• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk bij hooikoorts

Hooikoorts is een veel voorkomende seizoensallergie en heeft voor veel mensen ieder jaar een behoorlijke impact. Paardenmelk capsules bij hooikoorts zorgt in veel gevallen voor een verlichting. Lees hieronder verder.
€179,55 €143,55
+

Paardenmelk bij hooikoorts

Wat is hooikoorts? Eén op de acht mensen in Europa hebben last van hooikoorts. Deze allergie wordt veroorzaakt door stuifmeel en pollen in de lucht.

De naam hooikoorts is bedacht door John Bostock. Hij had klachten tijdens de hooiperiode, daarbij voelde hij zich koortsig, daarom noemde hij het hooikoorts. Het stuifmeel van bloeiende planten dwarrelt rond in de lucht. Zo komen de pollen in aanraking met je ogen, neus en oren.

Hooikoorts is het meest voorkomende allergie. Door de wind komen pollen in de wijde omtrek bij veel mensen terecht. De symptomen van hooikoorts kunnen een grote impact hebben op je leven.

Het pollenseizoen

Sommige mensen hebben maar een paar weken per jaar last van hooikoorts, anderen het hele voorjaar en de zomer. Dat komt doordat je allergisch bent van verschillende planten, bomen en grassen. In januari, februari en maart bloeien de berk, els en hazelaar.

De eerste graspollen bloeien vanaf mei tot ongeveer eind september. Onkruiden bloeien vanaf mei tot november. Het pollenseizoen kan dus een groot deel van het jaar beheersen.

Ongeveer een kwart van de Europese bevolking heeft last van allergieën, hooikoorts is daar één van. Heb je allergische klachten van hooikoorts? Bekijk de actuele pollenverwachting.

Paardenmelk bij hooikoorts

Door de samenstelling van paardenmelk is de werking bij mensen met hooikoorts effectief. Deze samenstelling staat garant voor een gezondere darmflora en het verhogen van je weerstand, waardoor het een goed middel is tegen verschillende soorten allergieën, zoals bijvoorbeeld hooikoorts maar ook eczeem.

Mensen die hooikoorts hebben en paardenmelk gebruiken komen er na enkele maanden gebruik achter dat zij volledig van de hooikoorts af te zijn. Soms is het nodig een jaar later een aantal dagen of weken nog een kleine hoeveelheid paardenmelk te nemen.

Advies

Bij hooikoorts kun je het beste paardenmelk capsules gebruiken. De capsules bevatten 100% pure paardenmelkpoeder, er is geen vulstof gebruikt wordt. Onze capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. Dit is het eenvoudigste in te nemen.

Paardenmelk heeft het meeste effect bij hooikoorts bij vijf capsules per dag op één moment. Neem drie maanden paardenmelk in en help je lichaam immuun te worden tegen hooikoorts.

Daarnaast kun je paardenmelk poeder innemen. Bij het innemen daarvan kun je deze poeder het beste mengen met vla of water. Bij paardenmelk poeder moet je twee tot drie theelepels per dag innemen.

Symptomen van hooikoorts

Wanneer je last hebt van hooikoorts, heb je vooral klachten tijdens de lente en de zomerperiode. Deze klachten komen vaak op met warme dagen met een matige wind en tijdens de bloeiperiode van planten, grassen en bomen oftewel het pollenseizoen.

Je krijgt de klachten wanneer het stuifmeel via de slijmvliezen van je ogen en de luchtwegen naar binnenkomt. De allergische reactie is voor iedereen anders. Je kunt klachten krijgen zoals een loopneus, jeukende en/of tranende ogen, niezen, hoesten, verstopte neus en piepende ademhaling (astma). Allergische astma komt ook veel voor.

Hooikoorts en allergische astma zijn twee verschillende uitingen maar zijn van hetzelfde ziektebeeld. Beide klachten kunnen veroorzaakt worden door geïrriteerde slijmvliezen en luchtwegen. Als je stoffen of prikkelingen inademt waar je allergisch voor bent kun je met astma een erg benauwd gevoel krijgen.

