• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk zalf

Paardenmelk zalf is een van de meest gebruikt producten uit ons assortiment. De paardenmelk zalf is een goede verzorging voor iedere huid. Onze paardenmelk zalf bevat géén chemische stoffen, is vrij van parabenen en is ook pH-neutraal.
€116,70 €87,50
+
€79,80 €71,80
+
-35%
Eczeem Programma
Eczeem Programma
€284,01 €184,50
+

Paardenmelk zalf

Natuurlijke zalf op basis van paardenmelk

Paardenmelk zalf op basis van natuurlijke paardenmelk met natuurlijke ingrediënten heeft een veelzijdige invloed op de huid. De paardenmelk zalf is geschikt voor jong en oud en door de toevoeging van natuurlijke oliën en aroma’s lang houdbaar.

De paardenmelk zalf voorkomt het uitdrogen en voedt de huid na het baden, douchen, zwemmen of zonnebaden met natuurlijke vitaminen, mineralen en andere biologische bestanddelen. De paardenmelk zalf houdt de huid soepel en elastisch en heeft een zeer verfrissende werking.

Dankzij het hoge gehalte aan biologische paardenmelk is deze zalf zeer geschikt voor mensen met een gevoelige, droge en schrale huid. De paardenmelk zalf bevat een natuurlijke melange van onder meer heilzame kruiden, diverse plantaardige oliën en milde tensiden. Natuurlijke etherische oliën zorgen voor een aangename geur.

         

 

Gebruik van paardenmelk zalf

De paardenmelk zalf is geschikt voor het hele lichaam. Breng een kleine hoeveelheid paardenmelk zalf op de huid aan en verdeel het gelijkmatig. Het trekt snel in en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Bevat geen Sodium Laureth Sulfaat (SLS) of andere synthetische toevoegingen.