• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wat te doen tegen genitale psoriasis

Wat te doen tegen genitale psoriasis

Vooropgesteld: genitale psoriasis willen we vanaf! Je bent opzoek naar: Wat kan ik doen tegen genitale psoriasis? Hoe kom ik er zo snel mogelijk vanaf? Hoe kom ik er eigenlijk aan? In dit artikel lees je:

  • Oorzaak van genitale psoriasis (is het een soa of niet)
  • Is genitale psoriasis besmettelijk
  • Onderscheidt tussen vulvaire psoriasis en psoriasis aan balzak
  • Tips tegen genitale psoriasis en wat doe je er zelf tegen
  • Natuurlijk middel tegen genitale psoriasis

De oorzaak van genitale psoriasis

Over de herkomst van genitale psoriasis zijn de meningen verdeeld. Sommigen behandelen het als een soa, anderen zien het als een huidziekte wat toevallig op de geslachtsdelen zit. Ook kom je tegen dat het gezien wordt als een immuunsysteemprobleem, en wordt daar een behandeling voor uitgeschreven. Over het algemeen wordt hormoonzalf of andere vette zalven voorgeschreven.

Onze visie is dat je met zalven de gevolgen tegen gaat, zoals jeuk en roodheid, maar niet de oorzaak aanpakt. Het gevolg aanpakken zorgt ervoor dat je je klachten houdt of dat de genitale psoriasis na verloop van tijd terugkomt. De oorzaak ligt bij de darmflora. Als je darmflora niet goed functioneert heb je kans op eczeem, psoriasis, rode bultjes of andere huidklachten. Met onderstaande tips pak je de oorzaak aan.

genitale psoriasis

Genitale psoriasis besmettelijk

Veel mensen vragen zich af of genitale psoriasis of vulvaire psoriasis besmettelijk is. Hierbij het antwoord: psoriasis, waar dan ook, is niet besmettelijk. Vervelend, dát is het wel. Én oplosbaar, dat is het ook!

Onderscheidt tussen vulvaire psoriasis en psoriasis balzak

Vulvaire psoriasis bij vrouwen en psoriasis aan de balzak of penis is in de oorzaak én de aanpak zoals we die voorstellen geen enkel verschil. De huid van geslachtsdelen, zowel bij vrouwen als mannen, is erg dun en gevoelig. Daarom zijn twee dingen belangrijk: gebruik geen vette crème maar een creme die snel intrekt. En gebruik geen creme op basis van hormoontherapie maar met natuurlijke, milde ingrediënten. Lees dit artikel over jeuk aan schaamlippen.

Tips tegen genitale psoriasis en wat doe je er zelf tegen

Hierbij een aantal tips tegen genitale psoriasis of vulvaire psoriasis. Eenvoudig zelf toe te passen en effectief.

  • Bouw een gezonde darmflora op door meer groente te eten
  • Beweeg minimaal een half uur aaneengesloten per dag
  • Verzorg je huid rond en op je geslachtsdelen met milde, natuurlijke lotion
  • Matig de temperatuur in de douche; je huid doet het beter onder de 30 graden
  • Gebruik paardenmelk capsules tegen genitale psoriasis als natuurlijk middel

genitale psoriasis natuurlijk middel

Natuurlijk middel tegen genitale psoriasis

Reken af met de genitale psoriasis. Bouw een gezonde huid van binnenuit op in drie maanden. In de eerste maand ben je bijna klachtenvrij, de tweede maand hersteld de huid zich volledig en de derde maand leer je de huid gezond te blijven. Neem iedere dag 5 capsules (allemaal op hetzelfde moment). Met drie maanden is je afweersysteem gereset. Je merkt na een paar dagen al verschil.

De natuurlijke capsules pakken de oorzaak aan; de verstoorde darmflora. Wil je snel minder jeuk en je huid ook van buiten helpen sneller te herstellen? Gebruik dan de capsules in combinatie met onze bodylotion. Deze is geschikt op de dunne huid, trekt snel in en voelt niet vet aan. Door de natuurlijke, milde ingrediënten kun je dit smeren zoveel als nodig is. Geslachtsdelen reinigen zichzelf van binnenuit, je hoeft de lotion niet inwendig te gebruiken.

Bestel de capsules nu voor drie maanden met 30% korting in combinatie met de bodylotion. Op werkdagen voor 23:00uur besteld; is dezelfde dag gratis verzonden.