De allergische klachten van hooikoorts kunnen ernstiger worden als de pollen toenemen in de lucht. Klachten als hoofdpijn, slecht slapen en vermoeidheid komen ook vaak voor.

De impact van de allergie wordt vaak door vele mensen onderschat. Het kan invloed hebben op je dagelijkse bezigheden. Je kunt je benauwd voelen, concentreren en slecht slapen. Wij hebben gelukkig een middel wat goed kan werken bij hooikoorts.

Natuurlijke tips bij hooikoorts

In de natuur zijn veel geneesmiddelen te vinden tegen allergieën, aandoeningen en velerlei klachten. Zo ook bij hooikoorts. Hooikoorts kan je bestrijden door het innemen van honing uit de regio, een zonnebril op doen als je naar buiten gaat die de ogen afsluit, je haar wassen en binnen blijven tot het droog is, geen was buiten hangen, enzovoort. Bij deze maatregelen wordt het gevolg van hooikoorts aangepakt, de klachten die je hebt.

Maar wat kun je doen om bijna geen last of helemaal geen last meer te hebben? Dat kan door de allergie die je hebt aan te pakken. Je hebt hooikoorts omdat je allergisch bent voor bepaalde stoffen. Pak je de allergie aan, dan kun je minder last hebben van hooikoorts.

Om allergie aan te pakken is het gebruik van paardenmelk sterk aan te raden, zo blijkt uit verschillende ervaringen.

Paardenmelk capsules neem je drie maanden in.

Met een minimale inname van 5 paardenmelk capsules per dag is de hooikoorts in veel gevallen verminderd of verdwenen en kan de dosis worden afgebouwd naar een minimum.

De meeste mensen merken na een week al duidelijk verschil. Het resultaat is:

  • Geen dikke ogen
  • Geen loopneus
  • Geen niesbuien

Met paardenmelk tegen hooikoorts kun je dus ongestoord op het terras zitten, fietsen in de natuur, het huis versieren met bloemen of de buitendeur openlaten in de zomer. Veel mensen ervaren na enkele weken al geen irritatie meer en kunnen weer genieten van het voorjaar. Lees hier voor meer tips bij hooikoorts.

Medicijnen bij hooikoorts

Er bestaan ontzettend veel middelen tegen hooikoorts, zoals neussprays, oogdruppels, tabletten en behandelingen. Deze middelen zorgen ervoor dat het probleem iets wordt verlicht. Helaas werken deze middelen nauwelijks of tijdelijk en lost de oorzaak van het probleem niet op.

Paardenmelk zorgt ervoor dat de oorzaak wordt aangepakt en niet het gevolg. Zo kan paardenmelk ervoor zorgen dat de darmflora goed gaat werken en de afvalstoffen uit het lichaam kunnen worden afgevoerd. Zo uit het zich niet meer in hooikoorts.

Paardenmelk poeder of paardenmelk capsules?

Paardenmelk hebben we in de vorm van poeder en capsules. De meest gebruikte vorm is het innemen van paardenmelk capsules. Niet alle mensen vinden de smaak van paardenmelk fijn. Daarbij is capsules ook makkelijk in te nemen en mee te nemen.

De capsules bevatten 100% pure paardenmelkpoeder, er is geen vulstof gebruikt wordt. Onze capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord.

Elke paardenmelk capsule heeft een inhoud van 600mg. Dit hoge percentage en de inhoud per capsule is uniek, vergeleken met andere paardenmelk capsules die worden aangeboden.

Voor kinderen is paardenmelk in poedervorm een uitkomst. Zuigelingen vanaf 4 weken mogen dit natuurlijke middel al gebruiken. 

Verzenden en bezorgen

​Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaal je géén verzendkosten.