Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Wat zit er in paardenmelk capsules?

29 Oct 2020
door Sanvita Healthy

Wat ook nog een leuke bijkomstigheid is: de capsule bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Het is gevuld met 100% biologische paardenmelk poeder, dus geen vulstoffen of andere werkstoffen. De capsule zelf is gemaakt van plantaardig HMPC.

Daarom zit er ook geen limiet aan hoelang je dit mag gebruiken. Zelfs baby’s mogen het innemen. Het is verkrijgbaar in poeder en capsules. Maar wat bevat paardenmelk dan?

Waar is paardenmelk goed voor?

Een mix van vitaminen in één capsule...

Vitamine A: is nodig voor de aanmaak van weefselstructuur van de huid, luchtwegen, haren, tandvlees en longweefsel. 

Vitamine B1: is als co-enzym betrokken bij reacties van enzymen die energie halen uit koolhydraten. Ook draagt vitamine B1 bij aan een goede werking van de hartspier en zenuwstelsel.

Vitamine B2: zorgt voor de instandhouding van het zenuwstelsel, de energie van het lichaam en de spijsvertering. Ook zorgt het voor een gezonde huid, een goed gezichtsvermogen en bescherming van lichaamscellen.

Vitamine B3: ​vermindert vermoeidheid, ondersteund energieproductie, is goed voor huid, slijmvliezen en zenuwstelsel en helpt bij concentratie en leervermogen.

Vitamine B6: ​stimuleert de werking van de hormoonhuishouding en is nodig voor groei, bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en de weerstand.

Vitamine B7: ​controleert de cel kwaliteit, schakelt kwaadaardige cellen uit en helpt de hersenen goed functioneren. 

Vitamine B12: ​noodzakelijk voor de aanmaak van rode bloedcellen wat het lichaam van zuurstof voorziet en ontstekingen remt. Ook draagt het bij aan een goed zenuwstelsel. 

Vitamine ​B13: nodig voor de aanmaak van DNA-cellen.

Vitamine C: ​een zeer belangrijke vitamine in de strijd tegen ziektekiemen, virussen en andere schadelijke stoffen. Ook nodig voor de aanmaak van bindweefsel, opname van ijzer en zorgt voor een verhoogde weerstand. 

Vitamine D: ​staat voor sterke botten, tanden, een goede spieropbouw en veel weerstand.

Vitamine E: een zeer krachtig antioxidant en bestrijder van vrije radicalen. Werkt preventief tegen veroudering en welvaartziektes, beschermt het zenuwstelsel, helpt bij huid- en haarproblemen en onderhoud de spieren. 

Vitamine K: helpt bij sterke botten, schone bloedvaten en een goede bloedstolling. 

Vitamine T: speelt een gunstige rol bij vetstofwisseling, langdurige energieopslag en verbetert het geheugen en de concentratie.

​Welke mineralen zitten er in paardenmelk?

Een mix van mineralen in één capsule...

Calcium: is nodig voor het behoud van je botten en gebit

IJzer: is belangrijk voor de vorming van hemoglobine, een onderdeel van rode bloedcellen. Rode bloedcellen vervoeren zuurstof door ons lichaam. 

Kalium: een mineraal dat samen met chloride en natrium betrokken is bij het regelen van de vochtbalans en bloeddruk in het lichaam.

Natrium: is belangrijk voor het regelen van de vochtbalans in het lichaam, het regelen van de bloeddruk en voor een goede werking van spier- en zenuwcellen.

Chloride: zorgt samen met natrium en kalium voor de vochtbalans in het lichaam. Dit heeft weer effect op je bloeddruk.

IJzeroxide: hemoglobine is verantwoordelijk voor de zuurstofvoorziening van alle lichaamscellen.

Koper: is nodig bij het vormen van bindweefsel en botten. Het zorgt ook voor de vorming van pigment van het haar, een goede werking van het afweersysteem en de bloedstolling.

Mangaan: is een mineraal dat onderdeel is van een aantal enzymen in het lichaam, die betrokken zijn bij het leveren van energie om bepaalde lichaamsprocessen te kunnen uitvoeren. Ook wel energiestofwisseling genoemd.

Kobalt: is een onderdeel van vitaminen B12, nodig bij vorming van rode bloedcellen en gezonde zenuwen.

