Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Hoge bloeddruk medicijnen uit de natuur

19 Dec 2018
door Sanvita Healthy

Een te hoge bloeddruk komt bij veel mensen voor. De gevolgen die zij ervaren zijn hoofdpijn, vermoeidheid of misselijkheid. Door de hoge druk op de bloedvaten, spieren, ogen en hersenen krijg je deze symptomen. De meeste hoge bloeddruk medicijnen lossen een van de klachten op, maar bijna nooit lossen hoge bloeddruk medicijnen alle klachten op.

Als je lang een hoge bloeddruk hebt, worden je bloedvaten aangetast en zullen de wanden van de slagaders beschadigen. Hierdoor ontstaat vaak aderverkalking. Hierdoor wordt de flexibiliteit van de bloedvaten minder en krijg je een hoge bloeddruk. Ook krijg je dan aparte medicijnen tegen aderverkalking. Aderverkalking is weer nadelig voor het cholesterolgehalte, waardoor je daar ook medicijnen voor zou moeten krijgen.

 

Waar komt hoge bloeddruk vandaan?

In het algemeen wordt er aangenomen dat de vraag waar komt hoge bloeddruk vandaan, niet kan worden beantwoord. Buitenlandse onderzoekers kennen echter wel verklaringen voor het veel voorkomende fenomeen in West-Europa en de Verenigde Staten. Zij gaan ervan uit dat een hoge bloeddruk komt door te weinig inname van vitamines en mineralen in ons dagelijkse eetpatroon. Mineralen en vitaminen worden veelal vervangen door kunstmatige toevoegingen of fastfood. Ook vetten en suikers, waaronder mensen met diabetes type 2, hebben een negatief effect op bloedvaten.

Doordat we te weinig vitaminen en mineralen innemen, worden de bloedvaten minder soepel en treed verkalking op. Door deze verandering heeft het hart meer energie nodig om het bloed goed rondgepompt te krijgen en zorgt dit voor een hoge bloeddruk.

 

Medicijnen bij een te hoge bloeddruk

Ook bij een te hoge bloeddruk is een gezonde levensstijl het belangrijkste. Dat bestaat uit:

  • Niet roken
  • Niet meer dan 1 glas alcoholische drank per dag
  • Gezond eten
  • Stress voorkomen
  • Waar nodig afvallen
  • Elke dag minimaal 30-60 minuten bewegen (wandelen)

Afhankelijk van het advies van de huisarts worden er bij een te hoge bloeddruk medicijnen voorgeschreven zoals: bètablokkers, plaspillen, ACE-remmers enz. Mogelijke bijwerkingen hiervan zijn koude handen, vermoeidheid, kriebelhoest, dikke enkels, hoofdpijn, enz.

 

Hoge bloeddruk medicijnen uit de natuur

Een natuurproduct wat helpt als hoge bloeddruk medicijn is paardenmelk. Paardenmelk is een natuurlijk middel wat bij Sanvita een biologische herkomst heeft. Door de unieke samenstelling van paardenmelk is het een natuurlijk middel tegen hoge bloeddruk.

 

Eigenschappen paardenmelk

Paardenmelk moet je innemen als verpoederde melk in capsules of de losse poeder door water of vla mengen. Paardenmelk is van nature rijk aan meer dan 40 verschillende vitaminen en mineralen. Door vanuit de maag en darmen het bloed op te waarderen met goede vitaminen en mineralen, zorgt dit voor een afname van de slechte bacteriën in het bloed. De oorzaak van een te hoge bloeddruk ligt veelal bij een te hoge hoeveelheid slechte delen in het bloed. Ook draagt paardenmelk bij aan de versoepeling van de bloedvaten. Hier vind je meer informatie over paardenmelk.

paardenmelk producten sanvita

Gebruik van paardenmelk

Paardenmelk is uiteraard vers te consumeren. Echter is dit heel beperkt houdbaar. Om deze reden is onze paardenmelk gevriesdroogd. Hierdoor wordt de concentratie zo'n negen keer verhoogt en is inname en bewaren eenvoudiger. Paardenmelk als een hoge bloeddruk medicijn kun je innemen in de vorm van poeder, gemengd met bijvoorbeeld water of vla. Hier moeten drie theelepels per dag van ingenomen worden. Ook is het mogelijk om paardenmelk capsules te gebruiken met de poeder erin. Dit is eenvoudiger en goedkoper. Deze zijn in te nemen op een vast moment op de dag. Per dag moet je vijf capsules innemen gedurende drie maanden. Na drie maanden kun je de dosering afbouwen. Je kunt helemaal stoppen met het innemen of minimaal preventief innemen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »