Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Natuurlijke producten tegen acne

28 Aug 2019
door Sanvita Healthy

Natuurlijke producten tegen acne is cruciaal in het goed verzorgen van de huid. Acne is de meest bekende en meest voorkomende huidaandoening. De aandoening wordt ook wel aangeduid met puistjes. De puistjes komen voor in het gezicht, op de rug, schouders en/of borst. Ongeveer 85% van de jongeren heeft last van acne.

Acne wordt veroorzaakt door talg. De huid bevat kliertjes die talg aanmaken. Een vettige, beschermende stof voor je huid. Mee-eters, ook wel comedonen genoemd, worden zichtbaar als er een wit bultje op de talgklier komt. Dit is een ophoping van talg. Later kan dat puntje zwart worden, een open mee-eter.

Wanneer de talgklier ontstoken raakt, ontstaat er een rood puistje met uiteindelijk vaak een gele puskop. Deze ontsteking kan in sommige gevallen leiden tot littekens.  

Veel mensen worden onzeker of somber door acne. Vaak zit acne in het gezicht en is het heel goed zichtbaar. Het kan zijn dat je ervoor gaat schamen en daardoor ongelukkig word.

Gelukkig hebben wij een natuurmiddel gevonden wat goed werkt tegen acne. Een lijn van producten die in combinatie zóveel resultaat geven dat je snel een sterke vermindering ziet.

Hoe ontstaat acne?

Bijna iedereen krijgen in de puberteit last van puistjes. De één heeft er meer of langer last van dan de ander. Acne kan vooral ontstaan door hormoonveranderingen tijdens de puberteit.

De hormoonveranderingen zorgen ervoor dat de talgkliertjes in de huid meer talg gaan aanmaken. De opperlaag van de huid kan dikker worden. Ook kunnen de kliertjes verstopt raken door te veel talg en huidschilfers.

Sommige medicijnen kunnen de symptomen van acne verergeren. Erfelijkheid kan ook een rol spelen bij het ontstaan van acne.

Het is belangrijk je huid zoveel mogelijk met rust te laten. Dep je huid na het wassen voorzichtig droog. Overmatig wassen, wrijven en masseren is onverstandig. Je huid gaat hierdoor irriteren. Uitknijpen is ook overbodig, hierdoor kunnen nieuwe puistjes én littekens ontstaan.

oplossing natuurlijk middel tegen acneWat zijn natuurlijke producten tegen acne

Gelukkig bestaan er natuurlijke producten tegen acne. Onze paardenmelk producten kunnen op een natuurlijke manier helpen bij het verminderen en soms zelfs verdwijnen van acne. Tot nu toe het enige natuurproduct wat van binnen en buiten je huid verzorgd.

Hiervoor hebben we verschillende verzorgingsproducten ontwikkeld, waardoor je je lichaam van binnenuit én van buitenaf helpt van de acne af te komen. De volgende producten  op basis van paardenmelk kunnen helpen bij acne: Paardenmelk capsules, dagcrème, nachtcrème en zeep op basis van paardenmelk.

Paardenmelk capsules tegen acne

Veel mensen ervaren na veel medicijnen, zalfjes of andere medische mogelijkheden niet de gewenste resultaat, namelijk een gladde huid. Hoewel de uitwerking van paardenmelk als middel tegen puistjes niet wetenschappelijk bewezen is, hebben veel gebruikers baat bij het gebruik van dit natuurlijke middel.

natuurlijke producten tegen acne paardenmelk capsules

In sommige gevallen lost het gebruik van paardenmelk capsules het probleem zelfs op. Paardenmelk zorgt voor een gezonde huid, afvoer van afvalstoffen in het lichaam en een optimale gezondheid in de huidlagen. Het helpt vanuit de darmflora de huid te verzorgen door bloedwaarden te verrijken met de juiste vitaminen en mineralen.

 

Paardenmelk moet je drie maanden innemen in de vorm van paardenmelk capsules en als natuurlijke paardenmelk crème op de huid zacht insmeren. De eerste maand hebben de meeste mensen al veel resultaat behaald. Het is belangrijk dat je doorgaat tot de drie maanden om zijn en daarna langzaam afbouwt met het innemen van paardenmelk capsules.

 

Huidcellen leven zo’n twee tot vier weken. Omdat paardenmelk de eerste maand vooral de functie heeft van het afvoeren van afvalstoffen, kan de acne zelfs de eerste weken erger worden. Daarna heeft de huid nog twee maanden om volledig te herstellen, het liefst zonder littekens. Dit kun je deels voorkomen door paardenmelk capsules in te nemen en consequent dagcrème en nachtcrème te gebruiken.

Lees hier meer over paardenmelk producten tegen acne.

De samenstelling van paardenmelk is uniek ten opzichte van andere natuurproducten. Paardenmelk is rijk aan veel verschillende vitamines (meer dan 40!), bevat veel verschillende eiwitten en is een zuiver natuurproduct zonder bijwerkingen. Hierdoor kan het geen kwaad dit product te proberen tegen acne. Paardenmelk is daarbij ook goed voor tal van andere aandoeningen. Mensen die een lactose-intolerantie hebben kunnen geen paardenmelk gebruiken.

 

Met vijf capsules per dag heb je een optimale aanvoer van goede stoffen gedurende drie maanden.

 

Natuurlijke dagcrème tegen acne  

Biologische paardenmelk crème is geschikt voor een goede verzorging van je huid bij acne. Het verfrist de huid en voedt ze met de juiste ingrediënten, dankzij toevoeging van zuivere paardenmelk. De ingrediënten zijn huidvriendelijk dankzij de hydraterende en antioxidatieve eigenschappen.

Deze eigenschappen waarborgen een effectieve bescherming van de huid tegen de dagelijkse invloeden en vervuiling. Paardenmelk dagcrème voor de vette huid en bij acne is huidvriendelijk dankzij liposomen met coenzyme Q10 en vitamine A, C en E. De lichte textuur dringt snel in de huid. De crème kun je het beste dun aanbrengen op de huid vóór eventuele make-up. Het trekt snel in en voelt niet vettig aan.

Noot: de meeste make-up soorten zijn geschikt in gebruik bij acne. Gebruik minimaal en probeer rouge en dergelijke te vermijden.

natuurlijke dagcreme tegen acne

Onze nachtcrème bevat stoffen die wordt gebruikt om je huid in de nacht te herstellen. Onze dagcrème wordt voornamelijk overdag gebruikt als bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze natuurlijke zeep is ook geschikt voor het grondig maar vriendelijk verwijderen van make-up, voordat je nachtcrème aanbrengt.

Natuurlijke nachtcrème tegen acne

Onze nachtcrème is gebaseerd op een speciaal samengestelde formule met heilzame kruiden, paardenmelk, plantaardige oliën en milde tensiden. De paardenmelk crème bevat natuurlijke etherische oliën met een frisse geur.

Onze paardenmelk nachtcrème is een gespecialiseerd verzorgingsproduct voor de huid met acne. De crème is pH-huidneutraal, vrij van parabenen en bevat natuurlijke allergeenvrije parfum wat voor iedereen geschikt is. Breng deze nachtcrème aan nadat make-up verwijderd is.

natuurlijke paardenmelk nachtcreme tegen acne

Werking natuurlijke producten tegen acne

Zoals je hebt gelezen, zijn veel van onze klanten gelukkig met deze natuurlijke middelen wat goed kan werken bij acne. Hopelijk heb jij ook snel resultaat. We raden aan om onze producten langdurig te gebruiken voor een goed resultaat.