• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Allergisch voor honden en toch een hond?

Allergisch voor honden, dit is wat je moet doen

Ben je allergisch voor honden dan kan dat je dagelijkse leven erg gaan beïnvloeden. Vooral als je op bezoek gaat bij familie of vrienden met honden of zelf een viervoeter hebt kan dit lastig zijn.

Het kan jou als persoon veel klachten opleveren zoals heftige niesaanvallen, erge jeuk of een verstopte neus. Daarnaast is het goed mogelijk dat je ogen gaan tranen of dat je slecht kunt ademhalen.

In dit artikel krijg je antwoord op de vraag wat nu precies een allergie voor honden is en wat te doen als je allergisch voor honden bent.

Allergisch voor honden, wat is dat precies?

Als je allergisch voor honden bent dan betekent dat je een aandoening hebt die verschillende allergische reacties veroorzaken bij het in contact komen met een hond.

Weet je van jezelf dat je allergisch bent voor honden, dan reageert je lichaam op huidschilfers, speeksel of urine van honden.

Adem je deze allergenen in dan veroorzaakt dat in en op je lichaam klachten. In Nederland is het gauw mogelijk om in contact te raken met honden, want er worden zo’n 1,8 miljoen honden geteld in ons land.

middel tegen allergie voor honden

Denk je dat je een allergie hebt voor honden?

Denk je dat je allergisch voor honden bent, is het goed snel in actie te komen. Door er vroeg bij te zijn kun je je lichaam helpen antistoffen op te bouwen, zodat je toch bij honden in de buurt kan blijven komen.

Wat te doen tegen een hondenallergie?

Ondersteun je weerstand door het innemen van onze capsules. In deze capsules zit paardenmelkpoeder wat van nature bestaat uit meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen.

Dat zorgt voor een opbouw van de weerstand tegen deze allergie en helpt je lichaam.

Wat zijn de symptomen als je allergisch voor honden bent?

Als je iemand bent die allergisch is voor honden dan heb je vooral klachten als je in aanraking komt met honden. Maar ieder lichaam reageert daar weer anders op en laat zodoende dus ook andere klachten zien.

Heb je een allergie voor honden dan zijn de meest voorkomende klachten een allergische reactie op de huid, loopneus, jeukende ogen en niezen. Dit zijn niet de enige klachten, want het is ook mogelijk dat je klachten krijgt dat uitgebreid wordt naar de longen, hoesten of astma aandoeningen. Elke allergie heeft zo zijn eigen symptomen.

allergie honden natuurlijk middel

Je hond uit huis laten plaatsen als je allergisch bent?

Kom je erachter dat je allergisch bent of wordt voor honden dan zou je denken dat je hond uit huis plaatsen de oplossing is.

Dit is natuurlijk niet de ideale oplossing en je zou dat ook moeten voorkomen. Want als je een hond in huis hebt dan heb je waarschijnlijk ook een speciale band met het dier. Zeker als je kinderen hebt. Zo’n speciale band kun je dus niet zomaar opgeven en advies is om dat dan ook niet te doen. Wat kan je dan wel doen om met een allergie te leven en met een hond?

Tips om zowel met een allergie als met een hond te leven

Er zijn een aantal handige tips om goed te leven als je allergisch voor honden bent en je zelf een hond hebt die door het huis loopt.

 • Gladde vloerbedekking in de kamers zoals laminaat of parket;
 • Zo min mogelijk gestoffeerde meubels, vooral in de slaapkamer;
 • Maak gebruik van een stofzuiger die een HEPA filter heeft;
 • Maak gladde oppervlakken regelmatig schoon met een vochtige doek;
 • Een goede ventilatie in huis is essentieel;
 • Zodra het mogelijk is laat je hond zoveel mogelijk buiten;
 • Borstel je hond regelmatig, het liefst in de buitenlucht;
 • Het belangrijk dat je je handen wast na het aanraken van je hond.

Allergisch voor honden, dan kan er een allergische astma ontstaan

Word je in de nacht wel eens hoestend en piepend wakker dan kan dit tekenen zijn van het ontstaan van allergische astma. Jouw allergie voor honden kan daar de oorzaak van zijn. Want als je jouw allergie voor honden niet goed behandelt dan kan dit soort astma ontstaan en dat is wat je niet wilt.

Allergische astma is een aandoening die gekenmerkt wordt door een bepaalde ontsteking in de onderste luchtwegen. Onze capsules werken specifiek de allergie tegen en verhogen de algehele weerstand van je lichaam.

De beste aanpak bij allergie voor honden?

Pak de klachten van de allergie tegen honden natuurlijk aan. Bouw de weerstand in je lichaam op en zorg ervoor dat je niet altijd vast zit aan medicijnen of andere middelen om je hond te kunnen houden.

Onze capsules zijn 100% natuurlijk, dragen bij aan het verbeteren van je weerstand en hebben positieve resultaten bij mensen met een allergie voor honden en bij allergische astmapatiënten.

De capsules moet je minimaal drie maanden innemen voor een goede werking. Het resultaat merken de meeste mensen al na enkele dagen tot anderhalve week. Neem iedere dag 5 capsules, allemaal tegelijk op één vast moment.

Bij zo’n 80% van de mensen zijn na deze periode van drie maanden de klachten over en komen ze niet meer terug. Dan kun je stoppen met het innemen van de capsules. De mensen waar de klachten terugkomen kunnen de capsules blijven gebruiken, maar dan met een dosering van 1 of 2 per dag. Het is een natuurlijk product en kan als voedingssupplement bijdragen aan een gezond lichaam.

Paardenmelk capsules bij welke allergieën?

Paardenmelk capsules kun je innemen tegen deze allergieën: 

 • Huisdieren zoals honden, katten, konijnen, hamsters, enz.
 • Hooikoorts 
 • Zonneallergie
 • Astmatische klachten 
 • Huisstofmijt
 • Contact allergie, voorkomend bij bepaalde chemisch geproduceerde producten. 

paardenmelk capsules tegen allergie honden

Bekijk onze capsules en bestel voor drie maanden met 30% korting! Betaal direct, gespreid of achteraf. Het voordeelpakket past door de brievenbus en je betaald geen verzendkosten. 

Zo kun je je hondje houden en heb je zelf geen last meer!