• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hooikoorts behandelen met paardenmelk capsules

Veroorzaakt door stuifmeel en pollen heeft het bij veel mensen wel degelijk impact op het dagelijkse functioneren. Vanaf ongeveer februari tot eind oktober kun je last hebben van hooikoorts.

Hooikoorts behandelen met capsules

Onze paardenmelk capsules zorgen voor het opbouwen van de weerstand, het tegengaan van de allergie en ondersteunen de longen en luchtwegen. Door de vele vitaminen en mineralen in paardenmelkcapsules hebben veel mensen baat bij het innemen hiervan.

Benieuwd wat je zelf al kunt doen om hooikoorts te verminderen?
Download de 
vijf praktische tips tegen hooikoorts!­­

hooikoorts tips e-book sanvita

De beste aanpak is vanaf het einde van het jaar een periode van drie maanden de capsules in te nemen met een dagelijkse dosering van vijf capsules, zodat je klaar bent voor het hooikoortsseizoen begint. 

Na deze periode zijn de meeste mensen van hun klachten af. Als de klachten toch het volgende jaar terugkomen neem je een dagelijkse onderhoudsdosis van twee of drie capsules per dag.

hooikoorts behandelen natuurlijk sanvitaWe hebben de afgelopen jaren al honderden mensen van hun hooikoorts af kunnen helpen. Door de natuurlijke aanpak heb je geen bijwerkingen of andere zijeffecten bij het gebruik van onze capsules. 

Bestel je voordeelpakket capsules tegen hooikoorts hier.

hooikoorts behandelen natuurlijke sanvita capsules

Wil je advies of meer informatie over hooikoorts behandelen? Bel ons op 0850 - 47 08 09.