• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinkhoest natuurlijke behandeling

€98,70 €82,50
+

Kinkhoest natuurlijke behandeling

Wat is kinkhoest? 

Kinkhoest is een ziekte die wordt veroorzaakt door de bacterie Bordetella pertussis en soms door Bordetella parapertussis. Deze bacterie maakt een gifstof aan en daardoor ontstaan hoestbuien. Deze erge hoestbuien kunnen wel drie tot vier maanden bijna aanhoudend terug blijven komen. Kinkhoest wordt daarom ook wel 100-dagenhoest genoemd. De tijd van besmetting en eerste kinkhoest verschijnselen duurt meestal zo’n zeven tot tien dagen. Door de vaccinatie in Nederland is het aantal sterfgevallen door kinkhoest sterk afgenomen. Ook zijn er mensen die geen vaccinatie laten doen uit gezondheids- en principiële overwegingen. Kinkhoest is, zonder wetenschappelijk onderzoek in Nederland, goed te behandelen met natuurlijke middelen. Daar schrijven we later meer over.

Symptomen van kinkhoest

De klachten beginnen met een verkoudheid. In begin lijkt het op een griepje. Daarna begin je te hoesten en dit kan uitlopen tot langdurige hoestbuien. Het gevolg hiervan kan zijn dat je last krijgt van een piepende ademhaling. Hierbij moet de patiënt soms ook braken. Longontsteking is bij kinkhoest de meest voorkomende complicatie. Ook kan er zuurstoftekort of hersenbloedingen voorkomen, waardoor er een hersenbeschadiging kan optreden. Deze complicatie komt gelukkig zeldzaam voor. Oudere kinderen hoesten vaak langdurig. Hele jonge baby’s kunnen soms blauw verkleuren of stoppen met ademhalen, zonder daarbij veel te hoesten. Dit heeft vaak te maken met het niet hebben van de kracht en besef om te hoesten.

Besmetting van kinkhoest

Kinkhoest is erg besmettelijk. Mensen kunnen elkaar besmetten via het hoesten. In een gezin komt het vaak voor dat er meerdere kinderen last krijgen van kinkhoest. Je kunt meerdere keren in je leven kinkhoest krijgen. Sinds 1957 krijgen alle kinderen in Nederland een inenting tegen kinkhoest aangeboden via het rijksvaccinatieprogramma. Ongeveer 95 procent van de kinderen in Nederland zijn ingeënt tegen kinkhoest in het jaar 2017. De vaccinatie biedt een bescherming tegen kinkhoest, maar dit is niet volledig. Ook kinderen die ingeënt zijn kunnen kinkhoest krijgen, doordat het erg besmettelijk is. Onder volwassenen neemt kinkhoest ook steeds meer toe. Bij zuigelingen kan kinkhoest ernstig verlopen, daarom is het belangrijk dat een zwangere vrouw een mogelijkheid krijgt om een kinkhoestvaccinatie te krijgen, zodat de jonge baby tegen kinkhoest is beschermd.

kinkhoest natuurlijke behandeling dit werkt welKinkhoest behandeling met medicijnen

Er bestaan weinig middelen tegen kinkhoest. Je krijgt middelen voorgeschreven zoals antibiotica, pijnstillers en antihoestmiddelen. Dit zijn middelen wat een verlichting kan geven, maar het probleem niet oplost. Sommige kinderen zijn nog te jong om iets te geven. Gelukkig hebben wij een middel in de natuur gevonden wat voor vele mensen een wondermiddel is tegen kinkhoest: paardenmelk. De symptomen van kinkhoest kunnen met dit natuurlijke middel al met een paar dagen sterk verminderen. Dit is een uitkomst voor vele baby’s, kinderen en volwassenen. Waarom helpt paardenmelk tegen kinkhoest? Hieronder lees je meer over paardenmelk bij kinkhoest.

Paardenmelk bij kinkhoest

Paardenmelk is een natuurproduct wat erg uniek is maar tegelijk voor nog veel mensen onbekend is. Dit natuurproduct bevat meer dan 40 vitaminen, mineralen en andere stoffen wat goed is voor je lichaam. Door deze samenstelling kan paardenmelk ervoor zorgen dat bacteriën uit ons lichaam worden afgevoerd, zodat je al snel geen last meer hebt van kinkhoest. Zuigelingen mogen ook paardenmelk innemen, omdat het 100 procent natuurlijk is. Paardenmelk bij kinkhoest zorgt bij veel gebruikers voor rustige dagen en nachten. Ook is het slim andere kinderen in huis ook paardenmelk te geven als er een kind besmet is. De genezende werking van paardenmelk bij kinkhoest is niet wetenschappelijk bewezen en wordt alleen door ervaring gedeeld. Hieronder vind je een schema voor het gebruik bij kinkhoest.

Schema dosering paardenmelk voor alle leeftijden:

Paardenmelk capsules:
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen naar 4 capsules per dag.
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 5 capsules per dag op één vast moment.

Paardenmelkpoeder (schudt de poeder uit de capsule in lauw water of vla/yoghurt):
Baby van 4 weken tot 12 maanden: opbouwen tot 1 capsule per dag.
Kinderen van 1 tot 3 jaar: opbouwen tot 2 capsules per dag.
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen tot 3 capsules per dag.
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 4 capsules per dag.

Paardenmelk capsules bestellen

paardenmelk capsules tegen kinkhoest

Bij kinkhoest moet je paardenmelk minimaal 2 maanden in te nemen. Het kan zijn dat je met enkele dagen of weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft het de tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend.

De paardenmelk capsules mogen in één keer ingenomen worden, en hoeven niet verdeeld te worden over de dag. Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan en na een maand rustig af te bouwen tot dat je merkt dat het weg blijft.

Wij verzenden iedere werkdag om 23:59 uur. Verzending is gratis in Nederland en België.