Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Eczeem behandelen met paardenmelk

24 Sep 2020
door Sanvita Healthy

Eczeem behandelen is altijd een lange weg, met veel tegenslagen. Via de dokter, dermatoloog en huidspecialist kom je in een lang traject van het achterhalen van de soort allergie tot het testen van verschillende medicijnen.

De afgelopen jaren zijn er in Nederland steeds meer mensen andere middelen gaan proberen, omdat de traditionele middelen van de huisarts meestal niet of niet lang genoeg helpen. Zo zijn de laatste jaren ook steeds meer mensen paardenmelk gaan gebruiken en met resultaat!

Al in de oudheid van de Griekse en Russische volkeren en in de oude oorlogsvoering werd paardenmelk gebruikt. Toen al wisten de mensen dat paardenmelk goed was voor het lichaam. Ze wisten nog niet waarom en hoe dat kwam, maar gebruikte het voor allerlei kwalen en aandoeningen, maar ook als preventief middel voor een sterk en gezond lichaam.

Benieuwd wat je zelf al kunt doen om eczeem te verminderen?
Download de 
vijf praktische tips tegen eczeem!­­

eczeem behandelen tips paardenmelk

Paardenmelk bij eczeem behandelen

Paardenmelk blijkt een goed natuurproduct bij eczeem behandelen met een natuurlijk middel. De samenstelling van paardenmelk zorgt voor een gunstig effect. Paardenmelk werkt vanuit de darmflora aan een gezonde huid en zal de vitaminen en mineralen die het lichaam te kort heeft aanvullen. In paardenmelk zitten meer dan 40 verschillende soorten vitaminen en mineralen. De samenstelling lijkt het meeste op moedermelk. Hierdoor heeft paardenmelk zo’n gunstige werking op het menselijke lichaam.

De huid wordt door de paardenmelk van binnenuit gevoed. Door de veelheid aan vitaminen en mineralen is paardenmelk een uniek en zeer geschikt natuurproduct bij huidproblemen. De eerste dagen zullen de afvalstoffen afgevoerd worden, daarna gaat paardenmelk helpen bij het herstel van de huid en de jeuk tegengaan.

Paardenmelk capsules kopen

eczeem behandelen paardenmelk capsules

Hoe moet je paardenmelk innemen

Paardenmelk van sanvita is verpoederde paardenmelk. Verse paardenmelk is namelijk maximaal een paar dagen te bewaren en het merendeel van de goede vitaminen gaan eruit als je paardenmelk zou pasteuriseren.

Om deze reden laten wij paardenmelk niet verwarmen maar laten we de paardenmelk verpoederen en verpakken in capsules. Alle vitaminen en minderalen blijven zo behouden. De paardenmelk capsules zijn gemakkelijk in te nemen en veel langer te bewaren tot wel vier á vijf maanden.

Wil je eczeem behandelen met dit natuurproduct, moet je drie maanden vijf capsules per dag innemen op een vast moment van de dag. In combinatie met paardenmelk lotion zie je nog sneller resultaat. Doordat het een natuurproduct is, is het belangrijk de drie maanden vol te maken.

Daarna kun je het gebruik afbouwen tot een of twee capsules per dag of helemaal afbouwen zodat je niets meer nodig hebt. Bij psoriasis is een duur van 4 maanden aan te raden. In vergelijking met de verschillende eczeem behandelingen is psoriasis een heftigere vorm.