• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zalf tegen jeuk bij eczeem

Natuurlijke zalf tegen jeuk bij eczeem en psoriasis, droge of gevoelige huid.
€79,80 €71,80
+

Zalf tegen jeuk bij eczeem

Jeuk is een vervelend symptoom van veel huidaandoeningen en daarom is zalf tegen jeuk de uitkomst, Maar welke zalf tegen jeuk werkt het beste? De huid is een van de grootste organen van het lichaam en is daarom ook heel belangrijk voor het algemeen welzijn. Mensen met veel jeuk kunnen zich vaak vinden in de bekende uitspraak: Jeuk is erger dan pijn. 

Wat te doen tegen jeuk

Je kunt verschillende methodes hanteren om jeuk tegen te gaan. Bij de vraag wat je moet doen tegen jeuk, hebben wij het goede antwoord: op een natuurlijke manier! 

Jeuk is een allergische of geïrriteerde reactie van de huid. De kleine beschadigingen geven bij invloeden van buitenaf, met vocht, chemische stoffen, of koude lucht een reactie. Deze reactie zorgt voor een jeuksignaal. 

Zalf tegen jeuk op natuurlijke basis

Mensen met jeuk weten het als geen ander: er zijn ontelbaar veel soorten zalf tegen jeuk. De meeste soorten zalf werken als een vette laag waardoor de invloed van buitenaf verminderd wordt. Ook zijn er zalven die de huid helpen bij het herstellen van de wondjes. 

Zalf tegen jeuk eczeem tips

Natuurlijke aanpak zalf tegen jeuk

Het lichaam en de huidcellen zijn het meest gebaat bij een natuurlijke aanpak. Sanvita heeft daarom op basis van paardenmelk een natuurlijke zalf tegen jeuk waarbij de huid optimaal gevoed wordt. De zalf trekt snel in, voelt niet vet aan en bestaat uit natuurlijke ingrediënten. 

De zalf mag je zo vaak als nodig opsmeren. De unieke toevoeging van paardenmelk is een specialisme van Sanvita Healthy. Paardenmelk staat al eeuwenlang bekend als een natuurlijke superfood voor het lichaam wat helpt bij veel lichaamsklachten. Voorbeelden hiervan zijn longklachten, huidklachten en darmklachten. Lees hier waar paardenmelk bij kan helpen. 

Paardenmelk neem je in in poedervorm of capsules. De capsules worden het meest gebruikt en daar moet je er vijf van innemen op een vast moment van dag. In combinatie met de zalf tegen jeuk van Sanvita ben je verzekerd van de beste aanpak.