Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Natuurlijk middel tegen astma

27 Feb 2019
door Sanvita Healthy

Steeds meer mensen gebruiken paardenmelk als natuurlijk middel tegen astma. De longen van mensen met astma zijn eigenlijk permanent ontstoken. Deze ontsteking reageert direct op irritaties in de lucht. Dit wordt vrijwel direct gevoeld in de luchtwegen of longen. Astma kan in volgens verschillende onderzoeken erfelijk zijn. Bij de vraag of er een natuurlijk middel tegen astma is, is het antwoord: Ja!

Voor veel mensen met astma zou het leven een stuk plezieriger zijn zonder de gevolgen van astma te ondervinden. Wij hebben een natuurlijk product tegen astma wat zorgt voor meer energie, sterkere longen en vermindering van de benauwdheid. Ook hebben we veel cliënten die weer kunnen sporten, geen problemen ondervinden met huisdieren en minder last hebben van temperatuurverschillen. Doordat dit natuurproduct goed werkt kun je de pufjes laten staan.  

​Naast erfelijkheid kan astma ook komen als reactie op allerlei allergieën, de aanwezigheid van veel stof of fijne stofdeeltjes, blootstelling aan chemische stoffen (in fabrieken bijvoorbeeld) en zelfs een laag geboortegewicht geeft je meer kans op astma. 

 

Natuurlijk middel tegen astma

Bestaat er een natuurproduct tegen astma? De medische wereld proberen al jaren een succesvol medicijn te ontwikkelen die astma moet genezen, echter slagen zij er niet in iets te ontwikkelen wat goede resultaten heeft. Ons product daarentegen hoeft niet ontwikkeld en geproduceerd te worden, maar komt rechtstreeks uit de natuur: Paardenmelk. Geen zorgen, wij hebben dit in makkelijke capsules of losse poeder.

Veel verschillende soorten thee, bepaalde groenten en fruitsoorten, kruiden en andere middelen dragen wel bij aan een vermindering van de klachten van astma, maar hebben steeds maar kleine effecten. Met paardenmelk zorgen we ervoor dat het lichaam van binnenuit de astma tegengaat: en met succes!

 

Paardenmelk capsules als natuurlijk middel voor astma

Waarom helpt paardenmelk? Astma is een chronische aandoening en laat zich moeilijk behandelen. De ontstekinkjes in de longen zijn bijna niet te bereiken. Traditioneel wordt dan maar gekozen voor een luchtweg expansie, waardoor er meer lucht naar binnen kan. Maar daarmee wordt de aandoening zelf niet verholpen. Met paardenmelk doen we dit wel. De samenstelling van paardenmelk lijkt veel op moedermelk. Het bevat meer dan 40 verschillende vitaminen en mineralen die ervoor zorgen, door de veelheid aan variabelen, dat de ontstekingen succesvol worden tegengegaan. Wordt de ontsteking minder of verdwijnt deze in zijn geheel, dan is er sprake van een verbetering. Zoals gezegd is astma chronisch en zal dus altijd het lichaam geholpen moeten worden, al is het maar met één of twee capsules per dag. Lees hier meer over paardenmelk bij astma.

 

Hoe werkt een natuurlijke behandeling tegen astma?

De natuurlijke behandeling van astma met paardenmelk werkt als volgt (vanaf ±6 jaar):

Je neemt drie maanden vijf paardenmelk capsules per dag in op één vast moment. In de eerste week dat je hiermee begint bouw je deze dosering per dag per capsule op, dus na vijf dagen zit je op de gebruikelijke dosering van vijf capsules per dag. In deze drie maanden heb je na vier tot zes weken vanaf de start meestal al een merkbaar resultaat. Na drie maanden bouw je dit gebruik van vijf capsules af naar drie capsules per dag en kijk je drie á vier weken hoe je lichaam hierop reageert. Bij een positief resultaat (de klachten blijven weg of verminderd) ga je naar twee of één capsule(s) per dag.

Natuurlijk middel tegen astma

Voor kleinere kinderen met astma is dit natuurproduct bij veel mensen ook een welkome oplossing in losse poedervorm. Dit kun je door de fles of een toetje roeren. Warm tot zo’n 40 graden lost de poeder makkelijk op. Heter mag de paardenmelk niet worden in verband met de werkzame stoffen. De dosis hiervoor is:

Baby’s van 4 weken tot 12 maanden: opbouwen tot één theelepel per dag door de fles roeren.

Kinderen van 1 tot 3 jaar: opbouwen tot anderhalve of twee theelepels per dag.

Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen tot twee of drie theelepels per dag.

Kinderen ouder dan zes 6 jaar: opbouwen tot drie theelepels per dag.

natuurlijk middel voor astma

Paardenmelk poeder los of in capsules bevatten zoveel vitamines en mineralen dat andere klachten in het lichaam ook kunnen verminderen, of, zoals sommige mensen zelfs ervaren, verdwijnen. Paardenmelk is 100% natuurlijk gewonnen en kent naast het sproei drogen om tot de poedervorm te komen geen andere behandeling. Mensen met een lactose allergie hebben de kans allergisch voor paardenmelk te zijn. Paardenmelk bevat in verhouding tot andere melksoorten een hoog gehalte lactose.

 

Natuurlijk middel tegen astma bestellen

Dit natuurlijke middel tegen astma kun je eenvoudig voor drie maanden online bestellen en afrekenen. Wordt je bestelling op werkdagen voor 22:00 uur geplaatst en betaald dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Meestal is het dan de volgende dag in huis. We hebben losse pakjes paardenmelk capsules voor 10 dagen, maar ook voordeelpakketten voor drie maanden met korting.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »