Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Natuurlijk middel tegen hooikoorts

26 Jan 2021
door Sanvita Healthy

Een natuurlijk middel tegen hooikoorts vinden wat écht werkt is niet zo makkelijk. Dat wordt bevestigd door het feit dat er steeds meer mensen een natuurlijk alternatief tegen hooikoorts zoeken omdat reguliere medicijnen ook niet het gewenste resultaat heeft.

Wil je geen droge of geïrriteerde ogen meer? Of wil je niet meer zo vaak niezen? Sommige mensen krijgen spontaan last van hooikoorts, anderen hebben al jarenlang last van allergieën. Ben je op zoek naar de oplossing vanuit de natuur mét resultaat? Hier vind je alle natuurlijke middelen tegen hooikoorts.

 

Overzicht middelen tegen hooikoorts: 

Uiteraard zijn er veel verschillende middelen tegen hooikoorts te vinden in de natuur. Het grote verschil tussen de verschillende natuurproducten zit in de aanpak. Een belangrijke vraag in je zoektocht naar een natuurlijk middel tegen hooikoorts blijft: Hoe wordt hooikoorts aangepakt? Of: Hoe werkt zo’n natuurlijk middel? Hieronder leggen we het uit.

Kamille, een veelvoorkomende tip. Op internet, je buurvrouw of oma, ooit hoorde je wel de tip: drink kamillethee tegen hooikoorts. In de oudheid gebruikten de mensen al kamille tegen allerlei symptomen en stoornissen.

Kamillethee tegen hooikoorts kan de symptomen enigszins verlichten, maar je blijft last houden van hooikoorts. Kamille geeft een verzorging aan de luchtwegen en neusholten, dus aan het gevolg van de hooikoorts. Niet aan de oorzaak.

Ook hebben we nog Quercetine. Dit is een natuurlijke antioxidant die voorkomt in veel groenten, zoals: bloemkool, rode kool, broccoli, knoflook en uien.

Dit stofje remt de ontwikkeling van histamine in het bloed, en daarmee remt dit natuurlijke middel tegen hooikoorts de klachten die je hebt als er veel pollen in de lucht zijn. 

Wat ook schijnt te helpen, is het innemen van rauwe honing. Dit moet wel honing van een imker uit de buurt zijn, want dan is de honing van dezelfde pollen gemaakt als waar jij last van hebt.

Als je dat een poosje inneemt, op brood of dagelijks een lepeltje, word je op een gegeven moment immuun voor de plaatselijke pollen en wordt de allergische reactie minder. 

Wat je ook kan doen, is kokosolie aan de binnenkant van je neusvleugels, onder je ogen en op je wimpers smeren. Dit houdt de pollen tegen die via de lucht je neus binnen komen. Zo wordt de allergische reactie minder. 

Een belangrijke tip, ongeacht of je hooikoorts hebt of niet, is deze: Eet gezonde voeding. Vitamine C, magnesium en antioxidanten helpen het lichaam het immuunsysteem te versterken tegen de aanvallen van buitenaf. Zo wordt de allergische reactie minder. 

Het meest werkende natuurproduct met de beste ervaringen blijft paardenmelk capsules. Paardenmelk capsules is een natuurproduct waar meer dan 40 verschillende vitamine en mineralen in zitten en is hiermee een natuurlijk middel tegen hooikoorts wat helpt vanuit de oorzaak.

Door de oorzaak aan te pakken, is de oplossing voor de andere klachten een logisch gevolg. Vanuit de darmen worden de longen en luchtwegen sterk gemaakt, het afweersysteem beter en het immuunsysteem versterkt. 

Paardenmelk capsules werken vanuit de darmen aan een leven zonder hooikoorts.

Paardenmelk capsules bij hooikoorts

Het gebruik van paardenmelk capsules als natuurlijk middel tegen hooikoorts is heel makkelijk. Je gebruikt paardenmelk poeder in capsules, waar je er vijf van inneemt per dag tegelijk op één moment. Na minimaal 3 maanden met een dosering van vijf capsules per dag, bouw je het af naar een of twee per dag, afhankelijk hoeveel last je hebt van hooikoorts.

Gedurende de winter is het voor de hooikoorts niet nodig de capsules in te blijven nemen. Het volgende jaar neem je gedurende het voorjaar en de zomer een of twee capsules per dag in als dat nodig is. De meeste mensen zijn met een periode van drie maanden volledig van hun hooikoorts/allergie af. 

Het is belangrijk dat je de eerste drie maanden dat je paardenmelk inneemt dit volhoudt, en daarna afbouwt in dosering. Zo krijgt dit natuurlijke middel een kans door heel je lichaam de klachten, het zwakke systeem en de longen aan te pakken. 

Mijn eigen ervaring

Vanaf dat ik jong was had ik altijd veel last van hooikoorts. Elke maand in het voorjaar en de zomer was een probleem. Tranende ogen, een loopneus en hard niezen.

Nadat ik paardenmelk capsules had ingenomen werd het steeds minder, en nu, na 6 jaar, neem ik elk voorjaar 1 capsule per dag en heb geen last meer van hooikoorts. Ik kan lekker door de bossen of weilanden fietsen, rustig door het park lopen en weer een bos bloemen op tafel zetten. 

Lees hier reviews en bestel paardenmelk capsules met korting!

Natuurlijk middel tegen hooikoorts paardenmelk capsules

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »