• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Waar kan paardenmelk bij helpen?

Astma | Kinkhoest | Hooikoorts | Eczeem | Droge/Gevoelige huid | Psoriasis | Acne | Bloeddruk | Cholesterol | Allergie | Vitaminetekort | Lage weerstand | Ziekte van Crohn | Maag- darmklachten  

Paardenmelk werkt tegen veel verschillende klachten. Het is een natuurlijk middel met meer dan 40 verschillende vitaminen en mineralen. Paardenmelk zorgt voor een gezonde darmflora. Op die manier worden alle afvalstoffen uit het lichaam verwijderd.

Lees hieronder waar paardenmelk allemaal tegen werkt.

Paardenmelk bij astma

​Astma wordt gezien als een ongeneeslijke longaandoening. Sommige kinderen of mensen overgroeien astma en anderen moeten hun leven lang een inhalator gebruiken. Paardenmelk is een natuurlijke en gezonde vervanging voor de pufjes en zorgt voor betere longen en luchtwegen. Het geeft meer energie en een gezonde huid... Lees meer. Door vele ervaringen met paardenmelk bij astma hoeven mensen levenslang geen pufjes meer te gebruiken.

Paardenmelk tegen kinkhoest

Paardenmelk tegen kinkhoest is een zeer effectief natuurlijk middel. Meestal zorgt paardenmelk de eerste of tweede nacht al voor rust. De ervaring leert dat na zo'n tien dagen de kinkhoest nagenoeg weg is. Met paardenmelk is er snel merkbaar resultaat. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de bestelling snel bij je wordt geleverd... Lees meer.

​​​Paardenmelk bij hooikoorts

​Vooral in het voorjaar en de zomer hebben veel mensen in Nederland last van hooikoorts. Hoe kom je eraf? Gebruik paardenmelk in plaats van de tabletjes van de drogist of huisarts. Veel mensen hebben met paardenmelk geen last meer van hooikoorts. Zij kunnen met veel plezier weer een volle bos bloemen met stampers op de keukentafel zetten... Lees meer.

Paardenmelk bij eczeem

​De huidaandoening eczeem krijgt een positieve boost bij gebruik van paardenmelk. Door de vele vitamines en mineralen wordt de huid vanuit de darmflora gevoed. Van buiten kan de huid ingesmeerd worden met paardenmelk bodylotion... Lees meer.

Paardenmelk tegen een gevoelige huid

Ook bij een gevoelige huid kan paardenmelk al baat hebben. Met huidklachten is het goed om paardenmelk in te nemen in combinatie met onze paardenmelk bodylotion te gebruiken. Je huid wordt dan lekker zacht en is niet meer gevoelig voor eczeem of wondjes.

Paardenmelk bij psoriasis

​Deze hardnekkige huidaandoening kan verminderd/verholpen worden met paardenmelk. Met capsules voor de bestrijding van binnenuit en met lotion voor de behandeling van buiten. Paardenmelk verzorgt open wonden, jeuk en het zorgt voor een snel herstel... Lees meer.​

Paardenmelk tegen acne/jeugdpuistjes

​Het behandelen van acné met paardenmelk is een natuurlijke oplossing van vervelende puistjes. Met capsules van binnenuit en crème van buitenaf wordt de huid geholpen om weer te herstellen en krijgt het de maximale voeding... Lees meer.

Bloeddruk

​Paardenmelk zorgt voor goede bloedwaardes, voeding aan spieren, verschoning van bloedvaten en een normale bloeddruk. Dit alles wordt veroorzaakt door de inname van paardenmelk. Dit bevat namelijk meer dan veertig verschillende vitaminen en mineralen en is zeer licht verteerbaar... Lees meer.

Cholesterol

​De zuiverende werking van paardenmelk zorgt ervoor dat de cholesterolwaardes weer juist worden... Lees meer.

Koemelkallergie

​Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat veel kinderen met koemelkallergie baat hebben bij paardenmelk. Het is daarom een goede vervanging van koemelk en het is ook nog eens gezonder. Bij een lactoseallergie kan paardenmelk niet gebruikt worden... Lees meer.

 

Tekort aan vitamine

Paardenmelk is een natuurproduct wat het lichaam een boost geeft wanneer het een tekort aan vitamines heeft. In paardenmelk zitten meer dan veertig verschillende soorten vitaminen en mineralen. Het innemen van vijf capsules per dag, drie maanden lang, is goed voor het lichaam. Het houdt de energie- en vitaminepeil hoog... Lees meer.

Paardenmelk helpt ook nog bij andere aandoeningen: 

(Langdurige) vermoeidheid

​Door een te lage vitaminepeil en een lage weerstand kan er meer vermoeidheid ervaren worden. Met het gebruik van paardenmelk wordt men minder snel moe, krijgt men meer energie en voelt men zich een stuk fitter... Lees meer.

Lage weerstand​

​Na een operatie of ziekte helpt paardenmelk door de unieke samenstelling van goede bouwstoffen voor het immuunsysteem, om de weerstand omhoog te brengen. Daardoor is er minder kans op long- en luchtwegaandoeningen. Het lichaam heeft meer energie en kan daardoor meer dingen aan... Lees meer.

Ziekte van Crohn

​De ziekte van Crohn is een ziekte die te verlichten is met paardenmelk. Het zorgt voor een goede darmflora en helpt de juiste bacteriën te vermenigvuldigen en de verkeerde te doden... Lees meer.

​Ook bij huisdieren met darmproblemen of vachtproblemen heeft paardenmelk een positieve uitwerking. 

De voordelen van paardenmelk

​Dit krachtige natuurproduct voor bij onze klanten voor zeer positieve ervaringen en gewenste resultaten. Met paardenmelk ben je verzekerd van een effectieve behandeling zonder nadelige bijwerkingen.

Hoe moet paardenmelk ingenomen worden? ​

Wil je paardenmelk innemen tegen je klachten? Dan zijn onze capsules een aanrader. Verse paardenmelk is maar één dag houdbaar. De plantaardige capsules zijn gevuld met 100% paardenmelkpoeder, zonder vulstof of hulpstof.

Welke dosering hebben paardenmelk capsules?

Paardenmelk capsules kunnen op ieder moment van de dag ingenomen worden. Het beste is om een vast moment van de dag te kiezen, zoals bij het ontbijt. Er moeten dan vijf capsules in één keer ingenomen worden. Zo helpt het je de rest van de dag niet meer aan het innemen te denken en wordt altijd de juiste hoeveelheid paardenmelk gebruikt.

Bestel hier de paardenmelk capsules voor tien dagen. We hebben een voordeelpakket paardenmelk capsules samengesteld voor de optimale werking van drie maanden met korting én gratis bezorging.