Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Paardenmiddel tegen netelroos

5 Nov 2022
door Sanvita Healthy

Netelroos, de officiële benaming is urticaria, komt als huidaandoening veel voor. Specifieke symptomen zijn plotselinge, jeukende galbulten en verhoogde uitslag op de huid. In deze blog gaan we je alles vertellen over hoe je zelf netelroos kan behandelen. Ook laten wij je kennis maken met een handig natuurlijk paardenmiddel tegen netelroos.  

De oorzaak van netelroos

Hoe netelroos ontstaat is eigenlijk heel simpel: het lichaam geeft een allergische reactie op bepaalde chemische of natuurlijke stoffen. Hierdoor gaat je immuunsysteem extra hard werken. Een verhoogde histamine afgifte is vaak weer een trigger van andere klachten in de huid.

Ondanks dat we goed weten welke stoffen en omstandigheden netelroos activeert, is de oorzaak nog niet exact achterhaald. Wel kunnen we een conclusie trekken: iedereen die last heeft van netelroos heeft een te lage of verlaagde weerstand. De darmflora werkt niet optimaal en zo is je lichaam niet opgewassen tegen invloeden van buitenaf. Om de allergische reactie tegen te gaan moet je jouw weerstand fors verhogen en de darmflora weer opbouwen.

De triggers van netelroos

  1. Infecties: virussen of bacteriën vallen je immuunsysteem aan. Door de opgebouwde weerstand gaat het de infectie tegen. Eenmaal weer beter moet je weerstand opnieuw opbouwen. Als dat opbouwen nog bezig is en de volgende infectie dient zich aan, is dat een zware overbelasting. Door een verzwakt immuunsysteem kan je netelroos krijgen.

  2. De uitwerking van medicijnen en mogelijk vaccinaties, kunstmatige toevoegingen aan voedsel, insectenbeten of andere allergenen kunnen netelroos veroorzaken.

  3. De oorzaak van netelroos wordt ook vaak toegeschreven aan te strakke kleding. Druk op de huid geeft irritatie met als gevolg netelroos. Veel wrijving, kou, direct zonlicht of langdurige hitte kan in de huid zich ook ontwikkelen als netelroos.

  4. Veel mensen denken dat netelroos stress veroorzaakt. Maar dat klopt alleen indirect. Bij kortdurende stress gaat je hartslag omhoog waardoor bloedvaten opzwellen. Als je al huidklachten hebt is dat een vervelend moment. Dat bij langdurige of emotionele stress netelroos de uitwerking is, is wel logisch. Stress tast je weerstand enorm aan. Bij een lage weerstand heeft netelroos vrij spel. Zo komt het vaak voor dat bij netelroos ook stress een probleem is. Los de stress op, bouw je weerstand op en ga zo netelroos tegen.

  5. Lupus en ook andere auto-immuunziekten kunnen ook netelroos veroorzaken.

Netelroos warmteuitslag

Netelroos is een reactie van het immuunsysteem die ervoor zorgt dat je bloedvaten wijder worden. Daardoor kan er vocht lekken en dat zorgt voor een zwelling. De reactie van je lichaam geeft jeuk, waarbij veel mensen uiteraard overgaan tot krabben. Dat irriteert de huid dus van binnenuit én van buiten.

Deze reactie komt vaak voor bij warmte. De warmte is bij netelroos dus een activator, géén oorzaak. Het lijkt soms wel zo, omdat netelroos een hele tijd kan ‘sluimeren’ in je lichaam. Bij een of meerdere triggers wordt het actief. Dan lijkt het alsof die stof of die situatie de oorzaak is van netelroos. De galbulten zijn slechts een activator van de warmte.

natuurlijk paardenmiddel tegen netelroos en galbulten
Netelroos wordt ook wel galbulten
genoemd. De symptomen geven
bulten onder de huid.

Is netelroos besmettelijk?

Netelroos is niet besmettelijk. De gevolgen zijn een reactie op triggers, bij een lage weerstand. Netelroos is dus geen infectie die overgedragen kan worden op andere mensen. Netelroos kan wel een gevolg zijn van een infectieziekte. Die infectieziekte kan natuurlijk wel besmettelijk zijn. Om verspreiding van infectieziekten tegen te gaan is het belangrijk afstand te houden van andere mensen, regelmatig je handen te wassen en snel je weerstand op te bouwen.

Hoe lang duurt netelroos? 

Netelroos zelf kan jarenlang aanwezig zijn in het lichaam. Iedere persoon heeft weer een andere periode last van de symptomen. Ook de heftigheid van klachten verschilt. Soms duurt het een paar dagen, bij andere mensen kan het wel maanden duren. Als je niets doet tegen netelroos kan het op den duur vanzelf overgaan. Wil je de klachten snel tegengaan of niet afwachten of het bij jou vanzelf overgaat? Lees dan verder en ontdek dit paardenmiddel tegen netelroos.

