Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Alternatief voor hormoonzalf

17 Jun 2021
door Sanvita Healthy

Voor mensen die hormoonzalf gebruiken en van hun huidklachten én de verslaving van hormoonzalf af willen, kunnen we een natuurlijk alternatief voor hormoonzalf bieden waar veel gebruikers positieve ervaringen mee hebben.

Eerst, wat is nou eigenlijk eczeem?

Wat is eczeem?

Je zult inmiddels al bij veel expert zijn langs geweest. Pilletje zus en een zalfje zo. Nog steeds lukt het niet of nauwelijks van de huidklachten af te komen.

Eczeem is een van de huidklachten waarbij paardenmelk een bijdrage kan leveren aan het herstel van de huid. Ook voorkomt het uitbreiding van eczeem. Hoe dat kan leggen we zo uit.

Eigenlijk komt eczeem in alle leeftijdscategorieën voor. De symptomen van eczeem zijn een rode en jeukende huid, pigmentveranderingen en schilferige plekken op de huid. Dit wordt veroorzaakt door een (allergische) ontstekingsreactie.

Bijna alle klachten over eczeem of allergieën komen van één oorzaak: een verstoorde darmflora. Dit hoeft niet inwendig gevoeld te worden, maar is uitwendig te zien: eczeem.

alternatief voor hormoonzalf is Sanvita BodylotionIs er een alternatief voor hormoonzalf?

Er bestaan veel middelen tegen eczeem. De meest verkochte zalf bij eczeem is de hormoonzalf. Regelmatig horen we dat dit de huid dunner maakt, er een verslavende werking aan zit en de huid heftig reageert bij het niet gebruiken.

Met de gebruikelijke zalfjes wordt de oorzaak niet aangepakt, maar de gevolgen. De eczeem komt van binnenuit, maar men probeert het eczeem met zalfjes de aandoening te laten verdwijnen.

Via de dokter, dermatoloog en huidspecialist kom je in een lang traject van het achterhalen van de soort allergie tot het testen van verschillende medicijnen. Ook deze behandelingen pakken niet oorzaak aan, maar de gevolgen.

De oorzaak ligt vaak bij slecht functionerende darmen. Hier hoeft je verder niets van te voelen, maar als de darmflora verstoord is, kunnen de afvalstoffen niet uit het lichaam worden afgevoerd met als gevolg dat deze klachten zich uiten in de vorm van eczeemhooikoorts of astma.

Paardenmelk bodylotion is een alternatief voor hormoonzalf bij eczeem.

paardenmelk bodylotion alternatief hormoonzalf

Paardenmelk bodylotion is een natuurlijk middel bij het gezond maken én houden van de darmflora. Zo is paardenmelk niet een tijdelijk middel, maar kent het een langdurige en natuurlijke werking tegen huidklachten als gevolg van een verstoorde darmflora.

alternatief voor hormoonzalf tips tegen eczeem e-book

Natuurlijk middel tegen eczeem

Paardenmelk lotion als alternatief voor hormoonzalf? Ik hoor je denken; na ál die zalfjes en crèmes zou paardenmelk zalf toch ook niet helpen. Toch zijn er veel mensen die baat hebben bij dit natuurlijke middel. Vooral door de vele vitaminen en eiwitten die paardenmelk bevat, is het een goed natuurmiddel tegen alle soorten eczeem.

Door de veelheid aan afweerstoffen in paardenmelk, helpt het bij de opbouw van het afweersysteem, het helen van de huid en het bevorderen van vitaliteit.

Gebruik alleen nog maar 100% natuurlijke producten die wél goed zijn voor je huid.

alternatief voor hormoonzalf eczeem

Hoe moet je paardenmelk gebruiken?

Je huid- en darmcellen hebben een levensduur van ongeveer een maand. Je gebruikt paardenmelk capsules en de bodylotion dagelijks. De capsules in een dosering van 5 capsules per dag op één moment van de dag, allemaal tegelijk. De lotion is ook een natuurproduct en kun je na gelang de klachten de hele dag gebruiken.

De capsules neem je drie maanden in. De eerste weken zullen de afvalstoffen verwijderd worden, daarna zullen de huid- en darmcellen gevormd worden uit de voedingsstoffen in de capsules. Dát is de winst voor de toekomst. Om zo met een aantal cycli het lichaam te voorzien van meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen, heb je grote kans op een langdurige oplossing.

Na deze periode van drie maanden bouw je de dosering van 5 capsules in 2 á 3 weken af en kijk je of de eczeem weg blijft. Is dat het geval kun je helemaal stoppen met innemen. Is dat niet het geval dan blijf je 1 of 2 capsule(s) per dag innemen ter ondersteuning van het lichaam.

De capsules bevatten 100% pure paardenmelkpoeder waardoor er geen vulstof gebruikt wordt. Onze capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord.

Voor kinderen is paardenmelk in poedervorm een uitkomst. Je kunt de poeder uit de capsules halen en mengen met lauw water. Zuigelingen vanaf 4 weken mogen dit natuurlijke middel al gebruiken.