Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Handcreme tegen kloven

12 Aug 2021
door Sanvita Healthy

Een goede handcreme tegen kloven kan ervoor zorgen dat de huid snel hersteld en weer soepel aanvoelt. In plaats van de groeven door je huid te voelen, is het met de juiste handcreme mogelijk je handen weer te voelen zoals voorheen.

Oorzaak kloven in handen en werkt handcreme tegen kloven

De oorzaak van de kloven in je handen kunnen verschillend zijn. De ene huid zal niet voldoende voeding krijgen van binnenuit, de andere zal uitdrogen door aanraking met chemische middelen.

Bij veel mensen ontbreekt het aan de juiste voeding van binnenuit. Hierdoor drogen de huidlagen uit, waardoor er langzaam steeds meer pijnlijke kloven ontstaan.

Ook hebben mensen regelmatig last van kloven als ze veelvuldig hun handen in water en reinigingsmiddelen dompelen.

Mensen die veel schoonmaken, met chemische stoffen werken of grof en onbeschermd werken met hun handen, kunnen vaak ook goede handcreme tegen kloven gebruiken.

Maar niet getreurd, het is niet chronisch! 

In tegenstelling tot andere huidaandoeningen, zoals psoriasis en eczeem, zijn kloven in de huid goed op te lossen.

Hoe werkt handcreme tegen kloven?

Met de juiste verzorging van binnenuit zal de huid na een tijdje weer herstellen. Wil je snel de kloven weer helen? Onze natuurlijke handcreme is daar uiterst geschikt voor.

Wat je moet doen bij kloven in je handen? Wij hebben een uniek natuurproduct wat speciaal ontwikkeld is voor droge handen, kloven in de hand en voor de huid met een aandoening. Maar eerst iets over ons natuurproduct.

handcreme tegen klovenPaardenmelk handcreme bij kloven in hand

Een belangrijk ingrediënt in onze crème is paardenmelk. We horen sommige mensen soms vragend zeggen: paardenmelk in crème?! Wat is dat voor een paardenmiddel?

Nou, paardenmelk is een natuurproduct met meer dan 40 soorten vitaminen, eiwitten en mineralen. En meer dan de helft hiervan functioneert als voeding voor je huid!

Met onze handcrème met paardenmelk poeder zijn kloven in je handen binnenkort verleden tijd. Dit natuurproduct is zo effectief, dat veel mensen weer een gladde en soepele huid hebben.

Paardenmelk capsules werkt zelfs zo goed, dat veel mensen geen eczeem, psoriasis of andere huidklachten meer hebben, nadat ze een tijdje paardenmelk capsules innemen.

Hoe kom ik van mijn kloven af?

Kloven in je handen behandel je op twee manieren: van buiten met de handcrème en van binnenuit met de capsules.

handcreme tegen kloven

Onze handcreme tegen kloven op basis van paardenmelk is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid waarbij open beschadigingen en wonden goed verzorgd moeten worden. De handcreme voelt niet vet aan en trekt snel in. Door de natuurlijke ingrediënten ben je verzekert van een snelle werking.

Paardenmelk capsules tegen hand kloven

Voor de voeding van binnenuit voor je huid is het belangrijk bij de diepste huidlaag te beginnen. Hoe kom je daar? Alleen van binnenuit. Paardenmelk capsules bevatten 100% paardenmelk poeder wat ervoor zorgt dat de huid van binnenuit verzorgt wordt met de vitamines en mineralen die het nodig heeft.  

Zo ondersteun je de huid van binnenuit. In combinatie met de handcreme heb je snel resultaat.

Hoelang paardenmelk gebruiken bij kloven?

Met paardenmelk capsules innemen en handcrème smeren kun je binnen enkele dagen al beginnen. De crème zal direct haar werk doen, en voel je al na één dag.

De verzorging van binnenuit duurt langer, want de voedingsstoffen moeten via het bloed de onderste huidlaag voeden. Voordat dat resultaat merkbaar wordt is er meestal zo’n een week voorbij.

Een huidcel heeft een levenscyclus van ongeveer één maand. De huid bestaat uit 3 lagen en een huidcel verplaatst zich van de onderste huidlaag naar de oppervlakte. Door van binnenuit de juiste voedingsstoffen en een gezonde huidcel aan te maken, en van buiten de bovenste twee huidlagen te voeden, is een optimum van zo’n drie maanden vastgesteld.

Dat betekend dat je met handcreme én onze paardenmelk capsules in drie maanden weer handen kan hebben zonder kloven.

Hoeveel capsules innemen?

De drie maanden dat je paardenmelk handcreme gebruikt mag je ongelimiteerd smeren. Paardenmelk handcreme is een natuurlijk verzorgingsproduct, trekt snel in en voelt niet vet aan.

Paardenmelk capsules neem je drie maanden in, met een dagelijkse dosering van vijf capsules per dag op één vast moment. Dus op één moment van de dag alle vijf de capsules tegelijk innemen.

Werkt deze oplossing tegen kloven bij iedereen?

Paardenmelk capsules kun je zonder bijwerkingen innemen, tenzij je een lactose intolerantie hebt. Ook kun je de handcrème en capsules gebruiken in combinatie met medicijnen. Onze capsules zijn een voedingssupplement en geen medicijn. Door de natuurlijke samenstelling zijn er geen bijwerkingen mogelijk.

Wat wel mogelijk is, is dat de werking van de paardenmelk capsules niet alleen de kloven in je hand zal oplossen, maar ook kan helpen bij andere huidklachten, longklachten, darmklachten of andere lichaamsklachten. Dat is mooi meegenomen.