Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Deze tips werken NIET tegen hooikoorts

15 Apr 2022
door Sanvita Healthy

Overal lees je over tips tegen hooikoorts, maar werken deze tips ook echt tegen hooikoorts? Wij hebben een onderzoek uitgevoerd naar de meest voorkomende tips. Lees daarna wat wel werkt tegen hooikoorts en die wél de oorzaak van hooikoorts aanpakt, in plaats van het gevolg.

De 7 meest voorkomende tips die niet werken tegen hooikoorts

Tip 1:  Gin-tonic              

In alle nieuwsbladen kwam voor dat Gin-tonic tegen hooikoorts zou moeten werken. Nou, de meeste hooikoortsaanvallen worden juist verergert door alcohol. Je zult het eigenlijk zelf eens moeten testen. Een biertje of glaasje wijn kan er al voor zorgen dat je een niesaanval krijgt. Meestal is het percentage alcohol in Gin-tonic vrij hoog, dus Gin-tonic tegen hooikoorts werkt niet!

 

Tip 2: Lichttherapie

Deze tip zag je misschien al voorbij komen, want dit zou zorgen voor een beschermlaagje in de bovenste luchtwegen. Het idee van een beschermlaagje in je bovenste luchtwegen is geen onzin, maar de apparaten die er voor bedoelt zijn zorgen er helaas niet voor. Ga hier dus niet onnodig mee zitten.

 

Tip 3: Vaseline onder je neus

Vaseline onder je neus tegen hooikoorts zou goed zijn voor de stofjes of pollen tegen te gaan, zodat deze niet door de neusgat zou kunnen gaan. Helaas hou je dat niet tegen en gaat het er zeker niet mee over.  Ook staat er bij dat je een barrière opbouwt, daar zorgt vaseline niet voor.

 

Tip 4: Blijf binnen en sluit alle ramen en deuren.

Ramen en deuren sluiten tegen hooikoorts moet je al helemaal niet doen. Dat zou betekenen dat je niet naar buiten mag gedurende hooikoortsperiode. Dit is niet gezond en praktisch niet haalbaar.

tips die niet werken tegen hooikoorts Sanvita Tip 5: gebruik geen contactlenzen gedurende hooikoortsperiode

Draag bij oogklachten gedurende hooikoortsperiode geen contactlenzen. Dit zorgt voor meer irritatie, dus koop een bril.

Dit is ook geen handige, leuke tip voor mensen die geen bril willen dragen. Gelukkig hebben wij een middel wat werkt tegen hooikoorts van binnenuit en zorgt dat het wegblijft. Lees hieronder er meer over.

 

Tip 6: Geen make-up dragen

Het is een mogelijk tip, maar tegelijkertijd eigenlijk een onmogelijk en geen leuke tip voor mensen die het normaal wel doen. Make-up kan wel zorgen voor meer irritaties rondom je ogen.

 

Tip 7: je huisdieren weg doen

Deze tip is natuurlijk niet te doen. Je doet geen hond of kat weg omdat je hooikoorts wilt vermijden. Deze tip zou werken omdat je huisdier dan geen pollen mee kan nemen van buiten.

 

Na deze tips zou ik je graag willen vertellen wat wel werkt tegen hooikoorts. Wat wel de oorzaak aan pakt en de gevolgen laat afnemen.

 

Deze tips werken niet tegen hooikoorts

 

Wat werkt nou echt tegen hooikoorts?

Hieronder lees je meer over paardenmelk tegen hooikoorts

Paardenmelk capsules bevat meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen. Dit is erg uniek. 

De gebruikers waren al in de vorige eeuwen erg verrast met de resultaten van paardenmelk bij allergieklachten. De capsules zijn ideaal tegen hooikoorts; je darmflora gereset en gestimuleerd. Hierdoor worden de afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd, maar ook de voedingstoffen opnemen die goed zijn voor je lichaam.

Zo krijgt je lichaam een enorme boost aan voedingstoffen en opbouw van weerstand. Op deze manier uit het zich dan ook niet meer in hooikoorts of andere allergieën. Het is ook succesvol bij mensen die last hebben van eczeem, astma of psoriasis.

tips tegen hooikoorts

wat werkt niet tegen hooikoorts; paardenmelk wel

paardenmelk tegen hooikoorts

Gebruik van paardenmelk capsules tegen hooikoorts

Met een inname van vijf paardenmelk capsules per dag is de hooikoorts in veel gevallen verminderd of verdwenen en kan de dosis na drie maanden worden afgebouwd naar een minimum. De meeste mensen merken na een week al duidelijk verschil, zoals geen dikke ogen, loopneus of niesbuien.

Met onze capsules kun je dus ongestoord in huis met ramen en deuren open zitten of slapen, ongestoord op terras zitten, fietsen in de natuur en niet te vergeten; genieten van de bloeiende voorjaar en zomer met een prachtige bos bloemen op tafel, inclusief stamper!

Er staan ontzettend veel medicijnen, oogdruppels en neussprays tegen hooikoorts. Helaas werken dit allemaal tijdelijk of verlichtend, maar pakt het niet de oorzaak van het probleem aan. 

paardenmelk capsules tegen hooikoorts

De Sanvita paardenmelk capsules bevatten 100% pure, biologische paardenmelk. Er wordt geen vulstoffen of hulpstoffen gebruikt wordt. Onze capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. Je lichaam krijgt alleen wat het nodig heeft.

Voor kinderen is paardenmelk in poedervorm een uitkomst. Zuigelingen vanaf 4 weken mogen dit natuurlijke middel al gebruiken. Je kunt de capsules ook open maken en de poeder mengen in lauw water.