• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk als middel bij kinkhoest

Kinkhoest is een besmetting die via de lucht verspreid wordt en een middel tegen kinkhoest moet snel werken. Na de besmetting krijgt de drager last van luchtwegen, keel en neus. Ingeënt of niet, in veel gevallen geeft paardenmelk capsules resultaat. Een
€98,70 €82,50
+

Paardenmelk als middel bij kinkhoest

Een natuurlijk middel tegen kinkhoest is paardenmelk in capsules of poeder. Kinkhoest is een bacterie die zich via de lucht verspreid en erg besmettelijk is. De ziekte heeft gevolgen voor de keel, neus en luchtwegen.

De eerste twee weken voelt het als een verkoudheid, maar daarna wordt het hoesten erger en vermoeiender. Deze hoestbui kan lang duren. De luchtwegen zitten verstopt met slijm en zorgen voor een zware adem. Kinkhoest kan zowel bij kinderen en volwassene voorkomen. Volwassenen krijgen vaak een kuur van de huisarts. Kinderen mogen deze kuur niet gebruiken en daarom is het vooral voor (jonge) kinderen een zware periode die zomaar 6 tot 10 weken kan duren. Veel kinderen in Nederland worden ingeënt tegen kinkhoest, maar soms zinloos.

Ook zijn er veel ouders die hun kinderen niet inenten vanwege allerlei redenen. Als je een keer kinkhoest gehad hebt komt de ziekte vaak in de eerste 10 jaar niet meer opnieuw voor. Na deze tijd is de kans dat je het nog een keer krijgt groter.  

Oorzaak van kinkhoest

Kinkhoest is erg besmettelijk en wordt veroorzaakt door de bacterie Bordetella pertussis. De bacterie wordt overgedragen via je neus of mond. Mensen die besmet zijn, oftewel kinkhoest hebben, besmetten anderen met kleine druppeltjes van niezen of hoesten. Als je bent besmet, kan het ongeveer drie weken duren voordat je verkouden wordt. Je krijgt dan niet direct hoestbuien, dat komt meestal een paar weken later. Toch ben je in deze tijd al erg besmettelijk voor andere mensen.

Symptomen van kinkhoest

De eerste symptomen (éen tot drie weken) van kinkhoest zijn in de meeste gevallen: verkoudheid, niezen, lichte koorts, prikkelhoest of kriebelhoest. Deze symptomen van kinkhoest hoeft niet direct na besmetting zichtbaar te zijn.

Na twee tot drie weken kun je wel lusteloos, moe en een benauwd gevoel krijgen. Het hoesten wordt heftiger, waardoor er overgegeven kan worden. Kinkhoest kan weken, en in sommige gevallen zelfs maanden duren. Door het vele hoesten is de kans op hersenbloedingen met letsel en zuurstoftekort groot. In de longen kan zelfs blijvende schade optreden.

Jonge kinderen met kinkhoest hoesten niet, maar hebben vaak ademstops en lopen soms zelfs blauw aan. Heel af en toe komt het zelfs voor dat kinkhoest dodelijke gevolgen heeft. De hoestbuien kunnen in de loop van tijd minder ernstig worden. Volwassenen hoeven niet altijd last te hebben van hoestbuien.

De kinkhoest bij volwassenen uit zich vaak in een verkoudheid die maandenlang duurt. Een middel tegen kinkhoest bij kinderen moet snel werken. 

Natuurlijk middel tegen kinkhoest

Voor mensen die ingeënt zijn tegen kinkhoest is het verloop van de ziekte minder erg. Toch blijft kinkhoest ook bij deze mensen besmettelijk. Bij kleine kinderen worden in het eerste jaar vier keer ingeënt. Deze vaccinatie zit in de DKTP-prik. Een antibioticakuur kan de besmettelijke ziekte periodiek verkorten. Toch wordt deze vaak niet voorgeschreven, omdat deze alleen in de vroege fase werkt.

Kinkhoest wordt overgedragen door hoesten en is zeer besmettelijk. Als één gezinslid kinkhoest heeft, hebben de andere gezinsleden een grote kans op besmetting. Kinkhoest kan heel erg gevaarlijk zijn voor baby’s jonger dan één jaar en voor vrouwen die meer dan 34 weken zwanger zijn. Het is goed om kinderen met kinkhoest bij andere kinderen vandaan te houden. De kinderen proberen te laten hoesten in papieren zakdoekjes en vaak de handen te wassen. De ziekte moet altijd gemeld worden bij de huisarts en op school. Er zijn weinig middelen die werken tegen kinkhoest.

Gelukkig hebben wij een natuurlijk middel tegen kinkhoest gevonden, wat bij heel veel kinderen en volwassene mag werken: paardenmelk.

Dit natuurlijk middel tegen kinkhoest hebben we in poedervorm en capsules.

Paardenmelk als middel tegen kinkhoest

​Kinkhoest is een ziekte die niet te voorkomen is. Ook de genezing en het herstel ervan is niet altijd vanzelfsprekend. Ondanks de vele pogingen op het ontwikkelen van medicijnen is het de industrie nog niet gelukt hier een effectief middel voor te maken. 

Paardenmelk wordt al vele jaren gezien als een natuurlijk alternatief voor veel medicijnen. Dit natuurlijke middel tegen kinkhoest werkt goed tegen deze ziekte. Onze paardenmelk kan zowel door kinderen als door volwassenen ingenomen worden, omdat dit 100% natuurlijk is. Paardenmelk is een zeer licht verteerbare melksoort wat veel lijkt op menselijke moedermelk. Het bevat meer dan veertig verschillende mineralen en vitaminen en is goed voor de longen, stofwisseling, darmflora en bloedwaardes. 

De werking van paardenmelk bij kinkhoest is niet wetenschappelijk bewezen. De ervaring leert dat gebruik van paardenmelk bij kinkhoest binnen twee dagen sterk afneemt en met tien tot veertien dagen volledig is onderdrukt, waardoor er bijna geen last meer ervaren wordt. Paardenmelk bij kinkhoest zorgt bij veel gebruikers voor rustige dagen en nachten. Ook is het slim andere kinderen in huis ook paardenmelk te geven als er een kind besmet is.

Schema dosering paardenmelk voor alle leeftijden:

Paardenmelk capsules:
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag.
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 5 capsules per dag op één vast moment.

middel tegen kinkhoest

Paardenmelkpoeder:
Baby van 4 weken tot 12 maanden: opbouwen tot 1 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 1 tot 3 jaar: opbouwen tot 1,5 á 2 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen tot 2 á 3 theelepeltjes per dag.
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 3 theelepeltjes per dag.

TIP: om exact de dosering te kunnen bepalen, gebruiken veel mensen de capsules en schudden de poeder eruit. Losse poeder moet met theelepels worden gedoseerd, waardoor het dagelijks wisselt. 

paardenmelk poeder

Wij adviseren om paardenmelk capsules als middel tegen kinkhoest minimaal 2 maanden in te nemen. Het kan zijn dat je met enkele dagen of weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft het de tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk capsules mogen in 1 keer ingenomen worden, en hoeven niet verdeeld te worden over de dag.

Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan en na een maand rustig af te bouwen tot dat je merkt dat het weg blijft.

Een natuurlijk middel tegen kinkhoest, snel en effectief verholpen. Wij verzenden gratis in Nederland en België. Iedere werkdag om 23:59 uur worden bestellingen verzonden.