• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmiddel tegen vermoeidheid

Vermoeidheid kan je dagelijks functioneren behoorlijk beïnvloeden. Gelukkig is er een natuurlijk paardenmiddel tegen vermoeidheid: paardenmelk. Dit gezonde paardenmiddel bevat 40 soorten vitaminen, waardoor je weerstand wordt verhoogd.
-35%
Sanvita Healthy Darmklachten Programma
Darmklachten Programma
€284,01 €184,50
+

Paardenmiddel tegen vermoeidheid

Wat is vermoeidheid?

Iedereen is wel eens vermoeid. Vooral na een lange of een drukke dag heb je niet meer zoveel energie over. Na een goede nachtrust is de vermoeidheid als goed is weer over en heeft je lichaam weer nieuwe energie. Als je langere tijd vaak vermoeid bent, kan het zijn dat er een oorzaak in het lichaam is. In de meeste gevallen kunnen de levensstijl, voedingspatroon, bloedarmoede, te weinig slaap, stress en schildklierproblemen de oorzaak zijn van de vermoeidheid. Bij een gezonde levensstijl kan vermoeidheid ook voorkomen. Dit uit zich dan wel in een mindere mate. De grootste oorzaak is een tekort aan vitaminen. Bij een steeds terugkerend eetpatroon kunnen er veel vitaminen vergeten of overgeslagen worden terwijl deze wel nodig zijn voor je lichaam. 

Symptomen van vermoeidheid

Symptomen die bij vermoeidheid optreden kunnen erg hinderlijk zijn in het dagelijkse leven. Vele mensen hebben hier dagelijks last van. Bekende symptomen van vermoeidheid zijn: een futloos gevoel, snel geïrriteerd zijn, vermoeide ogen, geheugenproblemen, hoofdpijn, spierpijn en klachten in de nek, schouder of rug.

Natuurlijke paardenmiddel tegen vermoeidheid

Een natuurlijk middel tegen vermoeidheid is veel slapen. Gemiddeld heeft een mens zo’n 8 uur slaap nodig om goed te kunnen functioneren. Kom je moeilijk in slaap? Probeer dan een vast ritueel voor het slapen gaan in te stellen door bijvoorbeeld op tijd naar bed en elke dat hetzelfde ritueel (toilet, tanden poetsen) aan te houden. Je kunt ook van tevoren een douche nemen zodat je een beetje ‘rozig’ wordt.

Gezond eten en bewegen bevordert de slaap ook. Neem verder ook geen koffie of suiker voordat je naar bed gaat. Stress vermijden is ook een belangrijke tip, probeer overdag rustig aan te doen. Gelukkig is er nog één natuurlijk paardenmiddel tegen vermoeidheid: paardenmelk. Hieronder lees je meer over paardenmelk bij vermoeidheid.

Paardenmelk bij vermoeidheid

Het gebruik van paardenmelk is een effectief en 100% natuurlijk middel tegen vermoeidheid. Een product als paardenmelk bevat 40 verschillende soorten vitaminen en mineralen en is rijk aan eiwitten en andere bouwstoffen voor het lichaam. Paardenmelk zorgt voor het aanvullen van veel verschillende vitaminen, verhoogt de weerstand en heeft een gunstige werking op de darmflora.

De spijsvertering verbetert, waardoor het lichaam minder vermoeidheid kent en meer energie kan opnemen uit de voeding. Al jarenlang wordt paardenmelk gebruikt bij vermoeidheidsklachten. Het is niet wetenschappelijk bewezen, maar veel  gebruikers ervaren de positieve werking van paardenmelk in hun dagelijkse energieniveau.

Gebruik van paardenmelk tegen vermoeidheid

Bij vermoeidheid is het gebruik van paardenmelk een goed natuurproduct met bijzondere eigenschappen. Je kunt paardenmelk makkelijk innemen in poedervorm of capsules. Hieronder vind je een schema hoeveel je moet innemen.

Schema paardenmelk voor alle leeftijden:

Paardenmelk capsules:

  • Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
  • Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 5 capsules per dag

Wij adviseren om paardenmelk minimaal drie maanden in te nemen. Het kan zijn dat je met enkele weken al resultaten merkt. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk capsules mogen in één keer ingenomen worden, dus niet verdeeld over de dag.

Verzenden en bezorgen

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 23:59 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Verzending is gratis in Nederland en België.