• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Behandel psoriasis van binnenuit

Psoriasis van binnenuit behandelen kan alleen met de juiste aanpak. Het is een vervelende huidaandoening die je met het innemen van paardenmelk capsules kan verhelpen. Wat is de juiste aanpak?
-35%
Psoriasis Programma
Psoriasis Programma
€284,01 €184,50
+

Behandel psoriasis van binnenuit

Een huid kun je bij psoriasis van binnenuit behandelen met onze natuurlijke capsules. Natuurlijk kun je de klachten verminderen door met bodylotion of crèmes de plekken in te smeren. Op die manier kun je de jeuk en schilfers even vergeten en zal de lotion de huid even helpen.

Sanvita heeft een bewezen effectieve methode om de oorzaak aan te pakken. Dát doe je met onze paardenmelk capsules.

Psoriasis van binnenuit behandelen met capsules

De vitaminen en mineralen (meer dan 40!) in de capsules zorgen voor een gezonde werking van je darmflora, met als gevolg de juiste voeding voor je huid van binnenuit. Bij een normale huid leven huidcellen zo’n 28 dagen. Bij Psoriasis is deze cyclus veel korter en vervangen de huidcellen al naar enkele dagen.

Juist daarom heb je het beste resultaat als je de paardenmelk capsules drie maanden inneemt met een dosering van vijf capsules per dag. Omdat Psoriasis ook kan voorkomen in chronische vorm, zou het kunnen zijn dat je na de periode van drie maanden de huid kan onderhouden door één capsule per dag in de blijven nemen en zo weg te blijven van jeuk en open plekken.

Bestel je voordeelpakket capsules hier.

psoriasis van binnenuit behandelen

Onze capsules voor psoriasis van binnenuit behandelen zijn natuurlijk en zonder vulstoffen of hulpstoffen. Je kunt naast psoriasis van binnenuit behandelen ook de huid van buiten verzorgen. 

Psoriasis van buiten behandelen

Met onze huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis én met paardenmelk, ga je de jeuk tegen en hersteld de huid sneller. Onze capsules in combinatie met de bodylotion en shampoo is een goede combinatie en de juiste aanpak om psoriasis van binnenuit behandelen én van buitenaf de huid te verzorgen.