• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk bij hooikoorts

Hooikoorts is een veel voorkomende seizoensallergie en heeft voor veel mensen ieder jaar een behoorlijke impact. Paardenmelk capsules bij hooikoorts zorgt in veel gevallen voor een verlichting. Lees hieronder verder.
€179,10 €143,55
+

Paardenmelk bij hooikoorts

Hooikoorts is het meest voorkomende allergie. Door de wind komen pollen in de wijde omtrek bij veel mensen terecht. De symptomen van hooikoorts kunnen een grote impact hebben op je leven.

Het pollenseizoen

Sommige mensen hebben maar een paar weken per jaar last van hooikoorts, anderen het hele voorjaar en de zomer. Dat komt doordat je allergisch bent van verschillende planten, bomen en grassen. In januari, februari en maart bloeien de berk, els en hazelaar.

De eerste graspollen bloeien vanaf mei tot ongeveer eind september. Onkruiden bloeien vanaf mei tot november. Het pollenseizoen kan dus een groot deel van het jaar beheersen.

Ongeveer een kwart van de Europese bevolking heeft last van allergieën, hooikoorts is daar één van. Heb je allergische klachten van hooikoorts? Bekijk de actuele pollenverwachting.

Paardenmelk capsules bij hooikoorts

Door de samenstelling van paardenmelk is de werking bij mensen met hooikoorts effectief. Deze samenstelling staat garant voor een gezondere darmflora en het verhogen van je weerstand, waardoor het een goed middel is tegen verschillende soorten allergieën, zoals bijvoorbeeld hooikoorts maar ook eczeem.

Mensen die hooikoorts hebben en paardenmelk capsules gebruiken komen er na enkele maanden gebruik achter dat zij volledig van de hooikoorts af te zijn. Soms is het nodig een jaar later een aantal dagen of weken nog een kleine hoeveelheid paardenmelk te nemen.

Hannie: 

Werkt super tegen mijn eczeem en hooikoorts. merk wel dat je wel idd die drie maanden moet innemen om de gewenste resultaat te behalen. ben erg tevreden! :)

 

Tabitha:

De werking van de capsules van paardenmelk is ongelofelijk. Ik had een lange tijd nagedacht of ik het wel zou doen want ik had al zoveel geprobeerd. Nou het duurde mij nog geen twee weken en de allergieën hooikoorts en eczeem ging over. het lijkt zelfs dat ik meer lucht heb gekregen, meer uithoudingsvermogen. Misschien toch ook een lichte vorm van astma gehad. Erg bedankt, eindelijk een middel gevonden wat wel werkt en beloofd wat er beschreven staat.

 

Natuurlijke tips bij hooikoorts

In de natuur zijn veel geneesmiddelen te vinden tegen allergieën, aandoeningen en velerlei klachten. Zo ook bij hooikoorts. Hooikoorts kan je bestrijden door het innemen van honing uit de regio, een zonnebril op doen als je naar buiten gaat die de ogen afsluit, je haar wassen en binnen blijven tot het droog is, geen was buiten hangen, enzovoort. Bij deze maatregelen wordt het gevolg van hooikoorts aangepakt, de klachten die je hebt.

Maar wat kun je doen om bijna geen last of helemaal geen last meer te hebben? Dat kan door de allergie die je hebt aan te pakken. Je hebt hooikoorts omdat je allergisch bent voor bepaalde stoffen. Pak je de allergie aan, dan kun je minder last hebben van hooikoorts.

Om allergie aan te pakken is het gebruik van paardenmelk sterk aan te raden, zo blijkt uit verschillende ervaringen.

Paardenmelk capsules neem je drie maanden in.

Met een minimale inname van 5 paardenmelk capsules per dag is de hooikoorts in veel gevallen verminderd of verdwenen en kan de dosis worden afgebouwd naar een minimum.

De meeste mensen merken na een week al duidelijk verschil. Het resultaat is:

  • Geen dikke ogen
  • Geen loopneus
  • Geen niesbuien

Met paardenmelk tegen hooikoorts kun je dus ongestoord op het terras zitten, fietsen in de natuur, het huis versieren met bloemen of de buitendeur openlaten in de zomer. Veel mensen ervaren na enkele weken al geen irritatie meer en kunnen weer genieten van het voorjaar. Lees hier voor meer tips bij hooikoorts.

Medicijnen bij hooikoorts

Er bestaan ontzettend veel middelen tegen hooikoorts, zoals neussprays, oogdruppels, tabletten en behandelingen. Deze middelen zorgen ervoor dat het probleem iets wordt verlicht. Helaas werken deze middelen nauwelijks of tijdelijk en lost de oorzaak van het probleem niet op.

Paardenmelk capsules zorgt ervoor dat de oorzaak wordt aangepakt en niet het gevolg. Zo kan paardenmelk ervoor zorgen dat de darmflora goed gaat werken en de afvalstoffen uit het lichaam kunnen worden afgevoerd. Zo uit het zich niet meer in hooikoorts.

Advies

Bij hooikoorts kun je het beste paardenmelk capsules gebruiken. De capsules bevatten 100% pure paardenmelkpoeder, er is geen vulstof gebruikt wordt. Onze capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord.

Paardenmelk heeft het meeste effect bij hooikoorts bij vijf capsules per dag. Neem drie maanden paardenmelk in en help je lichaam immuun te worden tegen hooikoorts.

Als je geen capsules kunt innemen, kun je paardenmelk poeder innemen. Bij het innemen daarvan kun je deze poeder het beste mengen met vla of water. Bij paardenmelk poeder moet je twee tot drie theelepels per dag innemen.

Neem paardenmelk capsules drie maanden in en geniet van het voorjaar en de zomer!