• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Natuurlijk middel bij chemotherapie

Zoek je een natuurlijk middel bij chemotherapie? Zonder bewerking of verandering en 100% natuurlijk voor energie, weerstand en herstellend vermogen?
Geen producten gevonden...

Natuurlijk middel bij chemotherapie

Wat doet chemotherapie

Chemotherapie is een verzamelnaam voor de reguliere kankermedicijnen. Deze medicijnen worden ook wel cytostatica genoemd. Kanker ontstaat door het delen van de verkeerde cellen in ons lichaam.

Het menselijk lichaam bestaat uit miljoenen normale en gezonde cellen. Iedere cel heeft haar eigen plaats en komt voort uit een andere cel door celdeling. Door bijvoorbeeld bepaalde eiwitten krijgen ze de opdracht zich te delen en hoever ze moeten groeien.

Na een tijdje sterft de cel af en wordt het netjes opgeruimd en afgevoerd. Wanneer er een fout optreedt in het genetische materiaal van een cel, kan dit kanker veroorzaken. De slechte cellen krijgen de kans zich te blijven ontwikkelen omdat de gezonde cellen geen opdracht krijgen ze te doden en vanzelf niet afsterven. Kankercellen blijven hierdoor delen en groeien zonder dat het lichaam er grip op heeft.

Chemotherapie zorgt ervoor dat de cellen in het lichaam gedood worden, waardoor de kans ontstaat dat het doden sneller gaat dan de celdeling en de verspreiding. Chemotherapie komt in het hele lichaam, zodat normale en gezonde cellen ook kunnen worden beschadigd. De cellen die beschadigd zijn kunnen zorgen voor bijwerkingen. In sommige gevallen herstellen de gezonde cellen vanzelf, maar ook in heel veel gevallen niet.

Hieronder vind je meer informatie over een natuurlijk middel bij chemo ter ondersteuning en voor het herstellen van beschadigde cellen.

Natuurlijk middel bij chemotherapie

Een natuurlijk middel bij chemotherapie helpt bij het onderdrukken van de bijwerkingen en het verhogen van de weerstand. Veel mensen ervaren nadelige gevolgen van een chemotherapie. Het energieniveau wordt minder en mensen zijn los van de kanker sneller ziek. Een natuurlijk middel bij chemotherapie vinden we in paardenmelk. De afgelopen jaren hebben steeds meer mensen de positieve effecten ondervonden van het gebruik van paardenmelk als natuurlijk middel bij chemotherapie.

Wetenschappelijk is niet bewezen dat paardenmelk werkt tegen kanker. Dit natuurlijk middel bij chemo zorgt er door ervaringen echter wel voor dat de weerstand omhoog gaat en het herstellend vermogen van organen en dus cellen vergroot wordt.

natuurlijk middel bij chemotheratpie

Dit komt door de unieke samenstelling van paardenmelk. Paardenmelk zit vol met vitaminen, mineralen en andere natuurlijke ingrediënten wat goed is voor ons lichaam. Met meer dan 40 verschillende soorten bouwstoffen voor het lichaam lijkt het het meest van alle dierlijke melksoorten op menselijke moedermelk. Daardoor kan paardenmelk het beste helpen om het lichaam te voeden met gezonde stoffen.

natuurlijk middel bij chemotherapie

Wat maakt dit natuurproduct bij chemo uniek?

Paardenmelk is geen geneesmiddel, maar heeft een goede invloed op het functioneren van verschillende organen. Door de unieke samenstelling is paardenmelk te vergelijken met moedermelk. Het bevat veel ijzer, energie vitaminen, mineralen en spoorelementen. De melk is licht verteerbaar en stimuleert de groei van goede bacteriën in de darmflora.

Bij heel veel mensen treed er gebrek aan weerstand op waardoor je extra vatbaar wordt voor infecties. Paardenmelk zorgt ervoor dat de darmflora wordt hersteld en het bloed wordt gezuiverd. Het lichaam wordt natuurlijk versterkt waardoor het een chemokuur of bestraling beter kan worden verdragen. De voeding wordt beter opgenomen en bloed circuleert beter waardoor het herstellen sneller gaat.  

Gebruik van natuurlijk middel bij chemotherapie

Paardenmelk kun je vers drinken, maar is helaas maar een dag houdbaar. Het mag niet gepasteuriseerd worden omdat dan alle werkende stoffen afgebroken worden. Daarom hebben we paardenmelk in de vorm van poeder en capsules. Op elk moment in je behandeling kun je beginnen met paardenmelk. Hier geldt de regel: hoe eerder hoe beter.

Paardenmelk poeder neem je in door de poeder met yoghurt of water te mengen. Je kunt direct beginnen met 4 theelepels per dag. In de morgen neem je 2 theelepels paardenmelkpoeder en in de avond 2 theelepels. Wij raden aan om paardenmelk minimaal 4 maanden te gebruiken. De meeste cellen hebben een lange levensduur waardoor de heel cyclus van de celdeling ondersteund wordt. Paardenmelkpoeder hebben we in vacuüm verpakte zakjes van 100 gram voor ongeveer 10 dagen of in een voordeelpakket voor 1 maand.  

Paardenmelk capsules neem je in met een beetje water. Hier neem je er 5 van in, verdeeld over 2 momenten op de dag. In de capsules zit dezelfde paardenmelk poeder als in de zakjes, echter zijn ze voor de meeste volwassenen makkelijker in te nemen en mee te nemen. In 1 pakje zitten 50 capsules voor 10 dagen. Speciaal voor lange behandelingen hebben we een voordeelpakket voor 3 maanden met 15% korting en gratis verzending.

Natuurlijke verzorging huid bij chemotherapie

Wil je je huid natuurlijk verzorgen tijdens en na de chemotherapie? Dan zijn onze verzorgingsproducten uiterst geschikt. Kies voor de bodylotion, handcrème en dagcrème van Sanvita Healthy.

Met natuurlijke verzorgingsproducten bij chemotherapie geef je je huid de mogelijkheid op een natuurlijke manier onderhouden te worden. Bij chemotherapie gaat bij veel mensen de weerstand hard achteruit. Dat wordt bijna direct zichtbaar in de huid. Door met natuurlijke middelen je huid te verzorgen ga je veroudering tegen en help je de huid, het grootste orgaan van je lichaam, te beschermen tegen invloeden van buitenaf.  

Natuurlijke bodylotion op basis van paardenmelk 

natuurlijke lotion bij chemo

 

Natuurlijke dagcrème met paardenmelk

natuurlijke dagcreme bij chemotherapie

Verzorgende douchegel tegen een droge huid

natuurlijke douchegel chemotherapie

Bestellen en ontvangen

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 23:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Je betaald géén verzendkosten.