Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Paardenmiddel tegen gordelroos; de oorzaak en 4 tips

12 Jan 2023
door Sanvita Healthy

Gordelroos is een virusinfectie die actief wordt nadat iemand waterpokken heeft gehad. Het virus wat na de infectie van waterpokken achterblijft in het zenuwstelsel, uit zich jaren later in de vorm van gordelroos. De infectie is zichtbaar op een specifiek gebied op je lichaam en toont een soort gordel rondom je lichaam. Het kan overgaan in vervelende zenuwirritatie. 

De officiële benaming is Herpes Zoster. Je kan gordelroos op iedere leeftijd krijgen. Het gros van de mensen die last hebben van gordelroos zijn rond de 50 jaar. Ook kinderen kunnen last krijgen van gordelroos, maar de klachten zijn dan veel minder erg.

Een paardenmiddel tegen gordelroos is een eenvoudige oplossing. We vertellen je er alles over. Daarnaast is het belangrijk te weten waar gordelroos vandaan komt en of het besmettelijk is.

  • Wat is de oorzaak van gordelroos?
  • Is gordelroos besmettelijk?
  • Wat kun je zelf doen tegen gordelroos?
  • Een natuurlijk paardenmiddel tegen gordelroos

De oorzaak van gordelroos

Gordelroos begint meestal met een tinteling in de huid of een brandend gevoel. Daarna ontstaan er blaren en uitslag. Bij de meeste mensen komt gordelroos op de rug, borst en buik voor. Je kan gordelroos voorkomen door continu je weerstand hoog te houden en je huid zo goed mogelijk te verzorgen.

De oorzaak van gordelroos ligt vaak al jaren eerder, toen je besmet bent geraakt met de waterpokken. De infectie blijft in je lichaam aanwezig. Op het moment dat je een lage weerstand hebt of veel stress ervaart, wordt het actief en slaat het toe. Kom snel in actie om de infectie tegen te gaan. Dat doe je met ons natuurlijke paardenmiddel.

Is gordelroos besmettelijk?

Gordelroos is zeker besmettelijk. De blaasjes op je huid zitten vol met vocht. In dit vocht is het virus in hoge mate aanwezig. Als het vocht in aanraking komt met andere mensen via kleding, huidcontact en aanraking is die andere persoon direct besmet. Was zoveel mogelijk je handen met water en zeep om deze besmetting tegen te gaan. Vermijd bezoek en contact met andere mensen zoveel mogelijk.

Zodra de blaasjes zijn ingedroogd en de korstjes dicht zijn is de gordelroos niet meer in staat iemand te besmetten. Verzorg je huid met een natuurlijke lotion en help je huid zo goed mogelijk te herstellen.

paardenmiddel tegen gordelroos sanvita
Gordelroos geven klachten zoals jeuk, 
blaasjes en rode vlekken.

Wat kun je zelf doen tegen gordelroos?

Een virus zoals gordelroos behandel je van binnenuit. Dat kan op een natuurlijke manier met dit paardenmiddel tegen gordelroos. Normaal gesproken worden antivirale medicijnen gegeven om gordelroos tegen te gaan. Daarnaast worden pijnstillers geadviseerd.

Je weerstand is heel belangrijk. Om zelf iets te doen tegen gordelroos kun je natuurlijke middelen gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn gember, knoflook en thee van taugé. Vitaminen en mineralen uit groenten en fruit zorgen van binnenuit voor een gezonde huid en bouwen je weerstand op.

Paardenmiddel tegen gordelroos

Dit paardenmiddel tegen gordelroos moet je letterlijk nemen. Door het innemen van paardenmelk capsules geef je jouw weerstand en huid van binnenuit een boost. In de capsules zit pure paardenmelk poeder. Dit is een biologisch natuurproduct. Paardenmelk bevat van nature meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen.

Door deze gezonde mix wordt je huid van binnenuit gevoed met de juiste stoffen. Ook krijgt je weerstand een boost in de goede richting. De meeste mensen gebruiken naast de capsules de bodylotion met paardenmelk. Dat zorgt voor directe verlichting van jeuk en irritatie. Ook gaat het roodheid tegen en helpt het bij een sneller herstel van de huid.

  • Weerstand opbouwen
  • Vermoeidheid tegengaan
  • Meer rust in het zenuwstelsel
  • Gezonde huidverzorging van binnenuit

Dit paardenmiddel tegen gordelroos is helemaal natuurlijk. De dosering van de capsules is vijf per dag. Deze neem je allemaal op hetzelfde moment in. De dosering bouw je in de eerste vijf dagen op, van één naar vijf per dag. De eerste dag neem je één capsule, de tweede dag twee en zo door tot een dosering van vijf per dag vanaf de vijfde dag.

Je gebruikt deze producten ongeveer twee tot drie maanden. De eerste weken zul je direct resultaat zien en is binnen enkele dagen sterk verminderd en binnen enkele weken volledig over. Om je weerstand de goede opbouw te geven, moet je je lichaam zo’n twee tot drie maanden de tijd geven om dit op te bouwen. Na deze periode is je weerstand weer op peil, je huid gezond en heb je de capsules niet meer nodig.

Wij verzenden iedere werkdag om 23:59 uur. Gratis verzending in Nederland en België.