Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Hoe kom je definitief van eczeem af

27 Aug 2020
door Sanvita Healthy

Hoe kom je van eczeem af?

Eczeem kan gezien worden als een van de meest voorkomende huidaandoeningen die er is. Namelijk één op de vijf kinderen hebben last van eczeem en dat is het geval bij één op twintig volwassenen.

Wat eczeem zo vervelend maakt is dat het jeukt, je er niet mee kan slapen en dat er infecties kunnen ontstaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg middeltjes om deze huidaandoening tegen te gaan en je de irritatie op een natuurlijke manier kunt verzachten.

De top 6 meest voorkomende vormen van eczeem:

 1. Constitutioneel of atopisch eczeem
 2. Allergische contacteczeem
 3. Ortho-ergisch contacteczeem
 4. Craquelé of asteatotisch eczeem
 5. Hypostatisch eczeem
 6. Seborroïsch eczeem

Voeding bij eczeem

Wat moet je niet en juist wel eten als je eczeem hebt? Er zijn veel soorten eczeem waarbij je specifieke voeding bij eczeem beter kan laten staan. Sommige mensen laten door een diëtist hun voeding aanpassen bij eczeem klachten. Door het aanpassen van eten en eetgewoontes kun je de reactie van eczeem verminderen. Hier een overzicht van wat je het beste kan vermijden als je last hebt van eczeem:

 • Kunstmatige toevoegingen (E-nummers)
 • Toxische stoffen
 • Varkensvlees
 • Eieren
 • Tarwe
 • Pinda’s en soja

Ook dit moet je vermijden als je last hebt van eczeem:

 • Roken
 • Stress
 • Zonnebank

van eczeem afkomen leer ermee leven geen oplossing

Hoe kom je van eczeem af? Maar dan definitief!

Naast dat voeding belangrijk is om van eczeem af te komen is er één middel die antwoord geeft op de vraag “hoe kom je definitief van eczeem af?”. Je kunt het zien als een wondermiddel die effectief is tegen eczeem. Over welk wondermiddel gaat dat dan? Het gaat om paardenmelk.

Dit is een natuurproduct en bestaat uit een speciale samenstelling. Paardenmelk is een gezond product voor het lichaam dat rijk is aan allerlei vitamines en mineralen. Je kunt paardenmelk voor diverse aandoeningen gebruiken en ook om het probleem eczeem te verhelpen.

 

definitief van eczeem afkomen

Neem elke dag paardenmelk capsules in om eczeem tegen te gaan

Om definitief van eczeem af te komen is het aan te raden op paardenmelk capsules in te nemen. Heb je last van eczeem neem dan paardenmelk capsules in. Binnen een aantal weken zie je al resultaat en verdwijnt de eczeem.

Alhoewel je binnen enkele weken al resultaat ziet, is het aan te raden om minimaal drie maanden paardenmelk capsules in te nemen. Gebruik er vijf op een dag en de capsules doen zijn werk.

Combineer paardenmelk capsules met Sanvita bodylotion voor een nog effectiever effect. Zo kan je heel snel genieten van een rustig en gezonde huid zonder irritatie.

definitief van eczeem afkomen

Bekijk Paardenmelk Capsules

definitief eczeem afkomen bodylotion sanvita

Bekijk Sanvita Bodylotion

Wat kun je nog meer doen om van eczeem af te komen?

Vooral kinderen hebben last van eczeem en bij drie op vier verdwijnt het zo rond het zevende jaar. Toch is dat niet bij alle kinderen het geval en kan het zo zijn dat je er je hele leven last van blijft houden. Behandel je het op de juiste manier dan hoeft het geen probleem te vormen.

Zo kan een huisarts je doorverwijzen naar een specialist die erachter kan komen wat de oorzaken zijn van jouw eczeem. Een specialist kan je van alles aanraden van antibiotica tot antihistamine.

Je kunt ook veel zelf doen en erachter komen wat precies de oorzaak is van het eczeem. Verminder gebruik van producten die je huid mogelijk kunnen irriteren. Zorg dat je goed je huid verzorgd met bijvoorbeeld crèmes waar honing, kamille of aloë vera is in verwerkt. Met onze bodylotion en capsules ga je op een natuurlijke manier je eczeem tegen. 

Bedenk goed welke producten eczeem bij jou activeren en verwijder die uit je eet routine. En eet veel fruit en groente en drink genoeg water. Dit zijn allemaal tips om definitief van eczeem af te komen, maar kijk en let vooral op je lichaam hoe die reageert op de producten en middeltjes.

Welke symptomen vallen precies onder eczeem?

