• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Waar kun je paardenmelk kopen?

Je hebt misschien gelezen of gehoord over het effect van paardenmelk en vraagt je af: Waar kun je paardenmelk kopen? Paardenmelk kun je gemakkelijk online bestellen in deze shop van Sanvita. Bij de specialist! Elke werkdag verzenden wij tot 22:00 uur! 

Ons assortiment bestaat uit het paardenmelk capsules, paardenmelk poeder en natuurlijke cosmetica op basis van paardenmelk. 

Ben je opzoek naar een goede werking van paardenmelk? Lees je dan in. Door de veelzijdige werking van paardenmelk moet je goed weten hoe je het in gaat nemen. Paardenmelk is te koop voor veel verschillende klachten, daarom hier een overzicht

paardenmelk waar te koop

Paardenmelk capsules

De paardenmelk capsules die bij Sanvita Healthy te koop zijn, zijn uniek. Met een inhoud van 600mg per capsule pure en 100% gesproeidroogde paardenmelk zónder vulstoffen. Kwaliteit staat voorop, dat merk je in het resultaat. Onze capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. Voor een goed resultaat adviseren wij een kuur van 3 maanden met 5 capsules per dag op één vast moment. 

Paardenmelk poeder

Voor kinderen en mensen die moeite hebben met het slikken van capsules hebben is de paardenmelk te koop in poedervorm in zakjes van 100 gram vacuüm verpakt. Hiervan meng je 3 theelepels met lauw water of door een dessert. 

Paardenmelk lotion

Ook heeft Sanvita Healthy lotion op basis van paardenmelk te koop. De bodylotion is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid of voor mensen met huidaandoeningen. 

Paardenmelk dagcrème en nachtcrème 

In onze shop is ook dagcrème en nachtcrème op basis van paardenmelk te koop. Dit is een uniek recept met veel positieve ervaringen. 

Paardenmelk handcrème

Deze verzachtende handcrème is gemaakt op basis van paardenmelk en natuurlijke ingrediënten, herstelt de huid direct en is geschikt voor jong en oud. Het zorgt voor een langdurige verbetering en goede bescherming en verzorging van de huid. 

Paardenmelk douchegel en shampoo

Ook heeft Sanvita Healthy douchegel en shampoo op basis van paardenmelk te koop. Met een goede verzorging voor je hoofdhuid en haren is de paardenmelk shampoo een aanrader! Heb je snel een droge of gevoelige huid en wil je na het douchen geen last hebben van je huid? Gebruik dan de paardenmelk douchegel