• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Natuurlijke dagcrème bij psoriasis

€24,90
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Stapelkorting: 2 voor €22,90 per stuk: bespaar 8%!
  • Stapelkorting: 3 voor €19,90 per stuk: bespaar 20%!
Natuurlijke dagcrème bij psoriasis

Psoriasis wordt vaak gekenmerkt door rode, dikke schubachtige schilfers. Psoriasis is niet besmettelijk.

Psoriasis kan bij iedereen optreden, vooral bij mensen die er aanleg voor hebben. Een gevoelige huid, zwakke weerstand of slechte darmflora kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van psoriasis.

Dit begint vaak in de puberteit, maar kan eigenlijk op elke leeftijd. Er speelt ook een erfelijke rol bij psoriasis. Als een vader of moeder psoriasis heeft, dan heeft een kind 10 procent meer kans om ook last te krijgen van deze huidaandoening. Als beide ouders psoriasis hebben is de kans zelfs 50 procent.

De natuurlijke dagcrème tegen psoriasis van Sanvita Healthy is ontwikkeld op basis van een uniek huid verzorgend natuurproduct: paardenmelk. Uiteraard met alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Oorzaak van psoriasis

Met een natuurlijke dagcrème tegen psoriasis ga je jeuk en oneffenheden te lijf, maar niet de oorzaak. De opperhuid bestaat uit kleine huidcellen die afsterven en daarna afschilferen. Bij een gezond werkende huid merk je hier niets van.

De nieuwe huidcellen hebben een levenscyclus van zo’n 30 dagen. Bij psoriasis gaat het vervangingsproces echter veel sneller, dit is soms om drie tot vijf dagen.

Bij mensen met psoriasis krijgen huidcellen niet de kans volledig uit te groeien. Daardoor gaat de huid zichtbaar afschilferen. In de huid zit een ontsteking wat het rood en dik maakt. Helaas weten veel mensen niet de ware oorzaak van psoriasis.

Door stress, griep, keelontsteking en sommige medicijnen kunnen psoriasis verergerd worden. Helaas zijn er weinig medicijnen en behandelingen die echt resultaat hebben bij een behandeling tegen psoriasis.

Natuurlijk middel tegen psoriasis

Gelukkig hebben wij een natuurmiddel tegen psoriasis wat bij veel mensen een goed resultaat geeft. Met paardenmelk zorgen we voor een optimale darmflora, bloedwaarden en huidconditie.

Met de natuurlijke dagcrème van paardenmelk, welke je aanbrengt vóór eventuele make-up, is je huid voorzien van een natuurlijke en verzorgende creme. Paardenmelk kun je ook innemen met capsules. Na een aantal weken paardenmelk innemen wordt er vaak al verschil gezien en is de jeuk grotendeels weg.

Paardenmelk wordt in Nederland steeds meer gebruikt. In veel andere landen is dit natuurlijke middel algemeen bekend of wordt het zelfs door de doctoren voorgeschreven bij huid- en long- en darmklachten.

Paardenmelk bij psoriasis

Paardenmelk is een alternatief hulpmiddel bij het bestrijden van psoriasis. Veel gebruikers van paardenmelk bij psoriasis ervaren dit als een uniek product. Omdat paardenmelk veel verschillende eiwitten en vitamines en een laag percentage vet bevat, heeft het een gunstige werking op het immuunsysteem.

Hierdoor wordt de psoriasis van binnenuit bestreden. Paardenmelk zorgt ervoor dat de darmflora goed gaat werken, zodat de afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd kunnen worden.

Doordat de afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd én alle vitamines en mineralen optimaal aanwezig zijn uit zich het bijvoorbeeld niet meer in psoriasis, eczeem, hooikoorts of astma. Het innemen van paardenmelk is zeker het proberen waard.

Paardenmelk is 100% natuurlijk en is geschikt voor jong en oud.

Natuurlijke cosmetica tegen psoriasis 

Ook is er natuurlijke cosmetica tegen psoriasis op basis van paardenmelk. Voor een rustige huid wordt de paardenmelk dagcrème en nachtcrème op basis van paardenmelk aangeraden. Veel gebruikers ervaren de dagcrème en bijvoorbeeld shampoo tegen psoriasis als zeer prettig. De dagcrème zorgt ervoor dat het huid van buiten wordt gevoed. Het trekt direct in en voelt niet vettig aan.

Ook deze dagcrème is gemaakt op basis van paardenmelk en natuurlijke ingrediënten. Hier vind je meer informatie over onze paardenmelk dagcrème.

Ook shampoo op basis van paardenmelk is een weldaad voor de hoofdhuid en haren. De jeuk wordt minder en de hoofdhuid goed verzorgd.

Bestellen en ontvangen

Onze producten worden zorgvuldig ingepakt. Als je voor 22:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Voor meer informatie of vragen staan wij graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden of advies te geven.

 

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Jantine Kamp 28-08-2019
Ervaringen van gebruikers

Mn huid is veel rustiger. Ik neem ook de capsules in en gebruikt geen make-up meer. Top zalf!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen