verkleint je poriën voor een fris ogende huid.
  • Salix Alba (wilgenbastextract) is een eeuwenoud gebruikt ingrediënt in huidzalven. Onze vroege voorouders hadden de krachtige werking van wilgenschors ontdekt bij ontstekingen, voor wondgenezing en als natuurlijke pijnstiller. De natuurlijke ontsmettende werking heeft een positief effect bij acne omdat het extract bij meerdere bacteriestammen tegelijk werkt.
  • Etherische kaneelolie heeft sterke antibacteriële werking. Kaneel elimineert bacteriën en voorkomt infecties. Daarnaast verhelpt het ontstekingen en acne.

Een vette huid van binnenuit reguleren met paardenmelk capsules

Naast het gebruik van een goede dagcrème, help je het reguleren van een vette huid ook van binnenuit. De natuurlijke manier om dit is door het innemen van paardenmelk capsules. Paardenmelk staat bekend om zijn talg regulerende eigenschappen en kan dus helpen bij het in balans brengen van een vette huid.

Paardenmelk is een bijzonder natuurproduct. Het bevat van nature meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen. Die zorgen voor een gezonde darmflora, voedingsstoffen voor de huid en een goede weerstand. Door de biologische paardenmelk te verpoederen en in capsules te doen zonder kunstmatige toevoegingen, ben je verzekert van natuurlijk resultaat. Je huid vernieuwd zich iedere 30 dagen. Gebruik de capsules zo’n drie maanden voor het allerbeste resultaat: een gladde huid zonder glimmende delen.

vette huid van binnenuit reguleren

Kies de beste zorg voor jouw huid

Het is belangrijk om je huid de beste zorg te geven. Met de juiste producten en een goede huidverzorgingsroutine kun je een vette huid onder controle krijgen en een gezonde, stralende huid krijgen.

Gratis verzending in Nederland en België. Wij verzenden iedere werkdag om 23:59 uur.