• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk als natuurlijke probiotica

Een natuurlijke probiotica vindt je in paardenmelk. Een uniek natuurproduct en weldaad voor je darmen. In je darmen zitten, na jarenlang onderzoek, minimaal 100 miljoen verschillende soorten bacteriën.

Dit noem je ook wel de darmflora. Deze darmbacteriën kunnen worden onderverdeeld in nuttige en schadelijke bacteriën. Bij een gezonde darmflora zijn deze bacteriën in evenwicht.

Al deze bacteriën zorgen voor een goede spijsvertering, opname van voedingsstoffen, weerstand en gezonde organen.  

Waarom natuurlijke probiotica nodig

De darmflora samenstelling verandert als er een infectie of een ziekte de overhand krijgt in de balans van goede en slechte bacteriën. Als je lichaam niet genoeg gezonde bacteriën heeft, wordt je darmflora dus slechter.

Ook antibiotica doodt helaas niet alleen de schadelijke bacteriën, maar ook de goede bacteriën uit de darmflora. Hierdoor raakt de darmflora verstoord en ontstaan er lege plekken op de darmwand.

De schadelijke darmbacteriën krijgen daardoor de kans en de ruimte om zich te vermenigvuldigen, zic aan de darmwand te nestelen en zo in het bloed terecht te komen.

Probiotica is een verzamelnaam voor producten die een grote hoeveelheid melkzuurbacteriën, vitaminen én mineralen bevatten. Door vele onderzoeken en ervaringen weten we inmiddels dat paardenmelk een van de beste natuurlijke probiotica is.

Dat is fijn, want het is ook nog eens meest natuurlijke probiotica. Paardenmelk lijkt qua samenstelling heel veel op menselijke melk en bevat goede melkzuurbacteriën, maar ook een grote hoeveelheid vitaminen en mineralen. Door deze samenstelling werkt paardenmelk erg goed tegen de verstoorde darmflora.

Deze natuurlijke probiotica zorgt ervoor dat de darmflora wordt hersteld en weer goed op gang komt. Zo worden alle goede bacteriën weer aangevuld en komt de darmflora weer in balans. Afvalstoffen kunnen weer uit het lichaam worden afgevoerd en voedingsstoffen weer opgenomen worden.

Lees hier waar paardenmelk nog meer tegen werkt.

Paardenmelk als natuurlijke probiotica

Onze natuurlijke probiotica paardenmelk kun je op verschillende manieren innemen. We hebben paardenmelk in handige capsules.

De dosering voor volwassenen is vijf capsules per dag. Het is goed om de dosering in vijf dagen rustig op te bouwen, zodat je darmen er rustig aan kunnen wennen.

Voor kinderen hebben we paardenmelk in poedervorm. Deze kan met lauw water of door de vla worden gemengd. Bij poeder is de dosering drie theelepels.

Bestel hier paardenmelk capsules voor drie maanden met 15% korting!

Het is ook goed om een natuurlijke probiotica in de vorm van paardenmelk een langere tijd in te nemen, zodat de paardenmelk het werk kan doen in je lichaam.

Een natuurlijk middel heeft de tijd nodig je lichaam de functie te leren van het onderhouden van de darmflora.

Paardenmelk kun je het beste zo’n drie maanden innemen. Darmcellen leven tussen de twee en tien dagen, bloedcellen 100 dagen. Zo heeft de hele cyclus maximaal kunnen profiteren van vernieuwde en gezonde stoffen.

Paardenmelk kent meer dan 40 soorten vitaminen, mineralen, sporenelementen en enzymen. Allemaal goed inzetbaar als natuurlijke probiotica.

Door de aanwezigheid van lactose in paardenmelk is deze natuurlijke probiotica niet geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie.