Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Effectieve hooikoorts therapie: los je klachten op

25 Nov 2023
door Sanvita Healthy

Wanneer de lente aanbreekt en de natuur weer tot leven komt, ervaren veel mensen de ongemakken van hooikoorts. Hooikoorts therapie kan dan uitkomst bieden. Maar hoe werkt deze therapie precies? En welke opties zijn er beschikbaar? In deze blog gaan we dieper in op de verschillende manieren waarop je hooikoorts kunt aanpakken. Ook maak je kennis met een effectief natuurlijk middel dat steeds vaker met succes gebruikt wordt. Een echt paardenmiddel.

Verschillende soorten hooikoorts therapie

Hooikoorts, ofwel allergische rhinitis, kan je dagelijkse leven flink beïnvloeden. Gelukkig zijn er diverse therapieën die verlichting kunnen bieden:

Antihistamine medicatie

Histamine is een chemische stof die vrijkomt wanneer het immuunsysteem reageert op pollen, stuifmeel of andere allergische prikkels.

Zodra deze allergenen het lichaam binnenkomen, binden ze zich aan cellen die histamine vrijgeven als reactie. Dat veroorzaakt symptomen zoals jeuk, niezen, loopneus, en rode, jeukende ogen.

Antihistaminemedicatie werkt door zich te hechten aan de receptoren op cellen die normaal gesproken histamine zouden ontvangen. Door deze receptoren te blokkeren, voorkomen antihistaminen dat histamine zich eraan kan binden en de symptomen van hooikoorts kan veroorzaken.

Corticosteroïden medicatie

Corticosteroïden voor hooikoorts worden vaak toegediend via een neusspray. Wanneer deze corticosteroïden in de neus worden gebruikt, verminderen ze de ontsteking door de reactie van het immuunsysteem te onderdrukken. Dit helpt de zwelling en irritatie in de neus en de sinussen te verminderen, waardoor de symptomen van hooikoorts zoals een verstopte neus en een loopneus verminderen.

Immunotherapie hooikoorts

Immunotherapie, ook wel bekend als allergievaccinatie of desensibilisatie, is een behandeling die gericht is op het verminderen van de reactie van het immuunsysteem op allergenen, zoals pollen bij hooikoorts. Het doel van immunotherapie is om het lichaam geleidelijk aan minder gevoelig te maken voor specifieke allergenen.

Immunotherapie omvat doorgaans regelmatige toediening van kleine hoeveelheden van het allergene stof waarvoor de persoon allergisch is. Dit kan gebeuren via injecties onder de huid (subcutane immunotherapie) of via tabletten of druppels onder de tong (sublinguale immunotherapie).

Vaak wordt het over meerdere jaren uitgevoerd, waarbij de dosis van het allergene stofje geleidelijk wordt verhoogd.

Natuurlijke therapie tegen hooikoorts: paardenmelk capsules

Een interessante ontwikkeling binnen de hooikoorts therapie is het gebruik van biologische paardenmelk capsules. Deze natuurlijke immunotherapie eeuwenlang gewaardeerd om zijn gezondheidsvoordelen. Paardenmelk bevat immuun ondersteunende eigenschappen die helpen bij het verlichten van hooikoorts symptomen.

  • Paardenmelk bevat van nature meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen
  • Bouw op een natuurlijke manier je weerstand snel op
  • Ervaringen van gebruikers tonen aan dat paardenmelk een positief effect heeft op hooikoorts klachten

Hooikoorts therapie ; biologische paardenmelk capsules

Ontdek de voordelen van paardenmelk voor jouw hooikoorts

Wil je zelf ervaren hoe jouw hooikoortsklachten minder worden op een natuurlijke manier? Gebruik dan eens paardenmelk capsules en ontdek de kracht van deze gezonde mix van voedingsstoffen.

Samen gaan we jouw lente en zomer weer aangenaam maken. Gebruik paardenmelk capsules voor een periode van twee of drie maanden. Bij de meeste mensen is de weerstand in drie maanden volledig gereset. Vanaf de tweede of derde week zijn de klachten al sterk verminderd.

Wat zijn de ervaringen van paardenmelk capsules tegen hooikoorts 

Lees hier alle reviews van Sanvita gebruikers. Scroll door tot het hooikoortsseizoen voor reviews over hooikoorts ervaringen. 

hooikoorts therapie ervaringen ervaringen hooikoorts therapie

hooikoorts therapie ervaringen ervaring hooikoorts therapie paardenmelk capsules

hooikoorts therapie ervaringen

Hoe gebruik je paardenmelk capsules

De capsules bevatten 100% biologische paardenmelk poeder, zonder vulstoffen of kunstmatige toevoegingen. De dagelijkse dosering is vijf capsules, die neem je allemaal tegelijk in. Het beste moment voor het innemen van de capsules is in de ochtend bij het ontbijt. Je slikt de capsules makkelijk door met een slokje water.

Wanneer je moeite hebt om capsules in te nemen kun je ze open maken en de poeder mengen met lauw water of door een toetje.

Bij de eerste keer gebruik van paardenmelk capsules is het aan te raden de dosering langzaam op te bouwen. Begin met één capsule op de eerste dag en voeg dagelijks één capsule toe gedurende vijf dagen, tot je een dagelijkse dosis van vijf capsules bereikt.