Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Natuurlijk middel tegen hooikoorts

6 Jan 2022
door Sanvita Healthy

Welk natuurlijk middel tegen hooikoorts werkt? Probeer maar eens een natuurlijk middel tegen hooikoorts te vinden wat ook daadwerkelijk echt werkt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Je ziet dat steeds meer mensen naar een natuurlijke oplossing zoeken omdat de reguliere medicijnen niet werken. Ben je klaar met droge en geïrriteerde ogen? Ben je klaar met constant niezen? Er zijn mensen die spontaan hooikoorts krijgen, anderen hebben jarenlang last van deze allergie.

In dit artikel kom je meer te weten over de oplossing die de natuur te bieden heeft. Lees snel verder welk natuurlijk middel tegen hooikoorts het beste werkt.

Wat houdt hooikoorts precies in?

Eén op de acht mensen in Europa heeft last van hooikoorts. Hooikoorts zijn allergische klachten aan de luchtwegen die worden veroorzaakt door een bepaalde reactie van het immuunsysteem. Dat gebeurt na het inademen van stuifmeel die vooral tijdens de lente en zomer rondzweeft in de lucht. Stuifmeel kan afkomstig zijn van grassen, bomen of onkruid.

 

natuurlijk middel tegen hooikoorts

Hoe weet je of je hooikoorts hebt?

De meeste klachten die je krijgt als je hooikoorts hebt zijn niezen, loopneus of een verstopte neus. Doorgaans lijkt het heel erg op verkoudheidsklachten. Heb je een eenvoudige verkoudheid dan gaat dat binnen een paar dagen weg. Hooikoorts is erger dan dat en je kunt er zelfs weken en maanden last van houden. Dat is vooral het geval als je allergisch bent voor bepaalde bomen of grassen die er bij jou in de buurt groeien.

Is hooikoorts erfelijk en besmettelijk?

Het kan zijn dat de aanleg voor hooikoorts erfelijk is. De kans is een stuk groter dat jij hooikoorts krijgt als een van je ouders het ook heeft. Hebben allebei je ouders last van hooikoorts dan is de kans nog groter om zelf hooikoorts te krijgen.

Een ander veel voorkomende vraag is of hooikoorts besmettelijk is? Het antwoord op deze vraag is nee. Dat betekent dat je geen hooikoorts kunt krijgen van andere mensen of dieren. Dus je hoeft dan ook geen afstand te houden van anderen. Ook hoef je niet in isolatie als je merkt dat er hooikoorts bij je opkomt.

natuurlijk middel tegen hooikoorts ervaring

Welk natuurlijk middel tegen hooikoorts zijn er te koop?

Er zijn genoeg middelen te vinden in de natuur die hooikoorts tegengaan. Je ziet bij zulke middelen dat er verschil zit in de aanpak. Ben je op zoek naar een natuurlijk middel tegen hooikoorts dan is de vraag hoe je hooikoorts aanpakt.

Maar je zult jezelf ook afvragen hoe zo’n natuurlijk middel precies in z’n werk gaat. Er zijn genoeg natuurlijke middelen tegen hooikoorts zoals kamille, Quercentine en honing. Echter is het beste middel om hooikoorts tegen te gaan paardenmelk capsules. In de volgende alinea’s krijg je meer te weten over deze natuurlijke middelen en wat ze precies doen om hooikoorts te verminderen al dan niet te stoppen.

Gebruik kamille om hooikoorts natuurlijk tegen te gaan

Een natuurlijk middel tegen hooikoorts is kamille. Je zult vast je oma of opa ooit wel eens hebben horen roepen dat kamille tegen hooikoorts werkt. Daar zit een kern van waarheid in. Vandaag de dag helpt het nog steeds erg goed tegen hooikoorts, maar het pakt niet de oorzaak aan. Gebruik kamille vooral om de symptomen te verlichten. De hooikoorts zal door kamille niet helemaal weggaan. Drink minimaal 3 koppen kamille thee op een dag om geïrriteerde ogen te verminderen.

Een natuurlijk middel tegen hooikoorts zoals Quercetine kan ook werken

Naast dat kamille een veel voorkomende tip is om hooikoorts te verminderen is ook natuurlijk middel Quercetine aan te raden. Dit natuurlijke middel tegen hooikoorts is een natuurlijk antioxidant die je veel tegenkomt in allerlei soorten groenten. Dan kun je denken aan bloemkool, rode kool en broccoli. Quercetine is een stofje dat ervoor zorgt dat het de ontwikkeling van histamine in het bloed remt. Dat betekent dat het vooral helpt als je hooikoorts klachten krijgt bij veel pollen in de lucht.

Andere natuurlijk middel tegen hooikoorts is honing

Wat men ook denkt, is dat het consumeren van rauwe honing helpt tegen hooikoorts. Koop niet zomaar honing in een winkel, maar bij de plaatselijke imker in de buurt. Waarom de imker in de buurt? Omdat de rauwe honing die je daar van koopt van dezelfde pollen zijn gemaakt waar jij last van hebt. Eet je een tijdje de rauwe honing op brood of gewoon op een lepeltje dan word je lichaam op een gegeven moment gewend aan de pollen en neemt je allergische reactie af.

natuurlijk middel tegen hooikoorts paardenmelk capsules

Dit middel werkt het beste tegen hooikoorts

Er zijn dus diverse mogelijkheden om jouw hooikoorts aan te pakken. Het beste middel wat blijkt te werken tegen hooikoorts en wat ook natuurlijk is zijn paardenmelk capsules. Paardenmelk capsules is een 100% natuurproduct en bevat veertig verschillende vitamines en mineralen. Dit is daarom bij uitstek het beste natuurlijk middel tegen hooikoorts, omdat het de oorzaak aanpakt.

Omdat paardenmelk capsules de oorzaak aanpakken betekent dit automatisch dat het de oplossing is voor andere klachten. Want vanuit de darmen word je hele lichaam sterker gemaakt. Zo versterken je longen en luchtwegen, maakt het je afweersysteem beter en versterkt het je immuunsysteem. Je merkt binnen enkele dagen dat je klachten afnemen.

ervaring natuurlijk middel tegen hooikoorts

Hoe gebruik je paardenmelk capsules tegen hooikoorts?

Paardenmelk capsules gebruiken tegen hooikoorts gaat heel eenvoudig en is gebaseerd op een vaste routine. Je neemt vijf capsules tegelijk per dag in. Doe je dit minimaal 3 maanden dan kan je beginnen met afbouwen naar één of twee capsules per dag afhankelijk hoe erg de hooikoorts nog is. In de winter hoef je geen capsules te nemen, maar het jaar daarop gedurende de lente en zomer begin je weer met twee capsules op een dag, indien nodig. Mensen die paardenmelk capsules nemen zijn meestal met een 3tal maanden van de hooikoorts af.

De periode van 3 maanden is belangrijk om alle allergische reacties in je lichaam tegen te gaan en de kans sterk te verminderen dat de hooikoortsklachten een jaar later terugkomen. Mochten de klachten toch weer in mindere mate terugkomen, kun je weer een tijdje de capsules innemen, maar dan met een dosering van 3 capsules per dag. Bestel onze capsules voor 3 maanden met gratis verzending en 25% korting. Het voordeelpakket past door de brievenbus en is de volgende werkdag binnen!