• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Natuurlijk middel bij darmklachten en probiotica

Darmklachten kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. Soms raakt je darmflora verstoord, omdat je langdurig iets verkeerd hebt gegeten. Of als je langdurig stress hebt gehad.

Klachten als brandend maagzuur, diarree, verstopping en winderigheid komt voor bij ongezonde voeding, dit kun je gemakkelijk aanpassen om gezonder te eten. Ook beweging en een gezonds voedingspatroon kunnen darmklachten voorkomen.

Soms ontstaan er klachten door een specifieke aandoening of ziekte:

Deze soorten darmklachten zijn niet alleen te verhelpen met het aanpassen van voeding. De darmflora werkt niet voldoende, zo ontstaat er een ophoping van afvalstoffen in het lichaam die niet afgevoerd worden omdat de darmflora verstoord is.

De darmflora is een belangrijk onderdeel in ons lichaam, die zorgt ervoor dat onze lichaam worden gereinigd. Bij darmklachten wordt in de meeste gevallen Probiotica gebruikt.

Natuurlijke probiotica bij darmklachten

Probiotica is een middel wat goed kan werken bij verschillende darmklachten. Probiotica neemt de functie van de darmen gedeeltelijk over. Op deze manier is de persoon is kwestie wel geholpen, echter zal altijd de probiotica moeten blijven gebruiken.

Onze probiotica zorgt ervoor dat de darmen gezuiverd worden en geholpen worden bij het functioneren, zodat na verloop van tijd, de darmen zelf hun werk weer kunnen doen.

Gelukkig bestaat er dus een natuurlijke vorm van Probiotica tegen darmklachten: paardenmelk! Paardenmelk bevat ontzettend veel vitaminen, mineralen en andere goede stoffen.

Met deze samenstelling (meer dan 40 soorten) zorgt paardenmelk ervoor dat de darmflora goed gaat werken. Zo kunnen de afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd en goede stoffen kunnen worden opgenomen.

Dit zorgt ervoor dat je minder last krijgt van je darmklachten en je darmen zelf de functie op zich gaan nemen.

Gebruik van paardenmelk capsules als probiotica

Paardenmelk capsules is een uniek product bij darmklachten. De melk is te verkrijgen in capsules en poeder. In de meeste gevallen worden de capsules gebruikt, dit is makkelijk mee te nemen en in te nemen.

Poeder wordt vaak gebruikt door kinderen en mensen die moeite hebben met het innemen van capsules.

Bij darmklachten neem je vijf capsules per dag in. Voor een optimaal resultaat neem je paardenmelk minimaal drie maanden in.

Het is belangrijk om paardenmelk langdurig in te nemen, omdat het de tijd nodig heeft om je darmen te herstellen. Wij raden aan om minimaal drie maanden in te nemen, paardenmelk heeft de tijd nodig om in je darmflora op te nemen.

Paardenmelk is heel moeilijk te maken omdat paarden alleen in de meest gunstigste omstandigheden, rustige omgeving en allen bij een hele goede gezondheid melk geven.

Paardenmelk lijkt qua samenstelling op moedermelk en heeft een zeer heilzame werking op het menselijk lichaam.

Voordeelpakket paardenmelk capsules voor drie maanden met 25% KORTING: