Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Wat zit er in paardenmelk?

10 Mei 2017
door Sanvita Healthy

De samenstelling van paardenmelk is een van 'swerelds meest unieke natuurproducten die in pure vorm zoveel mineralen, vitaminen en eiwitten bevatten. Veel wetenschappelijke studies geven steeds aan dat paardenmelk een heilzame werking kent voor het menselijke lichaam.

​Welke vitamines zitten er in paardenmelk? 

​Paardenmelk bevat 13 verschillende soorten vitamines. 

 1. Vitamine A: nodig voor de aanmaak van weefselstructuur van de huid, luchtpijp, haren, tandvlees en longweefsel. 
 2. Vitamine B1: Is als coenzym betrokken bij reacties van enzymen die energie halen uit koolhydraten. Ook draagt vitamine B1 bij aan een goede werking van de hartspier en zenuwstelsel.
 3. Vitamine B2: Zorgt voor de instandhouding van het zenuwstelsel, de energie van het lichaam en de spijsvertering. Ook zorgt het voor een gezonde huid, een goed gezichtsvermogen en bescherming van lichaamscellen.
 4. Vitamine B3: ​Verminderd vermoeidheid, ondersteund energieprodcutie, is goed voor huid, slijmvliezen en zenuwstelsen en helpt psygologisch goed funtioneren (concentratie, leervermogen en beredeneervermogen).
 5. Vitamine B6: ​Stimuleert de werking van de hormoonhuishuiding en is nodig voor groei, bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en de weerstand.
 6. ​Vitamine B7: ​Controleert de celkwaliteit (schakelt kwaardaardige cellen uit) en helpt je hersenen goed funtioneren. 
 7. Vitamine B12: ​Noodzakelijk voor de aanmaak van rode bloedcellen wat het lichaam van zuurstof voorziet en ontstekingen remt. Ook draagt het bij aan een goed zenuwstelsel. 
 8. ​Vitamine B13: ​Ook wel Orootzuur genoemd. Nodig voor de aanmaak van DNA-cellen.
 9. ​Vitamine C: ​Een zeer belangrijke vitamine in de strijd tegen ziektekiemen, virussen en andere schadelijke stoffen. Is nodig voor de aanmaak van bindweefsel, opname van ijzer en zorgt voor een verhoogde weerstand. 
 10. ​Vitamine D: ​Staat voor sterke botten, een goede spieropbouw en veel weerstand. Ook zorgt vitamine D voor gezonde tanden en weerstand tegen griep en verkoudheden. 
 11. ​Vitamine E: Een zeer krachtig anti-oxidant en bestrijder van vrije radicalen. Werkt preventief tegen veroudering en welvaartziektes, beschermt het zenuwstelsel, helpt bij huid- en haarproblemen en onderhoud de spieren. 
 12. Vitamine K: Helpt bij sterke botten, schone bloedvaten en een goede bloedstolling. 
 13. Vitamine T (Carnitine): Speelt een gunstige rol bij vetstofwisseling, langdurige energieopslag en verbetert het geheugen en de concentratie. 

​Welke mineralen zitten er in paardenmelk? 

​Er zitten 19 mineralen soorten in paardenmelk. Hier een overzicht: 

Calcium, Fosfor, Magnesium, IJzer, Kalium,

Natrium, Chloor, IJzeroxide, Koper, Mangaan,

Kobalt, Zink, Silicium, Jodium, Selenium,

Chroom, Molybdeen, Aluminium en Titanium. 

​Met nog 14 andere natuurlijke bouwstoffen voor verschillende organen zorgt paardenmelk ervoor dat je lichaam in een betere conditie komt met een hogere weerstand. 

wat zit er in paardenmelkPaardenmelk capsules met 25% korting

Hoe moet je paardenmelk innemen? 

​Paardenmelk kun je in poedervorm innemen door middel van het innemen van capsules. Deze capsules bevatten 98,5% natuurlijke paardenmelk. Paardenmelk moet je iedere dag op een vast moment innemen en minimaal 3 maanden lang. Je neemt 5 capsules per dag in waarmee je je lichaam optimaal verzorgt bij het innemen van vitamines uit de natuur.

Bestellen en ontvangen

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 23:59 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog gratis verzonden.