Je hebt verschillende soorten eczeem, waarbij de huisarts je kan vertellen welke je precies hebt. Toch hebben deze soorten eczeem allemaal dezelfde symptomen.

Bij eczeem kan het ontstaan dat je vouwen in je armen en benen rood, schilferig en droog worden. Het eczeem kan gaan jeuken en barsten, vooral als je gaat krabben. Dan worden de plekken alleen maar dikker en kan dat gaan ontsteken.

Raakt je eczeem ontstoken dan kan dat pijnlijke blaren opleveren. Naast dat je op je armen en benen eczeem kunt krijgen is het ook mogelijk op je gezicht, hals en hoofdhuid.

Heb je echt veel last van eczeem dan kan je dat in de nacht wakker houden en je hele leven beïnvloeden. Daarom is het ook aan te raden om niet allerlei verschillende producten en middeltjes te proberen, maar deze paardenmelk capsules om definitief van eczeem af te komen.

Natuurlijke producten gaan de jeuk van eczeem tegen

Paardenmelk capsules helpen goed om definitief van eczeem af te komen, maar er worden ook andere producten gebruikt om de jeuk van eczeem tegen te gaan. Dit zijn natuurlijke producten die de huid even kalmeren en jeuk voor een korte periode doet laat verdwijnen.

Het mooie van deze natuurproducten is dat je ze waarschijnlijk in je keukenkastje hebt staan.

Kokosolie

Iedereen heeft wel eens gehoord van kokosolie en dit middel werkt uitstekend om jeuk bij eczeem tegen te gaan. Dit type olie is een alleskunner, houd het vochtgehalte van je huid op peil en dringt erg goed door tot de huid. Wel moet je blijven smeren, want de werkzaamheid is maar even.

Probiotica

Naast dat kokosolie goed werkt tegen jeuk bij eczeem zijn er ook nog andere natuurlijke producten die goed werken. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld bacteriën.

Bij eczeem zijn gezonde darmen essentieel. Dat komt omdat namelijk tachtig procent van je immuunsysteem in het spijsverteringszone bevindt. Je hebt bacteriën die goed zijn voor je darmen. De darmflora wordt door onze capsules ondersteund door meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen.

Honing, een andere wondermiddel om jeuk bij eczeem tegen te gaan

Dat honing ontzettend gezond is tegen allerlei kwalen is geen verrassing. Dit gouden goedje werkt niet alleen als antibacterieel, maar bevat ook veel antioxidanten. Daardoor helpt het consumeren van honing dan ook erg goed tegen bepaalde huidklachten, waaronder eczeem.

Paardenmelk capsules gebruiken tegen eczeem

Onze capsules met 100% natuurzuivere paardenmelk poeder neem je minimaal drie maanden in. Zo kunnen de werkzame stoffen het hele lichaam door, en maken ze drie huidcycli mee.

Iedere 28 dagen vernieuwd de huid zich vanzelf. Doordat je in deze drie maanden je huid ondersteund zal je lichaam zelf leren de eczeem te weren.

De jeuk kun je op korte termijn tegengaan met onze bodylotion. Deze werkt tegen jeuk en rode plekken waardoor je minder last hebt en zo het herstel versnelt.

Sanvita Eczeem Programma

Naast onze producten heeft Sanvita een uniek Eczeem Programma waarin je drie maanden lang begeleidt wordt op weg naar een eczeemvrije huid. Met dit behandelingsprogramma garanderen wij na afloop één van drie resultaten. Het eerste is dat je eczeem volledig verdwenen is, niet meer terugkomt, en je geen producten tegen eczeem meer gebruikt. De tweede mogelijkheid is dat je eczeem volledig onder controle en merkbaar minder storend is dan voor het programma. Ten derde is er nog de mogelijkheid dat je eczeemvrij bent, maar af en toe nog een lotion of paardenmelkcapsule gebruikt om het eczeem onder controle te houden. In alle drie de situaties garanderen wij dus een aanzienlijke vermindering van de eczeemklachten, zodat het jouw leven niet meer beheerst.

Tijdens het programma neem je gedurende drie maanden onze paardenmelkcapsules in. Het innemen van de capsules zorgt ervoor dat je huid niet alleen van buiten wordt verzorgd door onze crèmes en lotions, maar dat deze ook van binnen wordt gevoed.

Naast onze paardenmelkcapsules krijg je een E-book dat jou helpt bij het verhelpen van eczeem.

Verder krijg je gedurende drie maanden elke drie dagen een tip voor tijdens de behandeling, en ten slotte twee keer een telefonisch consult.

Met al deze middelen is de kans groot dat eczeem voor jou binnenkort tot het verleden behoort.