Zink: gezichtsvermogen, huid haar en nagels, concentratie en geheugen, vruchtbaarheid van mannen en vrouwen en het immuunsysteem.

Silicium: is nodig voor de aanmaak van taaie weefsels zoals botten, pezen, kraakbeen, vaatwanden, huid, haar en nagels. Het geeft stevigheid aan weefsels, waardoor het ook de huid- en haarvitamine wordt genoemd.

Jodium:  is een mineraal dat nodig is voor de productie van schildklierhormonen. Deze hormonen zijn nodig voor een goed verloop van de stofwisseling, een goede groei en de ontwikkeling van het zenuwstelsel en de hersenen.

Selenium:  is een belangrijke antioxidant en bindt en verwijdert zware metalen. Het spoorelement is essentieel voor de jodiumstofwisseling en de synthese van schildklierhormoon. Daarnaast is selenium belangrijk voor de groei en het goed functioneren van hersenen, zenuwstelsel en immuunsysteem.

Chroom: ook bekend als chromium, is nodig voor: een goede werking van insuline. het handhaven van het bloedsuikergehalte. de vetstofwisseling.

Molybdeen: is een onmisbaar onderdeel van enzymen. Enzymen zijn eiwitten die bepaalde processen in het lichaam op gang brengen of versnellen. Molybdeen zit in enzymen die nodig zijn voor de opbouw en afbraak van eiwitten.

review paardenmelk capsules

​Met nog 14 andere natuurlijke bouwstoffen en spoorelementen voor verschillende organen zorgen paardenmelk capsules ervoor dat je lichaam in een betere conditie komt met een hogere weerstand. 

Leuk al die vitaminen en mineralen op een rij. Maar wat doet het nou voor je eczeem, astma, psoriasis of hooikoorts? Het probleem komt van binnenuit. Maar waar van binnen? Het antwoord is: de darmflora.

Ons maagdarmkanaal is het belangrijkste immuun orgaan van ons lichaam. Het oppervlak van de darmwand staat continu in contact met de buitenwereld. De gezondheid van de mens wordt grotendeels bepaald door een evenwichtige darmflora. Een gezonde darmflora is daarom absoluut noodzakelijk voor een goede gezondheid.

De grote mix van vitaminen en mineralen die Sanvita paardenmelk capsules bevat, zorgt voor een gezonde darmflora en geeft je immuunsysteem een boost.

Maar doordat het een mix van vitaminen en mineralen zijn zorgt het niet alleen voor dat je lichaam een boost krijgt, maar je lichaam gaat ook beter functioneren en zelf de vitaminen en mineralen uit voeding halen. Daarmee creëer je dus een win-win situatie.

Hoe moet je paardenmelk innemen? 

​Sanvita paardenmelk capsules innemen is dus voor veel aandoeningen goed. Bijna alles komt uiteindelijk van binnenuit en dat is met Sanvita paardenmelk capsules goed op te lossen.

Voordelen die we horen zijn het volgende:

  • Goed te doseren
  • Je neemt dezelfde hoeveelheid in
  • Kan met water ingenomen worden
  • Geen onhandigheid met poeder
  • Bezorgd door de brievenbus

En zijn de capsules te groot? Dan kun je ze één voor één gemakkelijk uit elkaar halen en mengen met lauw water of yoghurt.

wat zit er in paardenmelk capsules

Bouw de dosering van de Sanvita paardenmelk capsules als volgt op:

Dag 1: één capsule

Dag 2: twee capsules

Dag 3: drie capsules

Dag 4: vier capsules

Dag 5: vijf capsules

De vijf capsules houd je dan gedurende drie maanden aan.

Voor een goed resultaat is het belangrijk deze periode de capsules in te nemen. Een natuurproduct moet je de tijd gunnen om het werk in je lichaam te doen.

De Sanvita capsules vinden we het belangrijkste product. We willen dat de oorzaak wordt aangepakt en niet direct de gevolgen. Dus neem de kalmerende lotion, crème of shampoo altijd in combinatie om de werking van buitenaf te stimuleren.

Na dit te hebben gelezen ben je wel heel erg benieuwd naar de échte ervaringen. Graag willen we dit jou hier laten lezen.