• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dagcrème tegen een droge huid

-35%
Eczeem Programma
Eczeem Programma
€284,01 €184,50
+
€79,80 €71,80
+

Dagcrème tegen een droge huid

Ontdek onze natuurlijke dagcrème tegen droge huid

Iedereen heeft er wel eens last van, en daarom zoeken veel mensen een natuurlijke dagcrème tegen droge huid. Bij Sanvita vind je verschillende producten die jou zullen helpen bij het verhelpen van droge huid, en die je huid zullen opfrissen en versterken.

Naast een natuurlijke dagcrème tegen droge huid bieden wij ook een natuurlijk voedingssupplement om de huid van binnenuit te verzorgen

Hoe werkt onze natuurlijke dagcrème tegen droge huid?

In al onze producten gebruiken wij 100% natuurzuivere paardenmelk. Maar waar is paardenmelk eigenlijk goed voor?

Duizenden jaren geleden gebruikten mensen het al als genezing voor veel klachten. Dit was bijvoorbeeld om de bloedcirculatie te verbeteren of de darmflora te stimuleren. Sanvita is specialist in het effectief combineren van de werkzame stoffen van paardenmelk in huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen.

Dit komt doordat paardenmelk erg rijk is aan mineralen en vitaminen, onder andere vitamine A, D en E. Hierdoor verzorgt en hydrateert het de huid, zodat deze goed kan herstellen. Onze producten zijn dus zeer goed te gebruiken als natuurlijke dagcrème tegen droge huid.

natuurlijk middel tegen droge huidDe meeste mensen hebben wel eens last gehad van een droge huid. Veel voorkomende klachten zijn jeuk, roodheid, en witte schilfertjes op de huid. In extreme gevallen kunnen er rode vlekken ontstaan of kan de huid zelfs gaan barsten.

Een droge huid kan veel verschillende oorzaken hebben. Dit kunnen dingen zijn zoals de kou, erfelijke factoren of te vaak en te heet douchen, waardoor de natuurlijke beschermlaag van de huid wordt afgespoeld.

Een andere belangrijke oorzaak van een droge huid is het gebruik van zeep. De meeste zeep heeft een veel hogere pH-waarde dan de huid zelf, waardoor de huid na overmatig gebruik beschadigd kan raken.

Onze producten zijn in dit geval een goede oplossing, omdat de pH-waarde van onze crèmes veel dichter bij die van de huid ligt. De huid wordt dus verzorgd en gevoed, en de natuurlijke beschermlaag van de huid wordt niet aangetast.

Naast een natuurlijke dagcrème tegen droge huid bieden wij oplossingen voor veel andere huidproblemen. Veel problemen die horen bij een droge huid zijn namelijk vergelijkbaar met klachten bij eczeem, zoals jeuk en een schilferige huid.

Bij dit soort klachten is het belangrijk om de huid voldoende te hydrateren en te verzorgen, zodat ze goed van deze klachten kan herstellen. Onze producten zijn ook hiervoor geschikt.

Sanvita producten

Voor een droge huid en eczeem hebben wij verschillende oplossingen. Het ene product is meer gericht op klachten bij een droge huid, terwijl een ander product zich meer richt op de verlichting van eczeem. Wij helpen jou bij het vinden van de verzorging die jouw huid nodig heeft.

Paardenmelk dagcrème en nachtcrème

Deze natuurlijke crèmes tegen droge huid waarin paardenmelk verwerkt is worden het meest gebruikt. Het verfrist, verzorgt en voedt de huid waardoor droge huid of klachten van eczeem opgelost worden en de huid zich hierna goed kan herstellen. De dagcrème trekt snel in en kan onbeperkt worden aangebracht, wanneer je zelf wil. Breng deze crème wel altijd aan vóór eventuele make-up.

natuurlijke dagcreme tegen droge huid sanvita

Naast de dagcrème ter bescherming is het ook heel belangrijk de huid te voeden en ondersteunen tijdens het natuurlijk herstelproces; in de nacht. Je huid krijgt tijdens de slaap de opdracht zich te herstellen. Dit kun je ondersteunen door voordat je gaat slapen de nachtcrème te gebruiken. Al na één nacht merk je duidelijk verschil.

nachtcreme tegen droge huid sanvitaAl onze producten, zo ook onze dagcrème en nachtcrème, zijn vrij van parabenen. Dit zijn stoffen die in cosmetische producten, zoals make-up, worden verwerkt zodat deze langer houdbaar blijven, maar zij kunnen ook schadelijk zijn voor de huid. Onze dagcrème bevat geen parabenen en tast de natuurlijke beschermlaag van de huid niet aan.

Paardenmelk handcrème

Naast onze natuurlijke nachtcrème en dagcrème tegen droge huid bieden wij ook nog onze handcrème. Deze crème beschermt en verzorgt de huid op de handen en laat ze weer zacht aanvoelen.

Zoals al onze producten is ook onze handcrème vrij van parabenen en is het pH-huidneutraal, zodat de natuurlijke pH-waarde van de huid niet verstoord wordt. Onze handcrème bevat slechts natuurlijke allergenenvrije parfum, zodat deze wel lekker ruikt, maar niet schadelijk is voor de huid.

Naast de handen is de crème ook te gebruiken op andere droge plekken zoals knieën, ellebogen of voeten. Wij bevelen aan om de handcrème twee tot drie keer per dag te gebruiken.

Benieuwd wat je zelf al kunt doen om jeuk, eczeem of een droge huid te verminderen?
Download de 
vijf praktische tips tegen eczeem!­­

eczeem tips tegen droge huid

Eczeemprogramma

Naast onze crèmes tegen eczeem en droge huid bieden wij een behandelingsprogramma die volledig gericht is op het verhelpen van eczeem. Dit programma duurt in totaal drie maanden en na afloop garanderen wij één van deze drie resultaten.

  1. Het eerste is dat je eczeem volledig verdwenen is, niet meer terugkomt, en je geen producten tegen eczeem meer gebruikt.
  2. De tweede mogelijkheid is dat je eczeem volledig onder controle en merkbaar minder storend is dan voor het programma.
  3. Ten derde is er nog de mogelijkheid dat je eczeemvrij bent, maar af en toe nog een lotion of paardenmelkcapsule gebruikt om het eczeem onder controle te houden.

In alle drie de situaties garanderen wij dus een aanzienlijke vermindering van de eczeemklachten, zodat het jouw leven niet meer beheerst.

Tijdens het programma neem je gedurende drie maanden onze paardenmelkcapsules in. In deze capsules zit paardenmelk in poedervorm verwerkt. Het innemen van de capsules zorgt ervoor dat je huid niet alleen van buiten wordt verzorgd door onze crèmes en lotions, maar dat deze ook van binnen wordt gevoed. De paardenmelk in de capsules stimuleren ook je darmflora, die erg belangrijk zijn voor een gezonde en goed verzorgde huid.

Naast onze paardenmelkcapsules krijg je een E-book dat jou helpt bij het verhelpen van eczeem. Verder krijg je gedurende drie maanden elke drie dagen een tip voor tijdens de behandeling, en ten slotte twee keer een telefonisch consult.

Verder kun je er nog voor kiezen om ons voordeelpakket voor huidverzorging aan te schaffen, dit is optioneel. Met al deze middelen is de kans groot dat eczeem voor jou binnenkort tot het verleden behoort.

Bestelling en levering

Ben jij geïnteresseerd in onze natuurlijke dagcrème tegen droge huid, onze handcrème, of in ons programma dat jou helpt om je eczeem te verhelpen? Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt beginnen met het herstel van jouw huid.

Bij ons kun je je bestelling op veel verschillende manieren betalen, zowel voor- of nadat je jouw product ontvangen hebt. Zo is er altijd een betaalwijze die bij jou past. Iedere werkdag verzenden wij tot 23:59 uur en heb jij je natuurlijke dagcrème tegen droge huid de volgende dag nog in huis.