Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Netelroos; is dat besmettelijk?

5 Jan 2024
door Sanvita Healthy

Heb je ooit last gehad van die vervelende, jeukende bultjes en je afgevraagd of netelroos besmettelijk is? Dan ben je hier aan het goede adres. In deze blog gaan we het hebben over netelroos en geven we antwoord op deze prangende vraag.

We gaan dieper in op de oorzaken, triggers en behandelingen, zodat je weet hoe je deze huidaandoening het hoofd kunt bieden. En we laten je kennismaken met een natuurlijke methode die al veel mensen geholpen heeft van hun huidklachten af te komen.

Netelroos: besmettelijk of niet?

Laten we met de deur in huis vallen: netelroos is niet besmettelijk. Het probleem zit 'm in een overactief immuunsysteem en komt van binnenuit. Dus geen zorgen over bacteriën of virussen die je kunt overdragen. Maar dat maakt het niet minder irritant. Jeuk is erger dan pijn, daar weten we uit ervaring alles van.

Lees verder om te ontdekken hoe je netelroos te lijf kunt gaan.

Oorzaken van netelroos

Wat triggert nu eigenlijk netelroos? Het is belangrijk om te beseffen dat het een reactie van je eigen lichaam is op bepaalde prikkels. Hier zijn een paar veelvoorkomende boosdoeners:

  • Infecties en allergenen
  • Medicijnen en vaccinaties
  • Strakke kleding en stress
  • Auto-immuunziekten

Het komt vaak neer op een lage weerstand en een immuunsysteem dat overuren draait. Deze triggers kunnen je huidklachten verergeren.

Behandeling van netelroos; de natuurlijke oplossing

Als je last hebt van netelroos, zijn er een paar stappen die je kunt nemen:

  1. Ga na wat jouw netelroos triggert.
  2. Kies voor comfortabele kleding om wrijving te voorkomen.
  3. Probeer stress te verminderen.
  4. Geef je weerstand een boost, eventueel met natuurlijke supplementen.
  5. Weersta de drang om te krabben.

Soms lijkt netelroos door het vocht uit de bultjes besmettelijk, maar dat is schijn. Met een bijzonder natuurproduct, paardenmelk, kun je netelroos effectief aanpakken. Paardenmelk capsules, puur natuur, worden vaak ingezet bij huidklachten. Pak het probleem bij de wortel aan.

is netelroos besmettelijk sanvita paardenmelk capsules

tegen netelroos.

Weg met netelroos: jouw tweestappenplan

Voor een succesvolle bestrijding van netelroos is het slim om zowel intern als extern aan de slag te gaan.

Van binnenuit beginnen

Start met het versterken van je huid van binnenuit. Biologische paardenmelk capsules geven je immuunsysteem net die extra zet en ondersteunen je huidgezondheid. Dit natuurlijke supplement gebruik je dagelijkse in de strijd tegen de huiduitslag.

De buitenkant aanpakken

Heb je last van een geïrriteerde, rode en jeukende huid, dan is de Sanvita Bodylotion de oplossing. Ideaal voor die momenten dat je snel verlichting zoekt. De combinatie van de aanpak van buitenaf en binnenuit is al vaak succesvol gebleken.

Als je gezicht ook onder de netelroos lijdt, gebruik dan naar de Refine Skin Cream. Deze dagcrème bevat naast paardenmelk ook kalmerende en ontstekingsremmende ingrediënten om je gezichtshuid rustig en verzorgd te houden.

Deze tweeledige aanpak, zowel van binnen als van buiten, levert de beste resultaten op. Meestal merken mensen al na een paar dagen een wereld van verschil en je huid kan binnen twee tot drie maanden volledig vernieuwen.

Ontdek onze natuurlijke oplossingen voor netelroos

Je hoeft niet wakker te liggen van de vraag of netelroos besmettelijk is. Ben je klaar om deze huidaandoening effectief te lijf te gaan? Wij hebben een reeks natuurlijke producten die je daarbij kunnen helpen. Onze paardenmelk capsules, bodylotion en dagcrème zijn speciaal ontworpen om je zowel van binnen als van buiten te ondersteunen bij netelroos. Plaats vandaag nog je bestelling en profiteer van gratis verzending in Nederland en België. We verzenden elke werkdag om 23:59 uur, zodat je snel kunt starten met je behandeling tegen netelroos.