• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een natuurlijk wondermiddel tegen psoriasis

Een natuurlijk wondermiddel tegen psoriasis is paardenmelk capsules. Meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen tegen je huidklachten van binnenuit. Meer uitleg onder de producten.
-35%
Psoriasis Programma
Psoriasis Programma
€284,01 €184,50
+
€79,60 €63,70
+

Een natuurlijk wondermiddel tegen psoriasis

Een natuurlijk wondermiddel tegen psoriasis

Omdat het een erg vervelende aandoening is, zijn veel mensen op zoek naar een wondermiddel tegen psoriasis. Zoek niet verder, want onze paardenmelk capsules zullen je helpen bij het sterk verminderen of verhelpen van psoriasis en het herstellen van je huid.

Ontdek hier onze producten en ons psoriasisprogramma, waarin we jou begeleiden om je in drie maanden van jouw psoriasis af te helpen.

Paardenmelk capsules als wondermiddel tegen psoriasis

Paardenmelk wordt al eeuwenlang gebruikt bij het verhelpen van veel verschillende klachten. Het verbetert het immuunsysteem, bevordert de darmflora en is ook nog eens erg goed voor de huid. Vandaar dat paardenmelk capsules gebruikt kan worden als een natuurlijk wondermiddel tegen psoriasis.

Wat is psoriasis eigenlijk? Psoriasis is één van de bekendste en ook meest voorkomende huidaandoeningen. Er bestaan verschillende soorten psoriasis, afhankelijk van waar op het lichaam de aandoening zich bevindt. Naar schatting hebben alleen al in Nederland ongeveer 300.000 mensen last van psoriasis.

Meestal krijgen mensen met de aandoening er voor de eerste keer last van in de puberteit, maar in principe kan psoriasis op elke leeftijd beginnen. In sommige gevallen krijgen zeer jonge kinderen of baby’s zelfs al last van psoriasis. Hierbij is vrijwel altijd sprake van erfelijke psoriasis.

Een definitieve oorzaak bestaat niet, maar wel is bekend dat dingen als stress, griep of een recente keelontsteking psoriasis kunnen verergeren.

wondermiddel tegen psoriasis

Psoriasis ontstaat door een verstoring bij het aanmaken van nieuwe huidcellen. Ons lichaam is voortdurend bezig om nieuwe, gezonde huid aan te maken, omdat de oude huid afsterft en vervolgens afschilfert. Bij mensen met psoriasis gaat dit proces echter te snel en wordt er te veel nieuwe huid aangemaakt, zodat deze niet volledig kan groeien en afschilfert. Tegelijkertijd is psoriasis een soort ontsteking, wat ervoor zorgt dat de aandoening in stand blijft.

Bij psoriasis horen een aantal vervelende klachten. Op de huid verschijnen witte vlekken die lijken op blaren, terwijl de huid eromheen rood kleurt. Bij sommige mensen kunnen deze plekken ook jeuken of zelfs pijn doen. Hoewel deze klachten klinken als een soort uitslag, is psoriasis niet besmettelijk.

Door de hoge hoeveelheid mineralen en vitaminen in paardenmelk capsules (onder ander vitamine A, B, D en E) is het zeer geschikt als middel tegen veel huidaandoeningen en kan het jou helpen bij het verlichten of verhelpen van psoriasis. Bovendien zijn al onze crèmes pH-huidneutraal. Dit betekent dat ze de natuurlijke beschermlaag van de huid niet aantasten of beschadigen. Lees verder en ontdek hoe ons wondermiddel tegen psoriasis jou van je klachten af zal helpen.

Bestel paardenmelk capsules tegen psoriasis

wondermiddel tegen psoriasis capsules paardenmelk

Onze producten

Voor de bestrijding van psoriasis bieden wij verschillende producten. Sommige producten worden op de huid aangebracht, zoals onze dag- en nachtcrème tegen psoriasis. Andere producten moet je innemen, zoals onze paardenmelkcapsules. Al onze producten zijn vrij van parabenen en bevatten 100% natuurzuivere paardenmelk, het wondermiddel tegen psoriasis.