Netelroos behandeling die je zelf kan doen

Er is bij iedere klacht of infectie wel een oplossing. Zo is er ook een natuurlijk middel tegen netelroos. Met deze tips kun je zelf de netelroos behandeling doen.

  1. Probeer te achterhalen wat de trigger is van netelroos. Een netelroos behandeling start bij het tegengaan van omstandigheden of producten die je netelroos activeren.

  2. Draag kleding die niet knelt en makkelijk ademt. Dat zorgt voor veel minder wrijving over de huid en geeft uitbreiding van netelroos minder kans.

  3. Ga stress tegen. Stress en netelroos is een slechte combinatie. Voorkom of verminder stress en los de oorzaak van de stress op.

  4. Bouw je weerstand op met een natuurlijk middel tegen netelroos.

  5. Vermijd krabben. Wij weten als geen ander dat jeuk écht erger is dan pijn. Maar toch: koel de jeukplekken, gebruik een verzachtende lotion en probeer je te beheersen. Krabben zorgt voor nóg meer irritatie en dat kan je echt niet gebruiken in een netelroos behandeling.

Paardenmiddel tegen netelroos

Waarschijnlijk heb je alle tips al opgevolgd en tien keer gelezen. Als je netelroos hebt wil je maar één ding: af van de jeuk! Dat kan maar met één succesvolle aanpak; dit paardenmiddel tegen netelroos. Het paardenmiddel tegen netelroos is een biologische en natuurlijk product. Je moet het letterlijk nemen en het werkt van binnenuit tegen netelroos. Het is paardenmelk. In poedervorm in handige capsules. Al jarenlang gebruiken mensen die last hebben van netelroos paardenmelk capsules tegen de jeuk.

Waarom dit paardenmiddel tegen netelroos?

Paardenmelk bevat van nature meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen. Omdat netelroos een gevolg is van een verzwakt immuunsysteem en je daardoor de klachten krijgt die je hebt, is het belangrijk je weerstand op de bouwen. Dat doe je met dit natuurlijke product. Door iedere dag de capsules in te nemen bouw je je darmflora op. Bij een gezonde darmflora kan ook je immuunsysteem goed functioneren.

paardenmiddel tegen netelroos paardenmelk capsules
Natuurlijke capsules met meer dan
40 soorten vitaminen en mineralen.

Hoe werkt dit paardenmiddel tegen netelroos?

Dit paardenmiddel tegen netelroos zet je op twee manieren in. Ten eerste door dagelijks de capsules in te nemen. De dagelijkse dosering is vijf capsules per dag. Die neem je allemaal tegelijk in. Vijf capsules staat gelijk aan één glas verse melk. Omdat paardenmelk niet lang te bewaren is wordt het vocht eruit gehaald en blijft de poeder over. Door de capsules kun je die exact doseren en neem je nooit teveel in.

De capsules neem je twee tot drie maanden in. Je ziet de eerste weken al direct resultaat en je klachten nemen sterk af. De periode van drie maanden heb je nodig om je huid (die zich iedere 28 dagen vernieuwd) goed te ondersteunen met gezonde voedingsstoffen. Ook bouw je in drie maanden een gezonde darmflora op. Na deze drie maanden heb je de capsules niet meer nodig. Je lichaam kan zelf de huid gezond houden.

De beste aanpak tegen netelroos

Door drie maanden de capsules in te nemen geef je je huid een gezonde boost. De klachten komen van binnenuit, dus moet je het ook van binnenuit aanpakken. De meest succesvolle aanpak is het tegengaan van de huidklachten van binnenuit én van buitenaf. Om jeuk tegen te gaan én je huid sneller te laten herstellen gebruik je onze bodylotion. Deze lotion bevat natuurlijke ingrediënten én paardenmelk. De lotion lost van buitenaf de netelroos niet op maar helpt wel tegen jeuk en heeft een kalmerende werking. Ook hersteld de huid zich beter zodat je geen nare gevolgen hebt nadat je van de klachten af bent.

lotion tegen netelroos
Natuurlijke lotion met
kalmerende ingrediënten.

Netelroos in gezicht

Sommige mensen hebben netelroos in het gezicht. Dan geldt dezelfde aanpak met de paardenmelk capsules om de klachten van binnenuit tegen te gaan. In plaats van de bodylotion gebruik je de Refine Skin Cream. Dat is een dagcrème op basis van paardenmelk met kalmerende en ontstekingsremmende ingrediënten. De dagcrème breng je twee keer per dag op je huid. Het trekt snel in en voelt niet vet aan. De formule is geschikt voor zowel de vrouwen- als mannenhuid.

Wij verzenden iedere werkdag om 23:59 uur. Verzending is gratis in Nederland en België.