Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Eczeem Programma

7 Oct 2021
door Sandra Bonestroo

Na jaren ervaring heeft Sanvita een Eczeem Programma ontwikkeld. Deze ontwikkeling is gedaan omdat we vaak horen dat mensen met een gevoelige huid of eczeemklachten niet goed weten wat een goede aanpak is. Steeds ligt de focus en verwachting op één oplossing, één middel en/of één methode. Wij staan voor een complete aanpak vanuit de oorzaak.

Het is begrijpelijk dat je opzoek bent naar dé oplossing.

Toch moet je het breder zien en hebben we in ons Eczeem Programma niet de focus op één middel maar een natuurlijke aanpak waarin begeleiding, ondersteuning van de darmflora, kleine aanpassingen van de levensstijl en praktisch toepasbare tips in opgenomen zijn. 

leer leven met eczeem geen oplossing. Sanvita eczeem programma

Sanvita capsules tegen eczeem

Onze succesvolle aanpak tegen eczeem hebben we te danken aan de effectieve en natuurlijke werking van onze capsules met daarin paardenmelk poeder. Door de veelheid aan vitaminen en mineralen zorgen deze capsules voor een gezonde huid.

Onze doelstelling:

Helpen bij het tegengaan van eczeemklachten op een natuurlijke manier én (zeker zo belangrijk) je helpen bij het eczeem-vrij worden van het lichaam zonder dat je onze capsules nodig hebt.

Om daarin te slagen gebruiken we onze capsules voor een natuurlijke reset van de darmflora en een gezonde voeding voor de huid van binnenuit. Daarnaast gebruiken we in ons Sanvita Eczeem Programma tips en tricks om eczeem tegen te gaan, een lifestyle-change waardoor het eczeem de kans niet krijgt terug te keren.

 

E-book 5 tips tegen eczeem

Wat houdt Sanvita Eczeem Programma in?

  • Je krijgt van ons voor drie maanden capsules, om je lichaam een boost te geven met de nodige vitaminen en mineralen. We gaan je huid van binnenuit voeden;
  • Je ontvangt een E-Book met belangrijke informatie over de verzorging van je huid bij eczeem;
  • Je krijgt ook elke drie dagen een praktische tip van ons die je kan toepassen;
  • We het belangrijk om te weten hoe dat gaat en te helpen bij vragen. In het Eczeem Programma kun je op twee momenten een telefonisch consult

Deelnemen

Door de aanschaf van het Eczeem Programma neem je automatisch deel. De capsules wordt op werkdagen tot 23:59 uur verzonden en het E-Book krijg je vrijwel direct in je mailbox. Daarna ook de tips en de mogelijkheid tot het inplannen van de consulten.