Nachtcrème bij psoriasis, ook voor mannen

Gedurende de nacht is het lichaam volledig in rust en heeft het natuurlijk veel minder invloeden van buitenaf dan overdag. Ook krijgt je huid in de nacht hormonen toegewezen die zorgen voor huidherstel.

Daarom hebben wij een natuurlijke nachtcrème ontwikkelt die je lichaam ’s nachts helpt met het voeden en herstellen van je huid. Ook verminderd deze crème de jeuk die vaak voorkomt bij psoriasis, zodat je gemakkelijker in slaap valt.

De nachtcrème heeft het beste resultaat als je het combineert met onze paardenmelkcapsules. In deze capsules zit paardenmelk in poedervorm die je darmflora stimuleert, zodat je huid niet alleen van buiten dankzij onze crème, maar ook van binnen herstelt. Veel mensen gebruiken onze nachtcrème in combinatie met onze paardenmelkcapsules als een wondermiddel tegen psoriasis.

nachtcreme tegen psoriasis

Dagcrème bij psoriasis

Voor wanneer je ook overdag je huid wilt verzorgen en minder last wilt hebben van psoriasis, bieden wij onze dagcrème aan. Deze trekt snel in de huid en voelt niet vettig aan.

Je brengt de crème ’s ochtends aan, vóór eventuele make-up. In make-up kunnen namelijk chemische stoffen verwerkt zijn die de huid kunnen schaden. Omdat onze crèmes vrij van parabenen en pH-huidneutraal zijn, wat betekent dat de pH-waarde van de crèmes dicht bij die van de huid liggen, beschermen zij de natuurlijke beschermlaag van de huid.

Ook in onze dagcrème is paardenmelk verwerkt, het wondermiddel tegen psoriasis. De paardenmelk in de crème zorgt ervoor dat je minder last hebt van jeuk door psoriasis en dat de huid gevoed wordt terwijl jij de dag doorbrengt.

dagcreme tegen psoriasis

Psoriasisprogramma

Sanvita heeft een uniek drie maanden programma om jouw psoriasis te verhelpen. Heb je dit programma afgerond, garanderen wij één van de volgende drie scenario’s:

Het eerste is dat je psoriasis verholpen is, het niet meer terugkomt en je geen producten meer hoeft te gebruiken tegen psoriasis.

Het tweede scenario is dat je psoriasis merkbaar verminderd en onder controle is, en het niet meer zoals eerder je dagelijks leven beheerst.

Het laatste scenario is dat je psoriasis verholpen is en je nog slechts af en toe een product gebruikt om het tegen te gaan.

Deze resultaten kunnen wij garanderen dankzij ons psoriasisprogramma. Tijdens dit programma neem je gedurende drie maanden onze paardenmelkcapsules in. De eerste dag begin je met één capsule, en tijdens de eerste week bouw je dit op naar vijf capsules per dag.

Na drie maanden kun je verlost zijn van jouw psoriasisklachten. Dit programma, in combinatie met onze dag- en nachtcrèmes, is al voor meerdere klanten een wondermiddel tegen psoriasis gebleken.

Bij het programma zit ook een E-book dat je helpt bij de aanpak van jouw psoriasis. Verder krijg je tijdens het programma elke drie dagen een tip. Ten slotte zitten bij het programma twee telefonische consulten inbegrepen. Deze zijn bedoeld om jou persoonlijk te begeleiden en je voortgang te analyseren.

Naast het programma kun je er zelf voor kiezen om ons huidverzorgingspakket aan te schaffen, voor een nog betere en gezondere huid.

Deelnemen aan het Psoriasis Programma?
Bekijk hier het volledige aanbod. ­­

psoriasis programma

Bestelling en levering

Wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk wilt beginnen aan het verhelpen van jouw psoriasis en het herstellen van je huid. Daarom verzenden wij iedere werkdag tot 23:00 uur zodat jij jouw wondermiddel tegen psoriasis de volgende werkdag nog in huis hebt. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst kun je zowel voor- als achteraf betalen.